Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχόλιο της ημερας

Ξεκίνησε σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο τελικό του ΠΑΟΚ, αυτόν κόντρα στον Άρη την Κυριακή. Ο πρώτος από τους εννέα που απομένουν, ο 22ος κατά σειρά στο φετινό πρωτάθλημα…

Στέργιος Αναστασιάδης

Το σχόλιο της ημερας

Στους προηγούμενους 21, ο ΠΑΟΚ τα πήγε περίφημα. Το ίδιο θα κάνει και την Κυριακή, θα φροντίσουν γι΄ αυτό ο Ράζβαν Λουτσέσκου και ποδοσφαιριστές του, γνωρίζοντας πολύ καλά πως το παιχνίδι με τον Άρη δεν θα είναι εύκολο. Το αν αποδειχθεί εύκολο, εξαρτάται από τον Δικέφαλο σε τεράστιο βαθμό για προφανείς λόγους. 

Φυσικά, το ότι οι Βιεϊρίνια και Λημνιός πήραν κανονικά μέρος σε ολόκληρη την προπόνηση είναι ένας πολύ καλός λόγος για έξτρα χαμόγελα, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να έχει έτσι εκ νέου… σκοτούρες σχετικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας και της αποστολής. 

Την ίδια στιγμή, χιλιάδες φίλοι του ΠΑΟΚ κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας να ξεκινήσει σε λίγες ώρες η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής, με δεδομένο να είναι (δυστυχώς) το ότι αρκετοί θα είναι αυτοί που δεν προλάβουν να εξασφαλίσουν ένα “μαγικό χαρτάκι”.

Μπήκαμε για τα καλά λοιπόν στους ρυθμούς του κυριακάτικου αγώνα, με όλους όσους… πονάνε από την απίστευτη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ να συνεχίζουν να προσπαθούν (ανεπιτυχώς) είτε να προκαλέσουν ανακατωσούρα στο “ασπρόμαυρο” στρατόπεδο είτε να απαλύνουν λίγο την πίκρα των αναγνωστών τους, όπως για παράδειγμα ο… συμπαθέστατος Μανώλης! Ας είναι. Αυτοί τη δουλειά τους και εμείς τη δική μας.

Εκεί που πρέπει όμως να γίνει πραγματική δουλειά είναι στην ιστορία με τη μαφιόζικη επίθεση στον Τζήλο, που αρχίζει να φέρνει κάτι από… σαπουνόπερα! Πολύ ωραία παιδιά τα στοιχεία που βγαίνουν σε (σχεδόν) καθημερινή βάση, με τελευταίο τη σύνδεση δύο κατηγορούμενων με κατηγορούμενο της υπόθεσης του Noor1, αλλά σήμερα μάγκες συμπληρώθηκαν ακριβώς δύο μήνες από τη δολοφονική και μαφιόζικη επίθεση στον διεθνή διαιτητή!

Θα μάθουμε άραγε στα κοντά τον άνθρωπο που κούνησε τα νήματα ή το επόμενο που θα αποκαλυφθεί θα είναι τι έφαγαν οι δράστες σε κάποιο εστιατόριο της Εθνικής οδού Αθηνών – Λάρισας, κατά την επιστροφή τους;  

Από εκεί και πέρα, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ συνεχίζει την αγωνιώδη προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο του Δικεφάλου να… βάλει πλάτη μέσω του Keeppaokalive, με τα αποτελέσματα να μην είναι έως τώρα ικανοποιητικά. Τουλάχιστον, ας γεμίσει ο κόσμος το “Παλατάκι” την Τρίτη 5 Μαρτίου, στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, ακόμα και αν δεν θα έχουν ισχύ τα εισιτήρια διαρκείας και το πιο φθηνό εισιτήριο κοστίζει 15 ευρώ

Τέλος, η σημερινή ημέρα περιελάμβανε διπλή χαρά στο βόλεϊ. Από τη μία η ανδρική ομάδα απέκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Παναθηναϊκό και τσέκαρε το εισιτήριό της για το φάιναλ φορ της Ιεράπετρας, δείχνοντας πως ανεβάζει στροφές στο πιο κομβικό σημείο της σεζόν, από την άλλη η γυναικεία ομάδα έφτασε σε μια ιστορική επιτυχία, αποκλείοντας ομάδα της Volleyleague και φτάνοντας με το σπαθί της στους “8” του Κυπέλλου! Το μήνυμα που έστειλαν και οι δύο; Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά, χρειαζόμαστε τη στήριξή σας…

Υ.Γ. Είχε πολλή ουσία η κουβέντα που είχαμε το μεσημέρι στο ραδιοφωνικό PAOK24 με τον Βασίλη Μήττα, έναν άνθρωπο που γνωρίζει σαν… το σπίτι του τα παιδιά που αγωνίζονται στις ακαδημίες του Δικεφάλου. Φυσικά, το πως πρέπει ο ΠΑΟΚ να διαχειριστεί τα δικά του παιδιά είναι τεράστιο, εννοείται πως αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την “πρώτη’ ομάδα. Ωστόσο, μόλις επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος, θα πρέπει αυτό το θέμα να βρεθεί στην κορυφή της “ασπρόμαυρης” ατζέντας και να γίνουν στοχευμένες κινήσεις…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ