Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Σε μεταβατική περίοδο ο ΠΑΟΚ, δεν έχει τίποτα να χάσει η Ομόνοια»

Ο βετεράνος Κύπριος επιθετικός που φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, από το 2001 ως το 2007, έκανε δηλώσεις με αφορμή των αγώνα των δύο ομάδων, στην Τούμπα, στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Σε μεταβατική περίοδο ο ΠΑΟΚ, δεν έχει τίποτα να χάσει η Ομόνοια»

Αναλυτικά, όσα ανέφερε σε κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό…

Αρχικά είπε:
«Είναι ευχάριστο για την Ομόνοια να μπαίνει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η αίγλη ενός ευρωπαϊκού παιχνιδιού είναι διαφορετική. Για την Ομόνοια, πιστεύω ότι δεν έχει τίποτα χάσει, τίποτα να αποδείξει. Θα παίζει χωρίς άγχος και ότι βγει από τον κάθε αγώνα. Η άδεια Τούμπα είναι εντελώς διαφορετική από μια γεμάτη Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ είναι πιο μεγάλη ομάδα από την Ομόνοια, έχει περισσότερες εμπειρίες και πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Για τη χθεσινή εκτός έδρας ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ:
«Ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχε τον έλεγχο και την κατοχή».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ:
«Ο προπονητής άλλαξε το σύστημα, παίζει με 3-4-3, όμως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που δύσκολα σκοράρει. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι στα πάνω του αυτή την περίοδο. Η Ομόνοια θα πρέπει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις και μπορεί να σκοράρει».

Για το συγκεριμενο όμιλο του ΠΑΟΚ και της Ομόνοιας:
«Δεν υπάρχουν τα μεγαθήρια. Κάθε αντίπαλος μπορεί να δει στα ίσα οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Η Αϊντχόφεν δεν είναι το νούμερο ένα στην Ολλανδία. Το δύσκολο έργο είναι στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η Ομόνοια μπορεί να κυνηγήσει και τα τρία παιχνίδια στο ΓΣΠ. Και στα τρία παιχνίδια εκτός έδρας η Ομόνοια θα έχει πολύ δύσκολο έργο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ