Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι για τον ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ θέλει φέτος να μη χάσει χρόνο και να καλύψει όσο νωρίτερα μπορεί τα κενά που έχουν διαπιστωθεί στο ρόστερ του, με τον Λούμπος Μίχελ να δουλεύει πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση.

PAOK24

«Δεν μπορώ να πω ναι ή όχι για τον ΠΑΟΚ»

Σε αυτό το πλαίσιο ο «Δικέφαλος», όπως σας αποκάλυψε το PAOK24, είναι… αγκαλιά με τον Λέο Μάτος, τον Βραζιλιάνο φουλ μπακ που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Ντνίπρο, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο 30χρονος άσος έλυσε το συμβόλαιο του με τους Ουκρανούς επειδή δεν πληρωνόταν.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στην Ουκρανία παραδέχτηκε το… ζεστό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, δε θέλησε να απαντήσει αν έχει κλείσει στον «Δικέφαλο», κάτι αναμενόμενο τη δεδομένη χρονική στιγμή, αποκαλύπτοντας τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται για το μέλλον του και ξεκαθαρίζοντας ότι τα λεφτά δεν είναι η μόνη προτεραιότητα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάτος στην Ουκρανία:

Γιατί τελείωσε άδοξα η καριέρα του στην Ντνίπρο: Έπρεπε να τελειώσει αυτή η ιστορία στην Ουκρανία. Τρεις μήνες δεν είδα ούτε μία… πένα. Να δουλεύεις τζάμπα είναι πολύ δύσκολο. Αποφάσισα ότι ήταν προτιμότερο να χωρίσουν οι δρόμοι μας από το να αγωνίζομαι κάπου που αισθάνομαι δυσαρεστημένος. Ίσως είναι μία ευκαιρία και για άλλους ποδοσφαιριστές που θέλουν να παίξουν σε αυτή την ομάδα.

Γιατί δεν έφυγε τον χειμώνα από την Ουκρανία στη μεταγραφική περίοδο: Οι επιλογές δεν είναι πάντα όπως τις θέλεις. Υπήρχαν περιπτώσεις για εμένα στις οποίες το κλαμπ ήταν πολύ καλό, αλλά οι αποδοχές πολύ χαμηλές και άλλες στις οποίες οι αποδοχές ήταν πολύ υψηλές, αλλά τραγική η επιλογή της χώρας. Τα λεφτά είναι σημαντικά, αλλά δεν είναι τα πάντα. Αν μου προσφερθεί ένα καλό συμβόλαιο σε μία όχι τόσο καλή χώρα, θα πρέπει να το σκεφτώ χίλιες φορές. Έχω δύο παιδιά.

Για τις επιλογές που είχε από άλλες ομάδες: Υπήρξαν διάφορες προσφορές από Ρωσία και από Ευρώπη. Στην Ευρώπη η οικονομική προσφορά δεν ήταν τόσο καλή. Δε θέλω να αποκαλύψω τα ονόματα των συλλόγων.

Για το αν την έκφραση τραγική επιλογή χώρας την ανέφερε για τη Ρωσία: Όχι, αλλά δε θα ήθελα να το συζητήσω παραπάνω. Υπάρχουν χώρες στις οποίες πηγαίνεις μόνο για να κάνεις χρήματα. Δε θέλω να ζω σε μία χώρα για πέντε χρόνια χωρίς να έχω ζωή. Σπίτι-δουλειά-σπίτι. Θα διαλέξω την καλύτερη επιλογή, με μία αμοιβή ίσως χαμηλότερη, αλλά σε μία καλύτερη πόλη. Θέλω να περπατάω με τα παιδιά μου, η σύζυγος μου να είναι χαρούμενη, να υπάρχει θετική αύρα. Δεν είναι πάντα τα χρήματα το παν.

Για το γεγονός ότι έχει γραφτεί πως έχει υπογράφει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ: Δεν μπορείς να πεις με ακρίβεια ένα ναι ή ένα όχι. Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον, αλλά τώρα δε θέλω να σκέφτομαι μόνο αυτό. Χτες έφτασα στο Ρίο, θα μείνω για μία εβδομάδα και θέλω να σκεφτώ. Είναι αρκετός χρόνος για να βρω μία λύση.

Για την παρουσία του στην Ντνίπρο: Είμαι ευγνώμων στην Ντνίπρο για τα δύο χρόνια που έμεινα εκεί. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου, όλους τους εργαζομένους στον σύλλογο, τους συμπαίκτες μου. Θα ήθελα να τους δω να τελειώνουν τη σεζόν, κατακτώντας τον τίτλο του Κυπέλλου. Παρότι δεν πληρωνόμουν (γέλια), είμαι χαρούμενος για τον χρόνο που πέρασα εκεί. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση!

To αρνητικό στατιστικό που χρήζει ανάλυσης και άμεσης αντιμετώπισης με φόντο τη συνέχεια.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

H προετοιμασία ενόψει του Kυριακάτικου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League εντάθηκε στη Νέα Μεσημβρία, με τους «ασπρόμαυρους» να προπονούνται το πρωί της Παρασκευής και να δίνουν εκ νέου ραντεβού για αύριο λίγες ώρες πριν «πετάξουν» για την Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις επίσημες υποχρεώσεις και τα ντέρμπι με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να καταστρώνει τα πλάνα του για το πολύ σημαντικό αυτό παιχνίδι. Ένα στατιστικό που είναι σαφές πως πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι τα γκολ που δέχεται με το... καλημέρα στα δεύτερα ημίχρονα των παιχνιδιών του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Το αρνητικό αυτό στατιστικό παρατηρείται από το ξεκίνημα της σεζόν και είναι κάτι που για την ώρα δεν έχει κατορθώσει να σταματήσει η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία μπαίνει αρκετά «υπνωτισμένη» στην επανάληψη και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να έχει δεχθεί αρκετά τέρματα λίγα λεπτά μετά τη σέντρα του δεύτερου μέρους. Έρχονται αναμετρήσεις υψηλού δείκτη δυσκολίας και θα πρέπει η συγκέντρωση όλων να είναι στο 100% για να περιοριστεί αυτή η... επαναλαμβανόμενη σύμπτωση!

Το PAOK24 συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλα τα τέρματα που έχει δεχθεί ο ΠΑΟΚ στα πρώτα λεπτά των δεύτερων ημιχρόνων σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Αναλυτικά:

  • Αμπερντίν-ΠΑΟΚ 2-3 (50' Μιόρσκι, 58' Πολβάρα)
  • ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 2-0 (54' Ελίασον)
  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης-ΠΑΟΚ 1-2 (58' Μαρμούς)
  • Άρης-ΠΑΟΚ 2-1 (46' Σουλεϊμάνοφ, 59' Κίκε Σαβέριο)
  • ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ (57' Ντέλετιτς)
  • ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1 (51' Μπακασέτας)
  • ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1-1 (47' Ελίασον)
  • ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0-1 (53' Σπόραρ)
  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1-4 (54' Ποντένσε)
  • ΠΑΟΚ-Ντινάμο Ζάγκρεμπ 5-1 (49' Χότζα)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Το πρόγραμμα… φωτιά των Βέλγων μέσα στον Απρίλιο

Ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα έχει μπροστά της η αντίπαλος του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα πολύ «βαρύ» πρόγραμμα με 5+2 απαιτητικά παιχνίδια καλείται να φέρει εις πέρας η Κλαμπ Μπριζ μέσα στον Απρίλιο, που θα αντιμετωπίσει και τον ΠΑΟΚ…

Μερικές εβδομάδες πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων, ο βελγικός σύλλογος απέλυσε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας (18/03) τον Ρόνι Ντέιλα και, στην θέση του -μέχρι νεοτέρας- θα καθίσει ο Νίκι Χάγιεν, μέχρι πρότινος τεχνικός της Κλαμπ NXT (ομάδα της 2ης κατηγορίας του βελγικού πρωταθλήματος).

Όλα αυτά, ενώ οι Βέλγοι θα κληθούν να φέρουν σε πέρας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα μέσα στον Απρίλιο, με επτά αναμετρήσεις σε 27 μέρες. Σε αυτά τα παιχνίδια περιλαμβάνονται οι δύο προημιτελικοί με τον ΠΑΟΚ για το Κόνφερενς Λιγκ, όπως επίσης και τα σπουδαία ντέρμπι για τα Play-Off του πρωταθλήματος με Σερκλ Μπριζ, Άντερλεχτ, Αντβέρπ, Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ και δύο παιχνίδια με τη Γκενκ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Kλαμπ Μπριζ:

  • Σερκλ Μπριζ-Κλαμπ Μπριζ (1/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Άντερλεχτ (7/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-ΠΑΟΚ (11/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Αντβέρπ (14/4)
  • ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ (18/4)
  • Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ- Κλαμπ Μπριζ (21/4)
  • Κλαμπ Μπριζ-Γκενκ (24/4)
  • Γκενκ-Κλαμπ Μπριζ (28/4)
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβείο για τον Μπράντον Τόμας με αρκετούς μήνες καθυστέρηση…

Η ανάρτηση της Super League για τον Ισπανό επιθετικό.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Βραβείο για το καλύτερο γκολ της 16ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του ελληνικού πρωταθλήματος παρέλαβε ο Μπράντον Τόμας, με τη Super League να αναρτά σχετική φωτογραφία από τη βράβευση του φορ του ΠΑΟΚ.

Το τέρμα του Ισπανού κόντρα στον ΟΦΗ, που διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στην αναμέτρηση της Τούμπας, ψηφίστηκε από φίλους όλων των ομάδων ως το κορυφαίο εκείνης της αγωνιστικής, με την βράβευση βέβαια να έρχεται αρκετό καιρό μετά. Στην εκπνοή του παιχνιδιού, οι «ασπρόμαυροι» έφυγαν στην κόντρα, ο Κίριλ Ντεσπόντοφ έκανε την ασίστ στον Τόμας, που με υπέροχη προσποίηση «άδειασε» άμυνα και Μπάουμαν και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ