Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Καμία σχέση με τη ΝΔ, κοιμήθηκε ο… Θεός φέτος"

Συνέντευξη Βαγγέλη Μαρινάκη χωρίς… ΠΑΟΚ, δεν γίνεται! Μία ακόμη αγωνιώδης προσπάθεια του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, να πείσει ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη από τον νταμπλούχο, ΠΑΟΚ φέτος, αλλά κι ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία.

Αγάπη Γαβριηλίδου

"Καμία σχέση με τη ΝΔ, κοιμήθηκε ο… Θεός φέτος"

“Ο λόγος για τον οποίο έχουμε ξοδέψει τόσα χρήματα και παρά το Champions League και τις ακριβές μεταγραφές που έχουμε κάνει και ότι έχουμε πληρώσει τα χρέη είναι πως ο Ολυμπιακός έχει πολύ υψηλό μπάτζετ. Ο Παναθηναϊκός του νταμπλ του 2010 ήταν το πιο ακριβό ρόστερ και είδατε το τι έγινε μετά. Εμείς κρατήσαμε πολύ υψηλό μπάτζετ και για τον Ολυμπιακό. Ξεχρεώσαμε ένα μεγάλο χρέος στον Ερασ. Ολυμπιακό που βρήκαμε.

Ανεβάσαμε το μπάτζετ στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό και φτάσαμε τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό στην πιο υψηλή ευρωπαϊκή του θέση. Στα περισσότερα χρόνια είχαμε το διπλάσιο και το τριπλάσιο μπάτζετ και παίρνανε τα πρωταθλήματα. Δεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το Champions League αλλά κάναμε μεγάλες νίκες. Ναι η Τότεναμ κέρδισε αλλά είδατε έγινε μία φορά. Δεν είναι μόνο το μπάτζετ αλλά όταν έχεις έναν μαραθώνιο παίζει ρόλο. Φέτος ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη ομάδα αλλά δεν πήρε το πρωτάθλημα. Ξέρετε ότι κάποιες φορές κοιμάται και ο Θεός και θα το δείτε αυτό βλέποντας ξανά το ματς με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη. Την ευθύνη την παίρνω εγώ πάνω μου. Πρέπει να τους κερδίζεις όλους, διαιτητές ή παράγοντες. Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Έπρεπε να κερδίσουμε και την τύχη. Δεν είχαμε την ίδια αντιμετώπιση με τον ΠΑΟΚ από την διαιτησία. Να μάθουμε από τα λάθη μας και του χρόνου να είμαστε πιο δυνατοί και του χρόνου να πάρουμε πάλι το πρωτάθλημα και να χαροποιήσουμε τους εκατομμύρια φιλάθλους μας”, ανέφερε αρχικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Αναφορικά με τη σχέση του με τη ΝΔ, πρόσθεσε:

“Ουδέποτε έχω χρηματοδοτήσει τη Νέα Δημοκρατία. Είναι 1.200 ή 1.300 αυτά που μπορεί να είχα δώσει και το είχα πει για υπολογιστές και αιρκοντίσιον. Για τον ΣΥΡΙΖΑ και τα ΜΜΕ που επηρεάζει όμως αυτό είναι κάτι που γράφεται κάθε μέρα. Δεν έχω χρηματοδοτήσει λοιπόν τη Νέα Δημοκρατία. Θα το έλεγα εάν το είχα κάνει.

Ουδέποτε χρηματοδότησα τη ΝΔ, ούτε τα γραφεία της. Έχω τυπικές σχέσεις με τον κ. Μητσοτάκη, λίγες φορές έχω μιλήσει μαζί του. Αν ήταν φίλος μου δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να το παραδεχθώ, όπως είχα σχέσεις με τον αείμνηστο πατέρα του ή όπως έχω με τη Ντόρα Μπακογιάννη. Ουδέποτε έχω φιλοξενήσει στο σκάφος μου τον κ Μητσοτάκη. Έχει καταντήσει κουραστικό, όποτε κάνετε μια δύσκολη ερώτηση στον κ Τσίπρα, να πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. Άρχισε πάλι να μιλάει για το Noor1. Όσο εμπλέκεται ο κ Τσίπρας με το Noor1 άλλο τόσο και εγώ. Μπορώ κι εγώ να σας πω λοιπόν ότι και ο κ Τσίπρας έχει περάσει πολύ καλά μέσα στο Noor1, αν θέλει να μιλήσουμε με τους ίδιους όρους που μιλάει συνεχώς και αυτός. Σχηματικά μιλάμε έτσι; Μίλησε πρόσφατα για τα παιδιά του. Τα δικά μου τα σκέφτεται, όταν κάθε μέρα παραβιάζει τον νόμο που ψήφισε και μιλάει έτσι για μένα; Τα παιδιά μου είναι πολύ περήφανα για μένα. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο για τα δικά του. Για μια οικογένεια που πλούτισε εν μέσω Χούντας. Δεν ξέρω αν οι Έλληνες πολίτες είναι περήφανοι όταν βλέπουν το πώς πλούτισε η οικογένεια ενός δήθεν αριστερού”.

Για την υπόθεση του Νoor1, σημείωσε:

“Αυτό που μόλις με ρωτήσατε είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό. Είναι ότι πιο άσχημο μπορεί να συμβεί ή να κάνει ένας άνθρωπος. Με το χέρι στην καρδιά, δεν έχω ουδεμία σχέση. Να ξεκινήσω με ένα παράδειγμα. Ασχολείστε με ΜΜΕ. Μια εφημερίδα αγοράζει χαρτί. Ένας σταθμός χρειάζεται να αγοράσει κάμερες. Ο ιδιοκτήτης του σταθμού ή της εφημερίδας, διαλέγει με ποιους θα προμηθευτές θα συνεργαστεί και συμφωνεί με ένα τίμημα για να αγοράσει χαρτί. Μέσω τράπεζας δίνει τα χρήματα και αγοράζει χαρτί. Μετά από 1 χρόνο, η εταιρεία που πουλάει το χαρτί εμπλέκεται με ναρκωτικά. Τι σημαίνει αυτό, ότι εσείς ο δημοσιογράφος έχετε σχέση με ναρκωτικά;

Με τη συγκεκριμένη εταιρεία, είχαμε στείλει δύο εμβάσματα στα ΗΑΕ και αγοράσαμε πετρέλαια για τα πλοία της εταιρίας μας. Μετά από 14-15 μήνες, ο ιδιοκτήτης αυτής της εταιρείας εμπλέκεται σε μεγάλη υπόθεση ναρκωτικών. Αυτό είναι όλα, όλο αυτό έχει ελεγχθεί από πολύ μεγάλους διεθνείς οργανισμούς, με δικηγόρους με ορκωτούς λογιστές. Μας έχουνε ελέγξει και δεν έχει βρεθεί το παραμικρό. Πετρέλαια αγοράζαμε. Έχει γίνει ένα δικαστήριο, έχουν εξεταστεί πάρα πολλοί μάρτυρες και το όνομά μου, ούτε της εταιρείας μου, δεν υπάρχει πουθενά. Οι αρχές, όχι μόνο οι ελληνικές αλλά και οι αμερικανικές που ασχολούνται με αυτές τις υποθέσεις έχουν κάνει μεγάλες εκθέσεις, σε αυτές δεν αναφερόμαστε πουθενά.

Δεν υπάρχει καμία δίκη για την υπόθεση αυτή. Εγώ θεωρώ ότι όλα αυτά δεν μπορούν να φτάσουν ποτέ σε δίκη. Είναι μια σκευωρία στημένη από συγκεκριμένους ανθρώπους για να α φτιάξουν μια ατζέντα που χρησιμοποιείται μέχρι σήμερα. Δεν έχω μάθει να με φτύνουν και να στήνω το κεφάλι. Όλοι αυτοί και οι πολιτικοί που έχουν ανάμιξη θα πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι απειλή, είναι υπόσχεση. Υπάρχουν οι νόμιμες διαδικασίες εναντίων συγκεκριμένων που σε λίγο καιρό θα βγουν αποφάσεις. Όλοι θα τιμωρηθούν παραδειγματικά και να ξέρουν ότι αυτά που έχουν κάνει μέχρι σήμερα, δεν τα εύχομαι στον μεγαλύτερο εχθρό μου να το ζει αυτό. Δεν γίνεται η κυβέρνηση κάθε μέρα να προσπαθεί να επηρεάσει συγκεκριμένες υπηρεσίες, συγκεκριμένους δημόσιους φορείς εναντίον σου. Δεν έχουν βρει όμως το παραμικρό. Ο Μαρινάκης δεν φοβάται. Δεν έχω να φοβηθώ απολύτως τίποτα”.

Για το θέμα των στημένων αγώνων, τόνισε:

“Και αυτή μια πονεμένη ιστορία. Έχει φτάσει στον Άρειο Πάγο, έχουν γίνει αναιρέσεις, έχει κάνει πολλούς κύκλους και επανέρχεται. Σας λέω ότι δεν υπάρχει ουδεμία ανάμιξη δική μου. Κάτι το οποίο το έχουμε ζήσει στο παρελθόν, έχουν γίνει κι άλλα δικαστήρια και δεν έχει αποδειχθεί το παραμικρό. Ο κ. Τσίπρας από τη μέρα που έγινε πρωθυπουργός έχει πει 5 εκατ. ψέματα και έχει κάνει 3 εκατ. Εγκλήματα και γι αυτό λέει ότι οι υποθέσεις αυτές δεν θα φτάσουν σε δίκη μόνο αν βγει η ΝΔ”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανυπομονεί για την επιστροφή στη δράση ο ΠΑΟΚ (pic)

Μετράει αντίστροφα για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο «Δικέφαλος»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο συνεχίζουν την προετοιμασία τους με την μάχη κόντρα στον Παναθηναϊκό να είναι πλέον στο προσκήνιο. Οι διεθνείς επέστρεψαν, η αντίστροφη μέτρηση έφτασε στο τέλος της κι ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για ένα ακόμη παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων.

Οι «ασπρόμαυροι» ανυπομονούν για την επανέναρξη του μίνι πρωταθλήματος, των πλέι οφ της Super League 1 και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ έδειξε την ανυπομονησία που υπάρχει για τη επιστροφή στη δράση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόκκαλης: «Μακάρι τελικός ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός στο ΕCL» (vid)

Ο Πέτρος Κόκκαλης εξέφρασε την ευχή του τηλεοπτικά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρος, ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής με το ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ./Προοδευτική συμμαχία και πλέον είναι επικεφαλής του κόμματος «Κόσμος» με τηλεοπτική του συνέντευξη στο «Action 24» εξέφρασε την ευχή του ο φετινός τελικός του Εuropa Conference League, ο οποίος διεξάγεται στην «Αγιά Σοφιά» να έχει φιναλίστ τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και οι Νιγηριανοί… περιμένουν τον Εκόνγκ!

Μετά τις πρόσφατες τοποθετήσεις του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για το πως έχει η κατάσταση, όσον αφορά την αποζημίωση του ΠΑΟΚ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Γουΐλιαμ Τροστ-Εκόνγκ στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνων Αφρικής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενημερωθήκατε μέσα από το PAOK24.

Οι πρόσφατες δηλώσεις του, έκαναν τους συμπατριώτες του, να τον… περιμένουν να επιστρέψει στις αρχές Ιουνίου και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Στη Νιγηρία υπάρχει δημοσίευμα που χρησιμοποιεί τις πρόσφατες δηλώσεις του, στις οποίες ανέφερε ότι ο ίδιος πιστεύει πως θα έχει ξεπεράσει το σοβαρό τραυματισμό του ως το τέλος της σεζόν, ενώ την επόμενη, θα είναι στο 100%.

Ο συντάκτης σημειώνει ότι στις 5 Ιουνίου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότια Αφρική και στις 8 το Μπενίν και υπάρχει ελπίδα ότι ο Εκόνγκ θα είναι ξανά διαθέσιμος τότε, για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ