Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Χρόνια πολλά Κάρολ»

Τα 24 χρόνια ζωής συμπληρώνει σήμερα ο Κάρολ Σφιντέρσκι και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν παρέλειψε να του στείλει δημόσια τις ευχές της.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Χρόνια πολλά Κάρολ»

Σχετικά, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε πριν από λίγο:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Κάρολ Σφιντέρσκι, ο οποίος σήμερα κλείνει τα 24, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε ομαδικό όσο και ατομικό επίπεδο.

O Κάρολ Σφιντέρσκι γεννήθηκε στο Ράβιτς της Πολωνίας στις 23 Ιανουαρίου του 1997 και ξεχώρισε για το ταλέντο του από μικρή ηλικία. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία της Ράβια Ράβιτς πριν αγωνιστεί για το αθλητικό σχολείο UKS SMS του Λοτζ.

Το καλοκαίρι του 2014 αποκτήθηκε από την Γιαγκελόνια Μπιαλιστόκ και αρχικά αγωνίστηκε στην δεύτερη ομάδα που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της 3ης εθνικής κατηγορίας της Πολωνίας.

Οι επιδόσεις του ανάγκασαν τους ανθρώπους της πρώτης ομάδας να τον καλέσουν για προπονήσεις και σταδιακά να τον κάνουν μόνιμο μέλος του ρόστερ. Την πρώτη του σεζόν, μάλιστα, πρόλαβε ν’ αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια και να σκοράρει το πρώτο του επαγγελματικό γκολ στις 3 Ιουνίου του 2015 κόντρα στην Πόγκον Σέτσιν.

Οι επόμενες τρεισήμισι σεζόν τον βρήκαν βασικό και αναντικατάστατο στη Γιαγκελόνια, με την οποία πανηγύρισε δύο φορές την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα.

Συνολικά με τη φανέλα της πολωνικής ομάδας μέτρησε 128 συμμετοχές, 25 γκολ και εννιά ασίστ, με περισσότερα από 5.000 αγωνιστικά λεπτά.

Παράλληλα, συμμετείχε και σε όλα τα κλιμάκια των εθνικών ομάδων της χώρας του μέχρι την Κ21, με το όνομα του να βρίσκεται στα μπλοκάκια πολλών σκάουτερ ανά την Ευρώπη.

Για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκαν τόσο η Τζένοα, όσο και η Στουτγάρδη, με τον ΠΑΟΚ να κερδίζει την υπογραφή του και τον Πολωνό να έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα.

Στο πρώτο του εξάμηνο στην ομάδα έζησε τα πάντα. Σκόραρε έξι τέρματα σε 15 συμμετοχές και κατέκτησε τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο  Ελλάδας.

Συνολικά με την ασπρόμαυρη φανέλα ο Πολωνός φορ μετράει σε 80 συμμετοχές 27 γκολ και οκτώ ασίστ”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Απρόοπτο με λεωφορείο των Βέλγων

Τι συνέβη πριν τη σέντρα στην Τούμπα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα κατά την άφιξη μιας μερίδας φιλάθλων της Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο χθες, προέκυψε πριν τη σέντρα, καθώς λεωφορείο που τους μετέφερε, προσέκρουσε στύλο και υπέστη υλικές ζημιές.

Ο οδηγός στην προσπάθεια του να προσεγγίσει το γήπεδο, χτύπησε στύλο με το πίσω μέρος του οχήματος, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι, χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος τραυματίας.

Έστω και με καθυστέρηση, οι φίλοι της Μπριζ που μετέβαιναν στο συγκεκριμένο λεωφορείο, παρακολούθησαν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ από τη θύρα των φιλοξενούμενων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ