Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαγωνισμός στα λάθη

Ο ΠΑΟΚ έχασε και στην Κομοτηνή, με 2-1 από τον Πανθρακικό, σε ένα παιχνίδι που οι παίκτες του, έκαναν το ένα λάθος μετά το άλλο…

Νίκος Μοσχοβίτης

Διαγωνισμός στα λάθη

Αναλυτικά, η απόδοση των παικτών του ΠΑΟΚ…

ΒΕΛΛΙΔΗΣ
Δε μπορούσε να κάνει τίποτα στα δύο γκολ. Σε όποια άλλη φάση μπορούσε να αντιδράσει, το έκανε.

ΒΙΤΟΡ
Νευρικό παιχνίδι. Κακή συνεννόηση με τον Χατζηισαΐα στο γκολ της ισοφάρισης. Δεν πιέστηκε πολύ, αλλά για το επίπεδο της πίεσης που δέχτηκε, τα δύο γκολ είναι πολλά.

ΧΑΤΖΗΙΣΑΪΑΣ
Δεν πατάει καλά. Είχε κάποια αβίαστα λάθη. Σημαντικό το γκολ που πέτυχε, αλλά επί της ουσίας, δεν έδωσε τίποτα στον ΠΑΟΚ. Φαίνεται πιεσμένος.

ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
Ο πιο απειλητικός παίκτης του ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Στην άμυνα ήταν σταθερός, ανέβαζε σωστά την ομάδα, έπαιζε κάθετα. Στο δεύτερο ημίχρονο αναγκάστηκε να πάρει ρίσκα, ανέβηκε πολύ περισσότερο. Από τους θετικούς…

ΚΙΤΣΙΟΥ
Ανέβηκε πολλές φορές, δεν έβγαλε συνεργασία με τους συμπαίκτες του. Δε μπόρεσε να τροφοδοτήσει τα φορ. Γενικά σε μέτρια μέρα.

ΛΕΟΒΑΤΣ
Ελάχιστη ουσία στο παιχνίδι του. Δεν είναι ότι δε μπορεί να δημιουργήσει, αλλά πολλές φορές, υστερεί και αμυντικά. Άλλο ένα μέτριο παιχνίδι.

ΤΖΙΟΛΗΣ
Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι κλείνοντας τρύπες και λάθη συμπαικτών του. Οσο περνούσε η ώρα έπεφτε η απόδοση του. Πάντως, χωρίς να είναι ο χειρότερος της μεσαίας γραμμής, αντικαταστάθηκε.

ΧΑΡΙΣΗΣ
Πολύ νευρικό παιχνίδι. Είχε έλλειψη συγκέντρωσης από το πρώτο λεπτό μέχρι και όταν έγινε αλλαγή. Πολλές λάθος μεταβιβάσεις. Από τα παιχνίδια που πρέπει να ξεχάσει άμεσα.

ΑΝΤΩΝΗΣ
Με την τεχνική του προσπάθησε να κάνει κάτι, αλλά δεν είχε καλές επινοήσεις σε τελική πάσα και προσπάθεια. Γενικά, πολύ αργός. Δεν έχει δείξει ακόμη αν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα.

ΠΕΛΚΑΣ
Η ασίστ στο γκολ είναι δική του, από κόρνερ. Στο πρώτο ημίχρονο, φάνηκε λίγο, συμμετείχε στις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο εξαφανίστηκε από τον αγωνιστικό χώρο και δε μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του.

ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ
Ήταν μέσα σε πάρα πολλές φάσεις, έκανε κακές επιλογές στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια. Το δεύτερο γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ, προέρχεται από δικό του λάθος, αφού χάνει τη μπάλα την ώρα που οι συμπαίκτες του ανεβαίνουν στην επίθεση και υπήρχε μεγάλο κενό στην άμυνα.

ΚΑΤΣΕ
Ο γνωστός Κάτσε. Δεν είχε κάποια καλή επιλογή στη δημιουργία, κράτησε πολύ τη μπάλα στα πόδια του…

ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Είναι στη μεγάλη φάση του δοκαριού, αλλά στέκεται άτυχος. Έχει και ένα σουτ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, που δεν το πιάνει καλά.

ΚΑΚΚΟ
Μπήκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα, σε παιχνίδι που έκαιγε η μπάλα. Ξεκίνησε με αρκετά λάθη. Γενικά δε μπόρεσε να φανεί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με πρωταγωνιστή τον Τζολάκη προκρίθηκε ο Ολυμπιακός

Στη διαδικασία των πέναλτι απέκλεισε την Φενέρμπαχτσε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με ήρωα τον Κωνσταντή Τζολάκη που απέκρουσε τρεις εκτελέσεις πέναλτι, ο Ολυμπιακός προκρίθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ημιτελικούς ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε και στους «4» του Europa Conference League θα αντιμετωπίσουν την Αστον Βίλα στις 2 και 9 Μαΐου.

Η Φενέρμπαχτσε με το γκολ του Ιρφάν Καχβετσί στο 11' πήρε προβάδισμα και ισοφάρισε το συνολικό σκορ των δύο παιχνιδιών.

Ωστόσο, το 1-0 δεν άλλαξε στην κανονική διάρκεια, αλλά ούτε και στην παράταση.

Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα πέναλτι με τον Ολυμπιακό να παίρνει την πρόκριση.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Λύγισε» ο Τάισον

Δεν έκρυψε την απογοήτευση του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κοντράστ συναισθημάτων στην Τούμπα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ φανερά απογοητευμένοι για τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Conference League και από την άλλη πλευρά τους Βέλγους να πανηγυρίζουν.

Ο Τάισον μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να κρύψει τα συναισθήματα του, με τον Βραζιλιάνο να «λυγίζει».

Μάλιστα, ο παίκτης του ΠΑΟΚ έκρυψε το πρόσωπό του με τη φανέλα του.

Ο Βιεϊρίνια έσπευσε προς το μέρος του για να τον παρηγορήσει και να του ανεβάσει το ηθικό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάγεν: «Εξαιρετική ατμόσφαιρα, δεν ήταν εύκολο για εμάς»

Οι ατάκες του τεχνικού της Κλαμπ Μπριζ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τη νίκη - πρόκριση της Κλαμπ Μπριζ επί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα μίλησε ο προπονητής της βελγικής ομάδας αποθεώνοντας τους φίλους του Δικεφάλου για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν.

Συγκεκριμένα, ο Νίκι Χάγεν είπε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τους παίκτες μου και την απόδοσή τους. Υπήρχε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα, δεν ήταν εύκολο για εμάς.

Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Πιεστήκαμε, αλλά είχαμε καλές ιδέες και αποφάσεις με αυτοπεποίθηση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ