Connect with us

ΑΣ

Φιλική νίκη για… Α1! (vid)

Τι και αν τους χωρίζουν δύο κατηγορίες; Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Αιάντα Ευόσμου ο οποίος αγωνίζεται στην Α1 και επικράτησε με 3-2 σετ σε ένα συναρπαστικό φιλικό παιχνίδι.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Φιλική νίκη για… Α1! (vid)

Έτσι, ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε με δύο νίκες την παρουσία του στο τουρνουά του Καμπανιακού, αφού το Σάββατο επικράτησε με 3-0 του οικοδεσπότη, ενώ την Κυριακή με 3-2 του Αιάντα Ευόσμου.

Οι παίκτριες του Τάκη Φλώρου, παρά το γεγονός ότι έδωσαν τα πρώτα τους φιλικά παιχνίδια κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους έδειξαν θετικά στοιχεία, ωστόσο η σκληρή δουλειά θα συνεχιστεί με τον προπονητή του Δικεφάλου να έχει τη δυνατότητα να τσεκάρει την περαιτέρω αγωνιστική κατάσταση της ομάδας του στα επόμενα τουρνουά.

Στο “καθαρά” αγωνιστικό κομμάτι, ο ΠΑΟΚ κέρδισε το πρώτο σετ με 25-20, με τον Αίαντα να απαντάει με την κατάκτηση των επόμενων δύο σετ με 23-25 και 10-25.

Οι παίκτριες του Δικεφάλου που φέτος θα αγωνίζονται στην Α2 κατηγορία αντέδρασαν και κοίταξαν στα μάτια τις αντίπαλες τους και έκαναν την ανατροπή, αρχικά ισοφαρίζοντας σε 2-2 σετ με 25-15 και εν συνεχεία κατακτώντας το ται-μπρέικ με 16-14.

Στο γήπεδο έδωσε το παρών και ο πρόεδρος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του ΠΑΟΚ, Κώστας Αμοιρίδης, μαζί με τον τιμ μάνατζερ της ομάδας κ. Γιώργο Χατζηβασιλειάδη.

Δείτε τον “χρυσό” πόντο του ΠΑΟΚ, μέσα από το βίντεο της σελίδας ΠΑΟΚ Βόλλεϊ Γυναικών στο Facebook.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΣ: Σε ρυθμούς “τελικού” ο ΠΑΟΚ

Καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό “παρών” τα κορίτσια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Morris μετράει αντίστροφα για τον -σπουδαίο- νοκ άουτ προημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό, με φόντο την πρόκριση.

Τα "ασπρόμαυρα" κορίτσια κινούνται σε ρυθμούς ντέρμπι, συνεχίζοντας τη δουλειά για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση.

Ο Θαλής Θεοδωρίδης και οι συνεργάτες του, δουλεύουν σε όλους τους τομείς, με την τακτική να είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ όλοι περιμένουν και από τον κόσμο να δώσει δυναμικό "παρών" στους Νέους Επιβάτες, για να πανηγυρίσουν μαζί την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το μεγάλο παιχνίδι θα γίνει αύριο στο γήπεδο των Νέων Επιβατών και θα ξεκινήσει στις 16:00, με την είσοδο να είναι ελεύθερη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Πρωταθλήτριες οι κορασίδες του ΠΑΟΚ!

Μεγάλη επιτυχία για τα κορίτσια του Δικεφάλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μπάσκετ κορασίδων του ΠΑΟΚ που κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΘ για τη φετινή σεζόν.

Ο Δικέφαλος έκανε το 3 στα 3 στο Final-4 και πήρε πανάξια την πρώτη θέση.

Μετά τις επιβλητικές νίκες κόντρα σε Αναγέννηση Νέου Ρυσίου και Άρη το... κερασάκι στην τούρτα ήρθε το βράδυ της Δευτέρας.

Το σύνολο των Μελετιάδη και Καμπίτση επικράτησαν με 79-51 του Παναθλητικού Συκεών και αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες Θεσσαλονίκης!

Δεκάλεπτα: 24-14, 43-24, 63-38, 79-51

Διαιτητές: Σαρακενίδης-Κλεπουσνιώτου-Μιχέλη Ε.

ΠΑΟΚ(Μελετιάδης-Καμπίτση): Τακίδου, Γκαϊτατζή, Μπεκίρη 8, Ζορμπαλά 24(1), Σταμπουλίδου 12, Μπαξεβάνη, Χαϊτόγλου Β. 2, Κουκουναρίδου 7, Χαϊτόγλου Α. 9, Ιτόγια 15, Μποροδήμου 2, Κανλή.

Παναθλητικός (Παπαδόπουλος-Δαμιανού): Ντολοπούλου 5(1), Κισόγλου 2, Κυναμέα 4, Ντοπ Καϊρε 17, Τοπάλογλου, Γερακάρη 4, Ντοκμετζή 3, Ζαχαρία 2, Καπετανικόλα, Καβελίδη 14.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΠΑΟΚ – Παναθλητικός Συκεών (Live Stream)

Ζωντανά ο τελικός του Final-4 στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

ΠΑΟΚ και Παναθλητικός Συκεών διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο παιχνίδι για τις θέσεις 1-2 στο πρωτάθλημα κορασίδων της ΕΚΑΣΘ.

Ο Δικέφαλος έχει κερδίσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια απέναντι σε Αναγέννηση Νέα Ρυσίου και Άρη.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα...

https://www.youtube.com/watch?v=q1YhmbPo0QY

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ