Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Δύσκολο παιχνίδι, καλή η ισοπαλία"

Ο Πάκο Ερέρα δήλωσε ευχαριστημένος για την εικόνα της ομάδας του στο σημερινό παιχνίδι, ενώ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα της Τούμπας.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Δύσκολο παιχνίδι, καλή η ισοπαλία"

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό παιχνίδι: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με προσωπικές μονομαχίες. Παίξαμε καλά κι εμείς και ο αντίπαλος. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα που δείξαμε στο γήπεδο”.

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες του: “Μπήκαν κάποιοι νέοι παίκτες και η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε πολύ, όπως ο Μαβράι. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και να δημιουργήσουμε ποδόσφαιρο. Θέλουμε λίγο χρόνο, αλλά νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο. Για να μην ξεχνιόμαστε, παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα επιπέδου Champions League”.

Για το πως προσέγγισε σήμερα τον αγώνα: “Πρόκειται για δύο διαφορετικές διοργανώσεις. Εμείς ήρθαμε σήμερα εδώ για ένα θετικό αποτέλεσμα. Πολλές φορές νιώθεις μέσα στο παιχνίδι, ότι μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο, αλλά ήταν και ο αντίπαλος πολύ δυνατός, δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό”.

Για την χρησιμοποίηση του Σόουζα ως δεξί μπακ αντί του Κωνσταντινίδη: “Ήταν μια δύσκολη απόφαση γιατί ο Κωνσταντινίδης είναι ένας παίκτης που δικαιούται χρόνο συμμετοχής, είναι κάθε μέρα καλύτερος και του αξίζει να παίζει. Εμείς βάλαμε τον Σόουζα γιατί είναι στόπερ, ξέρει πιο εύκολα να συγκλίνει προς το κέντρο και ο ΠΑΟΚ έχει από εκείνη την πλευρά τον Μπίσεσβαρ, που ξέραμε ότι αν παίξει στα αριστερά, έχει την τάση να συγκλίνει προς τα μέσα, οπότε θέλαμε ο Σόουζα να μπορεί να ακολουθεί τον Μπίσεσβαρ”.

Για το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που βίωσε και το πως του φάνηκε η ατμόσφαιρα: “Είχαμε 3-4 μέρες για να δουλέψουμε μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι, είδα 2-3 ματς του ΠΑΟΚ, είδα πολλά πράγματα αλλά εννοείται ότι όλα αυτά φαίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ θα το ξαναπώ, ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, εμείς βγήκαμε στον αγωνιστικό χώρο, πιστεύοντας στις δυνατότητες μας, το πλάνο που έχω εγώ για την ομάδα το υπηρέτησαν καλά οι παίκτες, κάθε τέτοιο ματς είναι χρήσιμο γιατί βγάζει κάποια συμπεράσματα και εμείς τώρα έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα”.

Για την ατμόσφαιρα στην Τούμπα: “Φανταστική. Εγώ πάντα είμαι χαρούμενος όταν παίζουμε σε ένα γεμάτο στάδιο είτε είναι σε εμάς είτε είναι σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Νομίζω πως οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν καταπληκτικοί, τραγουδούσαν για την ομάδα τους, το σημαντικό είναι οι παίκτες να απομονώνονται από αυτή την ατμόσφαιρα γιατί το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι που παίζεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, οι μεγάλες ομάδες πρέπει να συγκεντρώνονται και να μένουν ανεπηρέαστοι και αυτό προσπαθήσαμε να κάνουμε και εμείς”.

Για τον τραυματισμό του Μπρούνο Γκάμα: “Ίσως είναι σοβαρός, πρέπει να πάει στο νοσοκομείο ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, για την ώρα δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο. Στα πλευρά χτύπησε”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η επικρατέστερη ημερομηνία για το ΠΑΟΚ – ΟΣΦΠ

Αλλάζει ο προγραμματισμός σε πρωτάθλημα και κύπελλο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Αλλαγές στο πρόγραμμα των playoffs της Stoiximan Super League φέρνει η πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στους «ερυθρόλευκους» που είχε ήδη αναβληθεί για την Πρωτομαγιά, θα μετατεθεί ξανά χρονικά, αφού οι Πειραιώτες στις 2/5 δίνουν τον πρώτο τους αγώνα απέναντι στην Άστον Βίλα.

Με τα χρονικά περιθώρια να πιέζουν, όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα θα πάει... πίσω.

Έτσι, το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις 12/5,

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο τελευταίες αγωνιστικές των playoffs μετατίθενται για τις 15 και 19 Μαΐου, ενώ υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ μέχρι τις 21/5 πρέπει να παραδώσει το γήπεδό της για τις ετοιμασίες ενόψει του τελικού του Conference League.

Όλα τα παραπάνω επηρεάζουν και τον τελικό κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Άρη, που φαίνεται και αυτός να πηγαίνει για μία εβδομάδα αργότερα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ