PAOK24Ποδόσφαιρο

Οι «αφανείς ήρωες» της «κούπας»!

Ακόμα και οι λαμπρότερες σελίδες της ιστορίας κρύβουν πίσω τους πολλούς ή λίγους για να πάρεις το πρωτάθλημα, να μάθεις και να ζεις ως πρωταθλητής!

PAOK24
Επιμελεια αρθρου
Οι «αφανείς ήρωες» της «κούπας»!
Η κάθε ομάδα και η κάθε επιτυχία έχει τους σταρ της, έχει τους πρωταγωνιστές της, έχει και τους «αφανείς ήρωες» της. Εκείνα τα άτομα που δουλεύουν πίσω από τους προβολείς, με σκοπό την σωστή λειτουργία της ομάδας συμβάλλοντας σημαντικά στις επιτυχίες, με το δικό τους τρόπο.
Για να πάρεις το πρωτάθλημα, πρέπει να μάθεις και να ζεις ως πρωταθλητής! Να κάνεις το βήμα μπροστά, να έχεις όλη την τεχνογνωσία, τις υπηρεσίες, κυρίως, την ψυχολογία του πρωταθλητισμού. Αν τα κάνεις όλα σωστά, νομοτελειακά θα φτάσεις και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κι αν νομίζετε ότι αυτό το πρωτάθλημα θα το πάρουν μόνον οι ποδοσφαιριστές, συγχωρείστε μας, κάνετε λάθος! Όλοι μαζί -παίκτες, προπονητές, τιμ, στελέχη, υπάλληλοι και φυσικά ο κόσμος- θα το πάρουν…

Στο χώρο του (κανονικού) ποδοσφαίρου υπάρχουν κανόνες, τα πρωταθλήματα κρίνονται μέσα στο γήπεδο την άνοιξη, μόνον εκείνα των «Σαρρήδων και των Γκιρτζίκηδων» τελείωναν από το Δεκέμβριο, ωστόσο πίσω από τη λάμψη των πρωταγωνιστών υπάρχει ένας ολόκληρος οργανισμός, οι «αφανείς ήρωες», με σημαντική επιρροή και προσφορά στην τελική εικόνα.

Στην εποχή Σαββίδη η καθημερινότητα της ομάδας έχει αλλάξει, το παραδέχονται όλοι όσοι γνώριζαν τι συνέβαινε πίσω από τα τείχη της Μικράς Ασίας πριν και τι ισχύει τώρα. Ο ΠΑΟΚ είναι σήμερα μια ομάδα ευρωπαϊκού επιπέδου. Οι παροχές κάθε είδους προς τους ποδοσφαιριστές, με σκοπό να κάνουν ακόμη καλύτερη την καθημερινότητά τους, δεν υπάρχουν και σε πολλές ακόμη ελληνικές ομάδες.

Όμως, για να αλλάξει η υπάρχουσα κατάσταση των πραγμάτων, δεν αρκούν μόνο τα πολλά χρήματα, που έριξε στον Σύλλογο ο Ιβάν Σαββίδης, από το 2012 μέχρι σήμερα. Πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι, στις κατάλληλες θέσεις.

ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η οργανωτική δομή και ο σχηματισμός της «ιεραρχικής πυραμίδας» στην ομάδα ξεκινάει από τη διοίκηση, ωστόσο περιλαμβάνει πολλά και διαφορετικά κομμάτια. Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης θα πρέπει να συμπεριληφθεί στον κατάλογο (και δη σε περίοπτη θέση) των ανθρώπων, που επέλεξαν να μείνουν συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην εκτόξευση του «Δικεφάλου» και στην ασύλληπτη κούρσα προς το νταμπλ.

Σ’ ότι αφορά τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι την έφεσή του για χαμηλούς τόνους, δεν μπορείς να παραβλέψεις την καθοριστική συμβολή που έχει ακόμη και τώρα προκειμένου το όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Χάρη στο δικό του πείσμα, την αμέτρητη αγάπη που τον διακατέχει για τον ΠΑΟΚ, λύθηκαν ουκ ολίγα προβλήματα (από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις…) μέσα στη χρονιά. Προβλήματα, κατά βάση, που ελάχιστοι αντιλήφθηκαν.

Στο ίδιο μοτίβο εργάζεται και δραστηριοποιείται από την ημέρα που πάτησε το πόδι της στη Θεσσαλονίκη, η Μαρία Γκοντσαρόβα, η άμεση συνεργάτιδα του Ιβάν Σαββίδη. Με σημαντική συμβολή στη λειτουργία και την καθημερινότητα της ομάδας, πάντα στο δικό της κομμάτι και χώρο δράσης, επιμένει να μένει μακριά από τα φώτα και κυρίως προστατεύει ως κόρην οφθαλμού την ιδιωτική ζωή της. Από κοντά και ο Κώστας Φωτιάδης, δικηγόρος στο επάγγελμα, από τους σημαντικούς ανθρώπους, που επίσης εκτιμά και εμπιστεύεται ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Ο Μάριο Μπράνκο, είναι ο Νο1 του ποδοσφαιρικού τμήματος, επίσης της ίδιας λογικής και φιλοσοφίας, δεν τον έχουμε ακούσει καν να μιλάει από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του αθλητικού διευθυντή, μετά την αποχώρηση του Λούμπος Μίχελ.

Κατεβαίνοντας πιο κάτω θα φτάσουμε στα στελέχη και τους υπάλληλους (νομική υπηρεσία, μάρκετινγκ, Τύπος, ticketing, λογιστήριο, ασφάλεια), οι οποίοι «τρέχουν» ο καθένας από το πόστο του πολλά θέματα και δίνουν λύσεις σε ζητήματα καθημερινότητας των ποδοσφαιριστών.

ΤΟ ΤΙΜ ΤΟΥ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Αξίζει κάθε λεπτό μαζί τους

Στον τελευταίο αγώνα με τη Λαμία η Τούμπα αποθέωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου, φωνάζοντας ρυθμικά και δυνατά το όνομά του, ωστόσο όταν ο Ρουμάνος τεχνικός ρωτήθηκε για τα συναισθήματα της στιγμής, εκείνος στάθηκε όχι στον ίδιο, αλλά στους συνεργάτες του, κι αυτό λέει πολλά…

Ο Λουτσέσκου λατρεύει το τιμ του, υπάρχουν άπειρες ιστορίες πίσω από τις κλειστές πόρτες των «ασπρόμαυρων» αποδυτηρίων και όπως έγραψε πρόσφατα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας, Κυριάκος Κυριάκος, «μερικές ιστορίες θα γραφτούν μετά τη λήξη του πρωταθλήματος», σχολιάζοντας μια φωτογραφία του ίδιου με τον προπονητή της ομάδας και τον πιο άμεσο συνεργάτη του, τον Παντελή Κωνσταντινίδη. Αν χρειαστούν προώθηση του «έργου», έχουν τον κατάλληλο άνθρωπο, υπεύθυνο των Νέων Μέσων της ομάδα, Παναγιώτη Αρωνιάδη. Για τις εικόνες φροντίζουν ο Νίκος Βερβερίδης και ο Άκης Δημητριάδης.

Τον «Σβούρα» τον γνωρίσαμε στα γήπεδα, ωστόσο έξω από αυτά είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ένα πολύτιμο στέλεχος, αναλαμβάνοντας για τρίτη φορά καθήκοντα τιμ μάνατζερ, μετά από μια πολύ σύντομη ενασχόληση ως βοηθός του Μπόλονι και ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας.

Το τιμ του Λουτσέσκου το αποτελούν τρεις Ιταλοί και πέντε Έλληνες. Ο Ντιέγκο Λόνγκο είναι από το 2005 στο πλευρό του κι αυτός με τον οποίο περνάει τις περισσότερες ώρες, ενώ ο δεύτερος βοηθός του, ο Κριστιάνο Μπάτσι, είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την επιτυχία του ΠΑΟΚ στις στημένες φάσεις, αυτός που έχει δηλώσει: «Αν πάρουμε πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, θα γυρίσω με ποδήλατο στην Ιταλία»! Λάτρεις του ποδηλάτου είναι και ο γυμναστής, Ματέα Σπαταφόρα, ενώ οι Έλληνες συνεργάτες του Ρουμάνου τεχνικού είναι ο Γιώργος Σκιαθίτης (προπονητής τερματοφυλάκων), ο Βασίλης Καναράς (γυμναστής αποκατάστασης), ο Γιάννης Θωμαίδης (ανάλυση αντιπάλων) και ο Κυριάκος Τσιτιρίδης (ανάλυση Vis-track).

ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΙΜ

Δίπλα στις δύσκολες στιγμές

Η οργάνωση του ΠΑΟΚ φαίνεται αν μπει κανείς και δει στην επίσημη ιστοσελίδα του πόσα άτομα απαρτίζουν το ιατρικό επιτελείο, στο οποίο προΐσταται ο καταξιωμένος χειρούργος-ορθοπεδικός, Μανώλης Παπακώστας.

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές ειδικότητες που απαρτίζουν το τιμ. Ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας, η διατροφολόγος Ιωάννα Πασπαλά και οι φυσιοθεραπευτές, Νίκος Τσιρέλας (ο «παππούς» της ομάδας), Σάκης Καπούλας, Πέτρος Νικολακούδης, Γιώργος Γκάγκαλης και Νίκος Μουρατίδης, που πολλές φορές αναλαμβάνει και το ρόλο του μεταφραστή, για τις ανάγκες μιας συνέντευξης στα ρωσικά.

ΌΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Στην καθημερινότητα της ομάδας εμπλέκεται τα τελευταία δύο χρόνια και ο Δημήτρης Σαραϊδάρης, έχοντας αναλάβει καθήκοντα υπεύθυνου διεθνών και δημοσίων σχέσεων, ενώ σε μια ομάδα σημαντική συμβολή έχουν οι φροντιστές της ομάδας. Ο Χρυσοβαλάντης Βαρλάμης είναι στο ίδιο πόστο πάνω από δύο δεκαετίες, άνετα όταν αποσυρθεί θα μπορεί να γράψει ένα βιβλίο με όλα όσα έχει ζήσει, ο Σάκης Σαραπάνης, ο Φώτης Κυριακόπουλος (με πολλά χιλιόμετρα στον ΠΑΟΚ), ο Σάκης Βαριεμέζης και ο οδηγός του λεωφορείου της ομάδας, συγγενής του Ιβάν, Ηλίας Σαββίδης.

Πηγή : FORZA
Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις

Δεν ήχησαν καλά στα αυτιά των Ρουμάνων, όσα είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης και οι αντιδράσεις συνεχίζονται

Την Τρίτη ξεκαθαρίζει το τοπίο

Την Τρίτη ξεκαθαρίζει το τοπίο

Η συνεδρίαση της Λίγκας και οι αποφάσεις για το νέο πρωτάθλημα

"Γεύση"... Ολλανδίας για τρεις (pics)

"Γεύση"... Ολλανδίας για τρεις (pics)

Ποιες διακοπές; Τώρα υπάρχει δουλειά

"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"

"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"

Η ατάκα του Βασίλη Λαμπρόπουλου για τον φετινό τελικό και την κατάσταση στην Ελλάδα

Αποχαιρέτησε ο Ζίφκοβιτς!


Ούτε το Κύπελλο Πορτογαλίας ο Σέρτζιο!


Προπόνηση μπροστά στο "Μακεδονία Παλλάς"!


Αποθεώθηκαν τα «αετόπουλα» (pics+video)


Σοβαρά τώρα, θα ψηφίσετε με κριτήριο τις ομάδες;


Με το απόλυτο των νικών στους "8"


The Invincibles, Women Edition


Αυτά πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στις κάλπες!


Μπράβο ρε μάγκες!


Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...


Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;


«Θα ήταν μεγάλη χαρά να μείνω στον ΠΑΟΚ»


Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ


«Όλα για την οικογένεια» (pic)


Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος της μυθικής σεζόν;


Και τώρα... επιστροφή στη «δουλειά»!


Γκος... συγκλονιστικός: «Τι να κάνεις τα λεφτά όταν κερδίζεις τόση αγάπη;»


Εδώ θα... χτιστεί ο ΠΑΟΚ (pics)


Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία - Μπάγερν!


«Αντίο» και «ευχαριστώ» από Μιχόγεβιτς (pic)


Εχθρός προ των πυλών της Θεσσαλονίκης


«Το ταξίδι ζωής του Τσούμπα Άκπομ»


«Δεν υπάρχει άλλος στην Ευρώπη σαν τον ΠΑΟΚ»


Εμπειρίες στην Πολωνία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές


«Μετά την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον εκπρόσωπο μου και τον ΠΑΟΚ»


«Δεν ξέρω κάτι για Κομλιτσένκο και ΠΑΟΚ»


«Αποθεώνουν» τον Άκπομ (pics)


Ιδιαίτερη μέρα για τον Λουτσέσκου


«Αντίο» και της ΚΑΕ στον Γκος (pic)


Αναχώρησε ο Γκος, «σκορπίζουν» και οι τελευταίοι


Ο Ιβάν στήριξε το όραμα του Αρχιεπισκόπου


Διπλός τελικός στο νέο σχέδιο της ΕΠΟ για το κύπελλο


«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χαρίσης»


«Τσούμπα Άκπομ ο Έλληνας ήρωας» (vid)


«Τρελάθηκαν» τα ΠΑΟΚτσάκια! (vid)


Το... αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)


Video Check: Ο πρώτος... έλεγχος


«Κινητοποίηση» για Σάκχοφ


Προς Πεύκα η Κελεσίδου


«Η κατάσταση και το πλάνο για τους τραυματίες»


Ραντεβού στην παραλία Θεσσαλονίκης


«Δεν μετρώνται όλα στη ζωή με χρήματα» (pic)


Αλλάζει σελίδα ο Παύλος Μελάς!


Τραγωδία στην Αγγλία!


Ξεκίνημα με... οχτάρα!


Ποντένσε: «Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας»


ΟΑΣΘ: Ο Ταχιάος θέλει να καταργήσει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων


«Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί πήρε το πρωτάθλημα»


Κυρίαρχες στην Ελλάδα, βάζουν βάσεις για Ευρώπη


Δύο στην Εθνική!


FORZA με λεύκωμα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ


«Αντίο» με οικογενειακό γεύμα (pics)


Νεκρός σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη


Αρχηγικό μήνυμα Πέλκα για τους δύο «φευγάτους» (pic)


Υποδοχή στο Δημαρχείο για Κρέσπο!


Οι λεπτομέρειες του πρώτου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ (video)


Οι «Αήττητοι» με τα μάτια του Α.Σ.


Συνεργασία ΠΑΟΚ με βραβευμένη startup επιχείρηση


Μια ανάσα πριν την κάλπη: Τι δείχνουν τα 9 τελευταία γκάλοπ


Το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ! (pic)


Αποχαιρέτησε ο Ζίφκοβιτς!


Ούτε το Κύπελλο Πορτογαλίας ο Σέρτζιο!


Προπόνηση μπροστά στο "Μακεδονία Παλλάς"!


Αποθεώθηκαν τα «αετόπουλα» (pics+video)


Σοβαρά τώρα, θα ψηφίσετε με κριτήριο τις ομάδες;


Με το απόλυτο των νικών στους "8"


The Invincibles, Women Edition


Μπράβο ρε μάγκες!


Ποιος να συγκριθεί μαζί σας...


Mr. Cold Blood τι έκανες εκεί;


«Θα ήταν μεγάλη χαρά να μείνω στον ΠΑΟΚ»


Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ


«Όλα για την οικογένεια» (pic)


Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος της μυθικής σεζόν;


Και τώρα... επιστροφή στη «δουλειά»!


Γκος... συγκλονιστικός: «Τι να κάνεις τα λεφτά όταν κερδίζεις τόση αγάπη;»


Εδώ θα... χτιστεί ο ΠΑΟΚ (pics)


Στοίχημα: Θα παλέψουν οι «Ταύροι» στο Λειψία - Μπάγερν!


«Αντίο» και «ευχαριστώ» από Μιχόγεβιτς (pic)


Εχθρός προ των πυλών της Θεσσαλονίκης


«Το ταξίδι ζωής του Τσούμπα Άκπομ»


«Δεν υπάρχει άλλος στην Ευρώπη σαν τον ΠΑΟΚ»


Εμπειρίες στην Πολωνία για τους μικρούς ποδοσφαιριστές


«Μετά την Εθνική, θα μιλήσουμε με τον εκπρόσωπο μου και τον ΠΑΟΚ»


«Δεν ξέρω κάτι για Κομλιτσένκο και ΠΑΟΚ»


«Αποθεώνουν» τον Άκπομ (pics)


Ιδιαίτερη μέρα για τον Λουτσέσκου


«Αντίο» και της ΚΑΕ στον Γκος (pic)


Αναχώρησε ο Γκος, «σκορπίζουν» και οι τελευταίοι


Ο Ιβάν στήριξε το όραμα του Αρχιεπισκόπου


Διπλός τελικός στο νέο σχέδιο της ΕΠΟ για το κύπελλο


«Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Χαρίσης»


«Τσούμπα Άκπομ ο Έλληνας ήρωας» (vid)


«Τρελάθηκαν» τα ΠΑΟΚτσάκια! (vid)


Το... αδελφικό μήνυμα Φιλίποφ σε Σάκχοφ (pic)


Video Check: Ο πρώτος... έλεγχος


«Κινητοποίηση» για Σάκχοφ


Προς Πεύκα η Κελεσίδου


«Η κατάσταση και το πλάνο για τους τραυματίες»


Ραντεβού στην παραλία Θεσσαλονίκης


«Δεν μετρώνται όλα στη ζωή με χρήματα» (pic)


Ξεκίνημα με... οχτάρα!


Ποντένσε: «Είχαμε έναν δυνατό αντίπαλο απέναντί μας»


«Τους πονάει ο Λουτσέσκου γιατί πήρε το πρωτάθλημα»


Κυρίαρχες στην Ελλάδα, βάζουν βάσεις για Ευρώπη


Δύο στην Εθνική!


FORZA με λεύκωμα του νταμπλούχου ΠΑΟΚ


«Αντίο» με οικογενειακό γεύμα (pics)


Αρχηγικό μήνυμα Πέλκα για τους δύο «φευγάτους» (pic)


Υποδοχή στο Δημαρχείο για Κρέσπο!


Οι λεπτομέρειες του πρώτου ιατρικού συνεδρίου του ΠΑΟΚ (video)


Οι «Αήττητοι» με τα μάτια του Α.Σ.


Συνεργασία ΠΑΟΚ με βραβευμένη startup επιχείρηση


Το πρώτο ιατρικό συνέδριο του ΠΑΟΚ! (pic)


Η «γιορτή» των θλιμμένων


Αποχαιρέτησε ο Τζέφερσον (pics)


«Δικαιωμένη για την επιλογή μου»


Η σύντροφος του Ολιβέιρα έβαλε "φωτιά" στη Μύκονο! (pics)


"Με τον Πέλκα και τον Βιεϊρίνια θα διοργανώναμε καλύτερο τελικό"


"Γεύση"... Ολλανδίας για τρεις (pics)


Αυτά πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε στις κάλπες!


Αλλάζει σελίδα ο Παύλος Μελάς!


Τραγωδία στην Αγγλία!


ΟΑΣΘ: Ο Ταχιάος θέλει να καταργήσει τη δωρεάν μετακίνηση των ανέργων


Νεκρός σε τροχαίο έξω από τη Θεσσαλονίκη


Μια ανάσα πριν την κάλπη: Τι δείχνουν τα 9 τελευταία γκάλοπ


Θεσσαλονίκη: Καλλιεργούσε στο σπίτι του 25 δενδρύλλια κάνναβης


Αθήνα: Η αυτοκτονία 14χρονης, η σχέση της με 46χρονο και το σημείωμα που άφησε


Ανατροπή υπέρ Ορφανού στη δεύτερη Κυριακή δείχνει δημοσκόπηση


«Οφείλουμε να υποστηρίζουμε τις επενδύσεις»


Εργαστήριο κάνναβης στην Τούμπα!


Η νέα γκέλα Κυριάκου (vid)


Νέα τουρκική πρόκληση - Ζητούν και αποζημίωση για τη Γενοκτονία των Ποντίων!


Επίθεση Ρουβίκωνα με μπογιές και καπνογόνα στη Βουλή


Jamie Oliver: Καταρρέουν τα εστιατόρια του διάσημου σεφ


Συλλήψεις για τρικάκια υπέρ Κουφοντίνα στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης


Δημοσκόπηση Alco για OPEN: Στο 6,3% η διαφορά


Συντάξεις και τέσσερα επιδόματα θα πληρωθούν την Παρασκευή


Σέρρες: 9χρονο κοριτσάκι παρασύρθηκε από λεωφορείο των ΚΤΕΛ


Τρένο συγκρούστηκε με δίκυκλο στη Μοναστηρίου


Βρέθηκε όλμος στην Τούμπα


Γέμισαν με γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη!


Σύγκρουση λεωφορείου του ΟΑΣΘ με ΙΧ στο Ωραιόκαστρο!


Ερντογάν: «Διώξαμε τους εισβολείς από τα εδάφη μας»


Αποφυλακίστηκε ο δραπέτης - τραγουδιστής (παρουσιαστής και δημοσιογράφος)!


Χωρίς ρεύμα τρεις περιοχές της Θεσσαλονίκης!


Εκατό φαναράκια στον ουρανό της Θεσσαλονίκης!


Φωτιά τα ξημερώματα σε εργοτάξιο του Μετρό!


Εισαγγελική αναίρεση στο βούλευμα για την άδεια του Κουφοντίνα!


Όμηροι σε δώμα στην Ξηροκρήνη!


Στους λογαριασμούς των δικαιούχων η 13η σύνταξη!


Ξεκίνησαν οι έλεγχοι στα καταστήματα για τον αντικαπνιστικό νόμο!


Κι επισήμως εκτός ψηφοδελτίων η Χρυσή Αυγή στη Θεσσαλονίκη!


Ταμίλα Ελευθεριάδου: «Φάρος ευημερίας η νέα Θεσσαλονίκη, πόλος ανάπτυξης η νέα Τούμπα»


Πόντος, Πόλη, ΠΑΟΚ και Πολιτισμός


Η Κίνα μπλόκαρε τη Wikipedia σε όλες τις γλώσσες!


Το σποτάκι που σαρώνει (vid)


Τροχαίο με τραυματίες κοντά στα διόδια Ωραιοκάστρου


Ληστεία με πυροβολισμό στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης


Στις ράγες το τρένο που θα κάνει το Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες


40 κόμματα και σχηματισμοί στις Ευρωεκλογές


Χωρίς νερό το Κορδελιό μέχρι το απόγευμα


Θεσσαλονίκη: Άρπαζε κάρτες και ταυτότητες από πελάτες καταστημάτων!


Ξύπνησε από το κώμα η 8χρονη Αλεξία!


Πολύωρη διακοπή νερού σήμερα στο Κορδελιό!


Τέσσερις φορές ισόβια στον Πάσσαρη!


Θανατηφόρο τροχαίο στο Κιλκίς!


Ρατσιστικά κίνητρα στη δολοφονία του Πακιστανού - Δύο ένοχοι


Δημοσκοπήσεις - ανατροπή για το δήμο Θεσσαλονίκης


Καζάνι που βράζει η Μέση Ανατολή!


Πέθανε ο ηθοποιός Τάσος Πεζιρκιανίδης


Ανεβαίνουν Ορφανός-Ζέρβας


Τρένο παρέσυρε ΙΧ έξω από τη Βέροια, δύο νεκροί!


120 δόσεις: Ρύθμιση εξόδου στη σύνταξη για επαγγελματίες και αγρότες!


Χειροπέδες σε δύο διακινητές!


Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Θέρμη


Ποντιακά στο Σινικό Τείχος!


Νέα αναβολή στη δίκη για τον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα!


Ελεύθερος ο 54χρονος που τραυμάτισε την 8χρονη Αλεξία!


Μεγάλη φωτιά στη Μεταμόρφωση Χαλκιδικής!