Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Καλύτερος όλων ο ΠΑΟΚ, δε θα είναι εύκολα στο Αγρίνιο» (audio)

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Παναιτωλικού, φιλοξενήθηκε στον "αέρα" της ραδιοφωνικής εκπομπής του PAOK24 με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Αγρίνιο.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Καλύτερος όλων ο ΠΑΟΚ, δε θα είναι εύκολα στο Αγρίνιο» (audio)

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη δική του παρουσία στον Παναιτωλικό:
«Ήταν και οι συγκυρίες πολύ καλές. Ερχόμενος εκεί ο κ. Φώτης Κωστούλας βοήθησε πολύ. Η ομάδα, οι εγκαταστάσεις, οι ανέσεις και οι άνθρωποι όλα συντέλεσαν για να έρθει η επιτυχία αργότερα. Τα γήπεδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση, είναι από τα πιο βασικά αυτό. Όσοι είναι στο χώρο του ποδοσφαίρου μπορούν να καταλάβουν τη σημασία».

Για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον ΠΑΟΚ αύριο:
«Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Έχει πιο ποιοτική ομάδα έχει πάρει σχεδόν το πρωτάθλημα. Η νοοτροπία στον Παναιτωλικό, είναι ομάδα έδρας. Όσο ήμουν εγώ, τα είχαμε στο χέρι μας. Ειδικά φέτος, θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Όσο καλή ομάδα και αν είναι ο ΠΑΟΚ πρέπει να το δει πολύ σοβαρά. Για τον Παναιτωλικό είναι ένα έξτρα κίνητρο να κερδίσει τον ΠΑΟΚ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, γιατί έχει αποδείξει και τελευταία ο Παναιτωλικό, ότι δεν τα παρατάει τα παιχνίδια. Δεν έχει να κάνει με το 5-0 επί του Πανιωνίου. Παίζουν πολλά ρόλο. Ο κόσμος που θα στηρίξει την ομάδα θα το κάνει δύσκολο».

Για τον τρόπο που παίζει φέτος η ομάδα του Αγρινίου:
«Δεν είναι ομάδα που κλείνεται πίσω και αυτό είναι κάτι που ο ΠΑΟΚ δεν το περιμένει, γιατί συνήθως τον περιμένουν. Έχει αιφνιδιάσει πολλές ομάδες, παίζοντας επιθετικά αλλά δεν ξέρω αν θα γίνει και αύριο. Θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος σαν ομάδα».

Για την καλύτερη ομάδα φέτος στην Ελλάδα:
«Για μένα το καλύτερο ποδόσφαιρο, το παίζει αυτός που κερδίζει και αυτό το κάνει ο ΠΑΟΚ. Είτε εύκολα, είτε δύσκολα κερδίζει. Δε νομίζω να υπάρχει αμφισβήτηση ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι άξια σε αυτήν τη θέση. Σίγουρα όλοι θέλουν να παίζει και καλά και να κερδίζει αλά δεν πρέπει να ξεχνάμε, ότι μετά από τόσα χρόνια είναι πιο κοντά το πρωτάθλημα από πότε. Δεν είναι και τόσο εύκολο για τους παίκτες να είναι απελευθερωμένοι».

Για τους παίκτες που ξεχωρίζει ο ίδιος από τον ΠΑΟΚ:
«Θα είναι άδικο να ξεχωρίσεις κάποιον. Πάντα μου άρεσαν οι παίκτες με καλή τεχνική κατάρτιση. Μου αρέσει ο Μπίσεσβαρ, ο Άκπομ είναι πολύ καλός παίκτης, ο Ολιβέιρα επίσης. Το δείχνουν μέσα στο γήπεδο πόσο καλοί είναι».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο Άκπομ και τη βοήθεια σε όλη την ομάδα:
«Η άποψη μου είναι ότι δε μπορεί να αμφισβητήσει κανείς τι έχει προσφέρει ο Πρίγιοβιτς. Όταν έπαιζα εγώ, όταν είχα παίκτες σαν τον Ακπομ που μάρκαραν τόσο πολύ, ήταν μεγάλη βοηθάει και όλη την ομάδα. Μαρκάρει, βάζει γκολ, κρατάει μπάλα. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης, έχει περιθώρια να βελτιωθεί, αλλά φάνηκε το πως απελευθερώθηκαν οι συμπαίκτες του και τα γκολ που πέτυχαν».

Για τη συνοχή του ΠΑΟΚ και αν αυτό παίζει το μεγαλύτερο ρόλο:
«Όλα παίζουν ρόλο. Η χημεία των μικρών με των μεγάλων, πόσο καλά κρατάνε τη μπάλα, όσο εύκολα την ξαναπαίρνουν. Είναι δύσκολο να εφαρμόζονται, θέλει πολλή προπόνηση και πολλή άσκηση. Οι ποιοτικοί παίκτες που κρατούν τη μπάλα, που έχεις μια ξεκούραστη ομάδα όταν είναι να αμυνθεί. Πρέπει να ταιριάζουν οι παίκτες μεταξύ τους και αυτό γίνεται στον ΠΑΟΚ. Όταν ξέρουμε ότι μια ομάδα έχει για χρόνια τον ίδιο κορμό γνωρίζει ο ένας τον άλλον, υπάρχει εμπιστοσύνη, ξέρεις το παίξιμο του διπλανού σου».

Για τη συμμετοχή του στους βετεράνους του ΠΑΟΚ:
«Με έχουν καλέσει αρκετές φορές εδώ και 2 χρόνια και προσπαθώ κι εγώ με τη συμμετοχή μου να βοηθάω σε φιλανθρωπικούς αγώνες. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Είναι πολύ ευχάριστο, υπάρχει πολύ καλό κλίμα εκεί. Είμαστε με τον Σαλπιγγίδη, τον Νάστο, τον Χασιώτη, τον Κούτση και μπορούμε να συνεισφέρουμε».

Για της διαιτησία:
«Είτε με ξένους είτε με Έλληνες ελπίζω να είναι πιο δίκαιη η διαιτησία γενικώς. Δε με απασχολεί προσωπικά αν είναι Έλληνες ή ξένοι».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση ο ΠΑΟΚ (pic)

Μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο. Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» ανυπομονούν για την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος, των πλέι οφ της Super League 1 και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε την ανυπομονησία που υπάρχει για τη επιστροφή στη δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ