Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΑΟΚ που βελτιώνεται…

Ο ΠΑΟΚ που παίζει μπάσκετ και βόλεϊ και περιμένει στο ποδόσφαιρο

Editorial

Ο ΠΑΟΚ που βελτιώνεται…

Μπορώ να διαφωνήσω με την σκληρή κριτική στην ομάδα μπάσκετ; Φυσικά και το αποτέλεσμα είναι πάνω απ’ όλα και προφανώς δεν μπορεί να χάνει ο ΠΑΟΚ και να είναι οποιοσδήποτε ικανοποιημένος…

Αλλά…

Ο ΠΑΟΚ έχασε από Βιλερμπάν, ΑΕΚ και Νεπτούνας που είναι σίγουρα καλύτερες και πολύ πιο ακριβές ομάδες απ’ αυτόν. Το ότι έχασε τώρα απ’ αυτές τις ομάδες δεν σημαίνει και καταστροφή…

Ο ΠΑΟΚ έχασε στο τέλος με πανομοιότυπο τρόπο. Το ότι αυτή η νέα ομάδα που πριν 20-30 μέρες δεν… περνούσε το κέντρο, φθάνει τόσο γρήγορα να κοντράρει αυτές τις ομάδες, είναι μία επιτυχία. Υπάρχει ξεκάθαρη και σημαντική βελτίωση στην απόδοση του ΠΑΟΚ.

Ακόμη και σήμερα νομίζω ότι πρέπει να σταθούμε αρκετά στην απόδοση των 35 λεπτών όπου ο ΠΑΟΚ εγκλώβισε στην έδρα της αυτή την αήττητη ομάδα του Τσάμπιονς Ληγκ. Η ήττα και ο τρόπος που ήρθε στεναχωρούν, αλλά σε κάθε ομάδα υπάρχει και ταβάνι. Ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται, παίζει πολύ καλύτερα, κοντράρει δυνατούς αντιπάλους, αλλά σαφώς ΔΕΝ έχει την ποιότητα και τους παίκτες να πάρουν τις κρίσιμες επιθέσεις που θα κρίνουν τέτοια ματς.

Άρα… Άλλο η απόδοση που βελτιώνεται και άλλο το ρόστερ που χρειάζεται λίγη παραπάνω ποιότητα.

Στο βόλεϊ προαναγγείλαμε ότι οι Πολωνοί αντίπαλοι δεν παίζονται. Ο ΠΑΟΚ έχασε καθαρά 0-3 και απ’ ότι μου λένε, η Σκρα άφησε στον πάγκο και 1-2 βασικούς. Σε κάθε περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει στην Ευρώπη και στη δεύτερη διοργάνωση. Εκεί το θέμα είναι να περάσει η φάση της αβεβαιότητας και να ξεκαθαρίσει σύντομα το ρόστερ. Πρέπει να παρθούν αρκετές και πολύ δύσκολες αποφάσεις και απ’ ότι φαίνεται η διοίκηση και ο προπονητής θέλουν να κερδίσουν όσο πιο πολύ χρόνο γίνεται.

Στο ποδόσφαιρο τώρα…

Πέρα από το αν θα έχουμε πρωτάθλημα ή όχι που μάλλον δεν θα έχουμε… Βλέπω δεξιά και αριστερά διάφορες επιθέσεις στη διοικούσα της ΕΠΟ και στον Κουτσοκούμνη. Από την άλλη βλέπουμε τον ΠΑΟΚ να είναι πολύ υπομονετικός, χωρίς να εκτίθεται με θέσεις που ανατρέπονται από μέρα σε μέρα…

Ας περιμένουμε λίγο ακόμη… Κάπου άκουσα ότι ο ΠΑΟΚ τρέχει πίσω από τις εξελίξεις… Είστε σίγουροι;

Γιατί και το πρωί πολλοί ήταν σίγουροι ότι πάμε για σέντρα και τελικά το απόγευμα τα γύρισαν δύο με τρεις φορές…

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Έτσι το έζησε ο Πόρτερ Τζούνιορ (vid)

Ένα ξεχωριστό βίντεο για τον Αμερικανό άσο και την παρουσία του στο “Παλατάκι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ έπαιξε για πρώτη φορά εντός έδρας, για μία ασίστ, έχασε το triple-double, ήταν μόνιμα με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό του και δεν έκρυβε τη χαρά του για όσα έζησε.

Δείτε το ξεχωριστό βίντεο που ετοίμασε ο ΠΑΟΚ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήγε Παλατάκι, έφυγε με… 1800 ευρώ (vid)

Φίλος του ΠΑΟΚ το «έσταξε» από το κέντρο και κέρδισε!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έγιναν πολλά ωραία στο ντεμπούτο του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ στο Παλατάκι, στη χθεσινή αναμέτρηση με την Καρδίτσα, αλλά ένας φίλος του ΠΑΟΚ θα θυμάται πολύ καιρό το παιχνίδι αυτό και για έναν άλλο λόγο.

Ο διαγωνισμός που «έτρεχε» σε συνεργασία με τη «Winmasters» στο ημίχρονο κάθε εντός έδρας παιχνιδιού του ΠΑΟΚ, με δύο φίλους της ομάδας, να δοκιμάζουν την τύχη τους από το κέντρο του γηπέδου, έλαβε τέλος χθες!

Ο Θοδωρής, το…. έβαλε άνετος από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε το χρηματικό έπαθλο το οποίο είχε φτάσει στα 1.800 ευρώ! Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK BC (@paokbasketball)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Πάει Τούμπα ο Πόρτερ Τζούνιορ!

Ζήτησε να δει από κοντά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, δεν κρύβει την ικανοποίησή του για την υποδοχή που του έχει γίνει και σε πρώτη φάση, απολαμβάνει την παρουσία του στον οργανισμό του ΠΑΟΚ.

Ο Αμερικανός, ο οποίος έχει ενθουσιαστεί από τον τρόπο που του συμπεριφέρονται εντός και εκτός γηπέδου, αφού το χάρηκε πολύ με τον κόσμο χθες, στην αναμέτρηση με την Καρδίτσα, θέλει να ζήσει και την εμπειρία της Τούμπας.

Έτσι, ο νέος παίκτης του ΠΑΟΚ, αναμένεται να δει από κοντά την αναμέτρηση με την Κλαμπ Μπριζ, μαζί με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο, την προσεχή Πέμπτη, για να πάρει ακόμα καλύτερη… γεύση από την ατμόσφαιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ