Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα «βιογραφικά» των νεαρών που έπαιξαν στη Δράμα

Τα παιδιά που φιλοδοξούν να φτάσουν στο ρόστερ των νταμπλούχων

Αντώνης Τσακαλέας

Τα «βιογραφικά» των νεαρών που έπαιξαν στη Δράμα

Πλην των ποδοσφαιριστών που ήδη βρίσκονται στο προθάλαμο της επαγγελματικής ομάδας, έξι ποδοσφαιριστές της Κ19 αγωνίστηκαν στη φιλική αναμέτρηση στη Δράμα με αντίπαλο τη Δόξα, και με τη βοήθεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στο βιογραφικό τους.

Παναγιώτης Παναγιώτου

Ημ/νια Γέννησης: 16.01.2002
Τόπος Γέννησης: Ιωάννινα
Θέση: Αμυντικός
Βάρος: 67 κ.
Ύψος: 1,83μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: ΑΟ Γιάννινα
Στον ΠΑΟΚ από: 2015
 
Ο Παναγιώτης Παναγιώτου είναι αμυντικό χαφ, αλλά και επιθετικό χαφ. Αποκτήθηκε από τα Γιάννινα το 2015 και είναι εξαιρετικά δυνατός, πόσω μάλλον στις μονομαχίες, ενώ διαθέτει και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Είναι διεθνής και ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ευστάθιος Τάχατος
 
Ημ/νια Γέννησης: 12.08.2001
Τόπος Γέννησης: Θεσσαλονίκη
Θέση: Αμυντικός
Βάρος: 73κ.
Ύψος: 1,75μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: Αετοί Προχώματος
Στον ΠΑΟΚ από: 2013
 
Ο Ευστάθιος Τάχατος είναι μπακ, με την ευχέρεια να παίζει και στις δύο πλευρές. Χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ταχύτητα και ευελιξία. Διακρίνεται για τον δυναμισμό και το καλώς εννοούμενο θράσος του. Ζούσε στον Ακροπόταμο και προφανώς έκανε χιλιόμετρα καθημερινά, ωστόσο από το 2016 ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Aϊντίν Ντάικο
 
Ημ/νια Γέννησης: 28.10.2002
Θέση: Αμυντικός
Βάρος: 80κ.
Ύψος: 1,87 μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: ΠΑΟΚ Κυριακίου
Στον ΠΑΟΚ από: 2017
 
Ο Αϊντίν Ντάικο ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2017, προσθέτοντας μία σημαντική λύση στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό με δύναμη και ταχύτητα και γενικώς αξιοσημείωτα σωματικά προσόντα.

Πέτρος Καλουτσικίδης
 
Ημ/νια Γέννησης: 28.03.2001
Τόπος Γέννησης: Θεσσαλονίκη
Θέση: Αμυντικός
Βάρος: 69κ.
Ύψος: 1,75μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: Μπέμπηδες 2000
Στον ΠΑΟΚ από: 2016
 

Ο Πέτρος Καλουτσικίδης είναι ένας γρήγορος και ικανός επιθετικός, με αρκετά  προσόντα που καλείται να ξεδιπλώσει μέσα στο γήπεδο. Είναι μία ακόμα αξιόπιστη λύση στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ. Καλός μαθητής, εισήχθη στο τμήμα Διοίκησης Τεχνολογίας και Επιστημών Καβάλας.

Βασίλειος Γρόσδης
 
Ημ/νια Γέννησης: 17.01.2002
Τόπος Γέννησης: Θεσσαλονίκη
Θέση: Μέσος
Βάρος: 71κ.
Ύψος: 1,80μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: Άρης
Στον ΠΑΟΚ από: 2014
 
Ο Βασίλης Γρόσδης είναι ένα δυνατό και ψηλό αμυντικό χαφ, που αγωνίζεται και ως επιθετικό χαφ. Είναι αριστεροπόδαρος με δυνατό σουτ, είναι οξυδερκής και πολύ καλός στο διάβασμα του παιχνιδιού. Νωρίς νωρίς, πήρε συμμετοχές – και σε διεθνή τουρνουά – με την Κ15, με την οποία χρίστηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2016-17.

Αχιλλέας Σαλαμούρας
 
Ημ/νια Γέννησης: 15.01.2000
Τόπος Γέννησης: Βόλος
Θέση: Μέσος
Βάρος: 70κ.
Ύψος: 1,75μ.
Προηγούμενοι Σύλλογοι: Μαγνησιακός
Στον ΠΑΟΚ από: 2015
 

Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ το 2015, από τον Μαγνησιακό,  με περγαμηνές δεδομένης της ηλικίας του, καθώς αγωνίζονταν στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Μαγνησίας, ο Αχιλλέας Σαλαμούρας απέδειξε νωρίς πως ήταν καλή επιλογή. Αγωνίζεται στο κέντρο του γηπέδου, με την ικανότητα να προωθείται και ως δεύτερος επιθετικός, είναι δυναμικός και γρήγορος στις επεμβάσεις του, μα κυρίως είναι πολύ έξυπνος κι εγκεφαλικός παίκτης. Ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β 1-2: Νίκησε και ξέμπλεξε οριστικά

Σαποβάλοφ και Κανίς του έδωσαν το τρίποντο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε του Αιολικού με 1-2 πετυχαίνοντας δυο γκολ σε διάστημα πέντε λεπτών, με αποτέλεσμα να φτάσει στη νίκη που του εξασφαλίζει και μαθηματικά την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Αιολικός προηγήθηκε στο 34' με τον Ζάκαριτς και ο ΠΑΟΚ αρχικά ισοφάρισε στο 74' με τον Σαποβάλοφ (σουτ μετά από ριμπάουντ από προσπάθεια του Κανίς) και έκανε το τελικό 1-2 στο 79 με τον Κανίς να ευστοχεί σε πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος.

Η βαθμολογία των πλέι άουτ.

6. ΠΑΟΚ Β' 30 (7 παιχνίδια)

7. Ηρακλής 28 (7 παιχνίδια)

8. Αναγέννηση Καρδίτσας 21 (7 παιχνίδια)

9. Καμπανιακός 20 (7 παιχνίδια)

10. Κοζάνη 20 (7 παιχνίδια)

11. Αιολικός 15 (7 παιχνίδια)

Αιολικός: Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ (83′ Κριμιζάς), Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης (78′ Χαμίντοβιτς), Τριανταφυλλάκος (63′ Σρίνιτς), Νούλας, Ουνγιαλίδης.

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιούδης (63′ Παναγιώτου), Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης (63′ Δεληγιάννης), Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος (63′ Σαποβάλοφ), Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς (46′ Γκούμας), Κανίς (85′ Σμυρλής).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αιολικός – ΠΑΟΚ Β Live

Η εξέλιξη της αναμέτρησης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: Ο ΠΑΟΚ Β επικράτησε με 1-2 του Αιολικού, ανατρέποντας τα δεδομένα του πρώτου ημιχρόνου και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή.

 

79' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ , 1-2. Ο Κανίς ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Τομαρά.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784956110744510615

 

74' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! 1-1 Ο Κανίς έκανε σουτ, ο Ντόκιτς απέκρουσε και ο Σαποβάλοφ πλασάρει για το 1-1 καθώς πήρε το «ριμπάουντ».

70' στην αναμέτρηση, το 1-0 υπέρ του Αιολικού παραμένει.

https://twitter.com/PAOK_FC/status/1784952237728337929

46΄ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Τσοπούρογλου έκανε το γύρισμα στον Γκούμα, ο οποίος πρόλαβε να κάνει την προβολή, με την άμυνα του Αιολικού να διώχνει σε κόρνερ.

Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Αιολικός - ΠΑΟΚ 1-0

33': 1-0 Ο Αιολικός. Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τους Γιοκέ και Ζάκαριτς, που συνδυάστηκαν και ο Ζάκαριτς με πλασέ άνοιξε το σκορ.

14': Ο ΠΑΟΚ φτάνει κοντά στο γκολ με τον Μπράντονιτς, ο οποίος είδε τη μπάλα να χτυπά στο οριζόντιο δοκάρι μετά από κεφαλιά που έκανε, σε σέντρα τον Μανιωλούδη.

ΣΕΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Αιολικός : Ντόκιτς, Αλιατίδης, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Μπενίτεζ, Ιγκνάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος, Νούλας, Ουνγιαλίδης

ΠΑΟΚ Β: Μοναστηρλής, Μανωλιουδάκης, Τασιούρας, Κωττάς, Παντεκίδης, Γιαξής, Γρόσδης, Σπυράκος, Τσοπούρογλου, Μπράντονιτς, Κανίς

 

Ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει στην Αριδαία τον Αιολικό στα πλαίσια των πλέι άουτ της Super League 2

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κωνσταντέλιας: «Είχαμε ψυχή και το θέλαμε…» (vid)

Οι ατάκες του σκόρερ του ΠΑΟΚ on camera

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

 
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις νίκες και έμεινε στην διεκδίκηση του τίτλου.
 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ