Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο Γιώργος Σαββίδης!"

Ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί τα τελευταία χρόνια ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα, σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Το όνομα του Σουηδού "έπαιξε" για τον ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι, με τον Μπεργκ να κλείνει τελικά στην Κράσνονταρ.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ο Γιώργος Σαββίδης!"

Ο ατζέντης του Σουηδού, Στέινερ Ντίετζ μίλησε στο “ΕΘΝΟΣΠΟΡ της Κυριακής” για την επιλογή του παίκτη, αλλά και για το κομμάτι του ΠΑΟΚ, αποθεώνοντας τον Γιώργο Σαββίδη και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν τον έμπειρο άσο οι “ασπρόμαυροι”, αναφέροντας:

“Γνωρίστηκα με τον Γιώργο Σαββίδη πριν από περίπου ένα χρόνο στο Άμστερνταμ και μου φάνηκε πολύ ωραίος τύπος. Ενδιαφέρθηκε κι ο ΠΑΟΚ για τον Μάρκους, αλλά δεν μας πίεσαν καθόλου. Το μόνο που μας είπε ο Γ. Σαββίδης και οι άνθρωποί του ήταν πως “…εάν δεν βρείτε κάποια άλλη πρόταση που να σας καλύπτει, να ξέρεις πως έχετε πάντα και την επιλογή του ΠΑΟΚ, γιατί μας ενδιαφέρει ο Μάρκους”.

Όταν μάλιστα έκλεισε η μεταγραφή του Μπεργκ στην Κράσνονταρ, επειδή προφανώς έχει πολύ καλή εικόνα και διασυνδέσεις στο ρωσικό πρωτάθλημα, ο Γιώργος Σαββίδης μας έστειλε μήνυμα γράφοντας πως “…μπράβο, κάνατε μία πολύ καλή επιλογή”. Μου έκανε πάρα πολύ καλή εντύπωση αυτό. Καμία σχέση με την πίεση που είχαμε, για παράδειγμα, από την Τραμπζονσπόρ. Δεν φαντάζεσαι… Πάνω από 20 κλήσεις τη μέρα και πίεση για να υπογράψουμε”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Χειροκροτήματα για τη Μπριζ στο αεροδρόμιο (vid)

Πριν την επιστροφή της μαζί με κόσμο που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ πέτυχε το στόχο της με το 0-2 επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, περνώντας στα ημιτελικά του Europa Conference League και κατά την άφιξη της αποστολής σήμερα το πρωί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», Βέλγοι που επέστρεφαν κι αυτοί στη βάση τους, χειροκρότησαν τους ποδοσφαιριστές.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσίευσε η Κλαμπ Μπριζ στα social media…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περιμένουν τον Φαμπιάνο στον Άρη

Ανέβασε ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή στο «Κλ. Βικελίδης» με τον Άκη Μάντζιο να βλέπει σήμερα τον Φαμπιάνο Λέισμαν να βγάζει κομμάτι της προπόνησης.

Η συμμετοχή του Βραζιλιάνου αμυντικού, ο οποίος έλειψε από το παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας της «OPAP Arena», θα κριθεί αύριο, ενώ Σουλεϊμάνοφ, Βέλεθ και Φεράρι συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα, οπότε είναι αρκετά δύσκολο να είναι διαθέσιμοι την Κυριακή…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

ΠΑΟΚ: «Μαζί μέχρι το τέλος» (pic)

Το μήνυμα για τη συνέχεια μετά τον αποκλεισμό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έστειλε το δικό του μήνυμα μέσω social media, στην επόμενη μέρα από την ήττα με 0-2 από την Κλαμπ Μπριζ και τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Europa Conference League.

«Ένα μακρύ, γεμάτο συγκινήσεις, ευρωπαϊκό ταξίδι, έφτασε στο τέλος του!

Περήφανοι για την ομάδα μας!

Συνεχίζουμε! Μαζί μέχρι το τέλος!» αναφέρει η ομάδα, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ