Connect with us

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Έκανε το πρώτο βήμα, παρά τις απουσίες!

Μία νίκη μακριά από την πρόκριση στα ημιτελικά ο Δικέφαλος του Βορρά.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Έκανε το πρώτο βήμα, παρά τις απουσίες!

Παρά τις σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Πυλαίας με 26-17 και χρειάζεται μία ακόμη νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά των play off.

Με τους Παλάσκα και Κυπραίο καθηλωμένους στον πάγκο εξαιτίας τραυματισμών και τους Νικολαΐδη και Καραγκιοζόπουλο στην κερκίδα, για τον ίδιο λόγο, ο ΠΑΟΚ έπρεπε να δείξει αντανακλαστικά απέναντι στην Πυλαία και το έκανε με εμφατικό τρόπο.

Με εξαιρετική άμυνα και πολύ πάθος κράτησε την ομάδα του Πάνου Γούσιου μόλις στο ένα γκολ για 19 λεπτά και παράλληλα με τον Κοκώνη να δίνει λύσεις στην επίθεση έχτισε μία διαφορά ασφαλείας (8-1 στο 19:00). Στην επίθεση το ρόλο των ίντερ είχαν οι Μαστορογιάννης και Αραμπατζής, που ανέλαβαν να καλύψουν τα κεντά των Παλάσκα και Κυπραίου αντίστοιχα. Σταδιακά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να βρίσκουν επιθετικές λύσεις, αλλά και ο ΠΑΟΚ πήρε γκολ από τον Κωστακίδη με αποτέλεσμα να κρατήσει τη διαφορά στα έξι γκολ (13-7) στο τέλος του τριαντάλεπτου.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους για τον ΠΑΟΚ ανέλαβαν δράση οι Πετρίδης, Αραμπατζής και Λοΐζος οι οποίοι συντέλεσαν να ανέβει η διαφορά στα δέκα γκολ (20-10) στο 42′. Χωρίς προβλήματα οι γηπεδούχοι διατήρησαν τη διαφορά (24-15 στο 53′) για να φτάσουν στο τελικό 26-17.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα η πρώτη συμμετοχή στη Handball Premier δύο αθλητών από την παιδική ομάδα του ΠΑΟΚ, των δίδυμων Στάθη και Μίλτου Τεληκώστογλου, οι οποίοι πήραν το «βάπτισμα του πυρός» και κέρδισαν το χειροκρότημα.

Επόμενος αγώνας των δύο ομάδων την Μεγάλη Τετάρτη στις 21:00 στη Μίκρα

ΠΑΟΚ (Σειρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής 3, Παλάσκας, Τσεσμετζίδης 2, Κοκώνης 6, Αποστόλου 1, Πετρίδης 4, Κωστακίδης 6, Λοΐζος, Μαστορογιαννης 2, Ελοζιέουα 1, Κυπραίος, Γιόσμου 1, Γιαννακίδης, Τεληκώστογλου Μ., Τεληκώστογλου Στ.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Δείτε ζωντανά τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Handball Premier

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ανοίγει η αυλαία των ημιτελικών στα playoffs της Handball Premier με τον ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας την ΑΕΚ.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις δύο νίκες.

Η σειρά θα έρθει στη Θεσσαλονίκη μετά το Πάσχα και εάν χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της ΑΕΚ.

Δείτε ζωντανά...

1ο ημίχρονο: 16-11, 2ο ημίχρονο: 

20-17 στο 40'

19-14 στο 35'

16-11 Φινάλε πρώτου μέρους

13-9 στο 25'

10-7 στο 20'

https://www.youtube.com/watch?v=TaNKlZ3n-8k

8-6 στο 15'

4-4 στο 10'

2-2 στο 5'

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Μπαίνει στη μάχη των ημιτελικών

Ο ΠΑΟΚ σήμερα δοκιμάζεται κόντρα στην ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Handball Premier μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ με την Ένωση να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να ξεκινάει σήμερα στις 18:00 από το Κλειστό Γυμναστήριο Καματερού.

Οι μάχες μεταξύ των δύο Δικεφάλων ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν το προηγούμενο Σάββατο, ωστόσο η τροφική δηλητηρίαση που χτύπησε παίκτες και τεχνικό τιμ των «ασπρόμαυρων» οδήγησε στην αναβολή του αγώνα.

Η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις 2 νίκες, με τη σειρά να μεταφέρεται μετά το Πάσχα στη Μίκρα και εάν χρειαστεί τρίτο ματς αυτό θα γίνει ξανά στην έδρα της ΑΕΚ,

Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, Λευτέρης Παπάζογλου, δήλωσε:

«Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, έναν ημιτελικό, απέναντι σ' έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Πρέπει να ακολουθήσουμε πιστά το πλάνο μας και να είμαστε συγκεντρωμένοι 60 λεπτά για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του καναλιού AEK Athletic Club στο YouTube.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με απόλυτη επιτυχία το 2ο Street Handball του ΠΑΟΚ

Όμορφες στιγμές για τους μικρούς αθλητές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο Street Handball, στο σχολικό γυμναστήριο της Παπάφη, από την Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Με φιλοξενούμενη την ομάδα από τη Λάρισα, μικροί μαθητές και μαθήτριες, αγωνίστηκαν και απόλαυσαν το παιχνίδι, παρουσία αθλητών της αντρικής ομάδας.

Οι νεαροί αθλητές και οι νεαρές αθλήτριες, είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το κύπελλο το οποίο κατέκτησε η αντρική ομάδα στην Χαλκίδα.

Η Ακαδημία Χάντμπολ του ΠΑΟΚ, ευχαριστεί όλους τους γονείς για τη συνεχή εμψύχωση των μικρών αθλητών, και ιδιαιτέρως την αποστολή από τη Λάρισα, με τον προπονητή, Βασίλη Γκουράβα και τους συνεργάτες του. Τέλος, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής, Γιάννη Μπαχά, και τον μαθητή του και απόφοιτο την πρόσφατης Σχολής Διαιτητων, Γρηγόρη Σαλτσίδη, για την άψογη διαιτησία των αγώνων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ