Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Νταμπλ και μετά… Νέα Τούμπα»

Το μέλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Άλκης Ησαϊάδης μίλησε για το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, τον τελικό του Κυπέλλου στα Δύο Αοράκια, αλλά και το θέμα της Νέας Τούμπας.

Αγάπη Γαβριηλίδου

«Νταμπλ και μετά… Νέα Τούμπα»

Αναλυτικά όσα είπε στον Arena fm:

Για το ότι έζησε ένα απόλυτα «ασπρόμαυρο» διήμερο σε Ηράκλειο και Ριζούπολη, ενώ σε άλλους απαγορεύτηκε: «Για να μην αρχίσω με γκρίνια, χιλιομετρικά και γεωγραφικά έπρεπε να είμαι και στην Άρτα, αφού το πάρτi τίτλων του ενιαίου ΠΑOΚ ξεκίνησε από εκεί. Το τι απαγορεύτηκε για την Άρτα, το ότι ορίστηκε στα «Δύο Αοράκια» ο τελικός του μπάσκετ, ενώ υπήρξαν περίπου 150-200 άτομα από την Αθήνα, αν τα αθροίσουμε όλα αυτά και τις απαγορεύσεις των Ομοσπονδιών με τα διακριτικά, ο αθλητισμός δεν γίνεται πουθενά όπως γίνεται στην Ελλάδα. Όσο και αν ευθύνονται οι φίλαθλοι, το κράτος θα πρέπει να δει τον εαυτό του στον καθρέφτη.

Το μόνο ενθαρρυντικό στους τρεις αγώνες, όσον αφορά στους φιλάθλους, ήταν τα παιδιά που βρέθηκαν στο Ηράκλειο. Υπήρχε μία ουδετερότητα εκεί. Αυτήν την ουδετερότητα των παιδιών δεν την ήθελαν οι διαιτητές. Δεν χάσαμε μόνο από αυτήν, αλλά χάσαμε και από αυτήν».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έπαιξε σ’ έναν τελικό και τον έχασε: «Με στοιχηματικούς όρους το θεωρώ over της ομάδας. Με ό,τι μπάτζετ χτίστηκε και με αυτό που βγάζει στο παρκέ, ήταν υπέρ το δέον ενθαρρυντικό. Παρά το άσχημο ξεκίνημα και τις άσχημες διαιτητικές συνθήκες. Πρέπει ο κ. Βασιλακόπουλος να τα ξαναδεί αυτά. Δεν ξέρω αν αυτό που κάναμε 6,5 ή 4,5 λεπτά πριν τη λήξη το κάναμε 1,5 λεπτό πριν, τι θα γινόταν».

Για το αν το χθεσινό ματς στη Ριζούπολη είναι ένα από αυτά που θα τα θυμάται: «Θα το θυμάμαι και λόγω της έκτασης του σκορ. Γιατί λίγο ακόμα το σκορ θα ξέφευγε θα ξέφευγε σε επίπεδα 7 γκολ, όπως στην Τιφλίδα. Ένα 5-1 ή 6-1 είχαμε ξαναφέρει με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο. Ξαναγίνονται πλέον αυτά τα σκορ και ικανοποιούν ανθρώπους που το βλέπουν».

Για τον κόσμο που ακολουθεί την ομάδα: «Πρέπει να πάει παραπάνω κόσμος στο μπάσκετ, στο βόλεϊ είναι ικανοποιητικό, αλλά όχι όσο θέλουμε, αλλά πρέπει να έρθει και στα άλλα αθλήματα του Ερασιτέχνη. Εμείς κοιτάμε να προωθήσουμε αυτόν τον πρωταθλητισμό που κάνει ο ΠΑΟΚ. Ειδικά με τον επενδυτή που κατέληξε να είναι ευεργέτης για τον σύλλογο, έστω και μετά από μια εξαετία, πιστεύω ότι θα καταλήξουμε όχι σ’ ένα πρωτάθλημα, αλλά σ’ ένα νταμπλ. Απορώ πού θα ήταν αυτός ο σύλλογος αν δεν απείχε 500χλμ από τα κέντρα απόφασης;».

Για το αν οραματίζεται το νέο γήπεδο: «Το βασικότερο μετά το νταμπλ είναι αυτό. Βέβαια, μπορεί να φαίνεται ως επερχόμενος στόχος, αλλά μεσολαβεί και αυτός της εισόδου στους ομίλους του Champions League».

Για το αν μπορεί ο φίλος του ΠΑΟΚ αν αισιοδοξεί ότι το καλοκαίρι του ’21 θα υπάρχει η «νέα Τούμπα»: «Ρωτήστε το κράτος, καθώς είναι θέμα υπογραφών. Εδώ υπάρχει άνθρωπος, χρήματα υπάρχουν, αλλά δεν θα παρατυπήσουμε, εάν δεν παρθούν οι εξασφαλίσεις που πρέπει. Ξέρω ότι μπορώ, αλλά δεν ξέρω αν θα με αφήσουν. Φοβάμαι το ελληνικό κράτος, που μέχρι τώρα είναι αντι-ΠΑΟΚτσήδικο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ατζούν μίλησε ξανά για τον Τερίμ

Η συνομιλία τους μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γνωστός τηλεοπτικός παραγωγός, Ατζούν Ιλιτσαλί, δεν έχει κρύψει ποτέ την εμπλοκή του στη συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, ενώ είναι γνωστή η συνεργασία του με το «ΣΚΑΪ» του Γιάννη Αλαφούζου.

Σε νέα τοποθέτησή του στην Τουρκία, έκανε λόγο για νέα κουβέντα που είχε με τον προπονητή των Πράσινων, μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Stoiximan Super League.

«Ο Παναθηναϊκός του προπονητή Φατίχ Τερίμ, νίκησε στο μεγαλύτερο ντέρμπι στην Ελλάδα. Τον κάλεσα στο τηλέφωνο για να του δώσω συγχαρητήρια και προς το τέλος της συνομιλίας μας, με ρώτησε για την εκπομπή. Θέλω να καταδείξω ότι όλοι γνωρίζουν για τη δουλειά μας, ακόμα και όταν δε βρίσκονται στην Τουρκία» ανέφερε ο Ατζούν Ιλιτσαλί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

ΑΕΚ: Συντηρείται θέμα Γιαννούλη

Το συμβόλαιο που ολοκληρώνεται και το μέλλον του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το όνομα του Δημήτρη Γιαννούλη, έχει συνδεθεί με το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα, για λογαριασμό της ΑΕΚ, όπως έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο «κιτρινόμαυρο» ρεπορτάζ.

Κάτι ανάλογο ισχύει και τώρα με αφορμή και την παρουσία του στην Εθνική ομάδα, ενώ το τρέχον συμβόλαιο του με την Νόριτς, ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ ψάχνει παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας της, σύμφωνα με όσα σημειώνοντας σε ρεπορτάζ στην Αθήνα, ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, ενώ τονίζεται παράλληλα ότι ο ίδιος θα εξαντλήσει τις πιθανότητες να παραμείνει στο εξωτερικό.

Φέτος ο Γιαννούλης με τη Νόριτς, έχει καταγράψει 35 συμμετοχές με 4 ασίστ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο κόσμος ψήφισε Κωνσταντέλια!

Πήρε… σκυτάλη από τον Κίριλ Ντεσπόντοφ το «wonderkid» του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε MVP Φεβρουαρίου από το κοινό του ΠΑΟΚ, παίρνοντας έτσι την σκυτάλη από τον Κίριλ Ντεσπόντοφ και επιβεβαιώνοντας ότι το τελευταίο διάστημα ξεχωρίζει με τις εμφανίσεις του στο χορτάρι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ:

«Ο Έλληνας εξτρέμ ξεκίνησε εντυπωσιακά τον Φεβρουάριο με μία εξαιρετική εμφάνιση και ένα καταπληκτικό γκολ κόντρα στον Ατρόμητο και έτσι συνέχισε.

Ο Mr. Breeze τον Φεβρουάριο ήταν απολαυστικός. Ατέλειωτα τρεξίματα, πάθος, αυταπάρνηση και απίθανες εμπνεύσεις. Πέτυχε τρία πολύ όμορφα γκολ κόντρα σε Ατρόμητο, Παναιτωλικό και Πανσερραϊκό και με τις ενέργειες του συνέβαλε τα μέγιστα για να πάρει ο Δικέφαλος αυτό που ήθελε στο γήπεδο.

Στην ψηφοφορία για τον MVP του Φεβρουαρίου ο Κωνσταντέλιας συγκέντρωσε το 48,1% των ψήφων του κοινού και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο.

Ο Σουαλιό Μεϊτέ ήταν εξαιρετικός για έναν ακόμα μήνα, αλλά έμεινε στη δεύτερη θέση με ποσοστό 29,75%.

Το βάθρο συμπλήρωσε ο Τόμας Κεντζιόρα, που βρίσκεται κι αυτός σε φόρμα το τελευταίο διάστημα και αποτελεί κομβικό στέλεχος της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ