Connect with us

ΑΣ

Το σχόλιο της ημέρας

Ξημερώνει ένα πολύ δυνατό "ασπρόμαυρο" τριήμερο, με τα περισσότερα φώτα να πέφτουν φυσικά στο Ηράκλειο. Είκοσι χρόνια ήταν αυτά. Δεν τα λες και λίγα…

Στέργιος Αναστασιάδης

Το σχόλιο της ημέρας

Ωστόσο, του τελικού στα “Δύο Αοράκια” προηγείται ο σημερινός τελικός της γυναικείας ομάδας χάντμπολ στην Άρτα, απέναντι στην τοπική Αναγέννηση (17:00). Μπορεί κάποιος να ξεχάσει το πως οι “ασπρόμαυρες” έχασαν το περσινό Κύπελλο; Μάλλον όχι. Τρία χρόνια λοιπόν μετά το δεύτερο και τελευταίο έως σήμερα Κύπελλο που κατέκτησε ο Δικέφαλος στο γυναικείο χάντμπολ, τα κορίτσια του Δημήτρη Δημητρούλια διαθέτουν ό,τι χρειάζεται για να επιστρέψουν με το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη!

Ο Ραφαήλ Γκαϊδατζής βρίσκεται στην Άρτα για λογαριασμό του PAOK24 και θα σας μεταφέρει ό,τι συμβεί στο (πολύ όμορφο είναι η αλήθεια) Κλειστό Γυμναστήριο Κωστακιών, στο οποίο αναμένεται να βρεθούν και πολλοί φίλοι του Δικεφάλου (για πληροφορίες σχετικά με τα εισιτήρια πατήστε ΕΔΩ). 

Από την πλευρά της, η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα τα χαράματα για το Ηράκλειο, εννοείται με τον Φιλ Γκος στην αποστολή της. Ο Αμερικανός ακολούθησε μέρος της χθεσινής προπόνησης και δεν δείχνει διατεθειμένος να χάσει τον τελικό, με τον Μπάνε Πρέλεβιτς να ηγείται της αποστολής και την Μαρία Γκοντσάρεβα να συνοδεύει τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους παίκτες του

Τα… προεόρτια του τελικού ξεκινούν σήμερα με την καθιερωμένη συνέντευξη των δύο προπονητών και των δύο αρχηγών (15:00), με τον Νίκο Μοσχοβίτη να σας μεταφέρει όλα όσα συμβούν στο Ηράκλειο, μέσω του PAOK24 και του Libero 107,4. 

Με αυτά και με αυτά, για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά, η ομάδα μπάσκετ κατάφερε απολύτως δικαιολογημένα να επισκιάσει τρόπον τινά την ομάδα ποδοσφαίρου. Ας είναι. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν τη Δευτέρα στη Ριζούπολη και πως να προετοιμαστούν για να προσθέσουν άλλη μία νίκη στην απίστευτη συγκομιδή τους, τη στιγμή που η… κλάψα συνεχίζεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από αυτούς που οι ομάδες τους είτε αποχωρούν από τους αγωνιστικούς χώρους στο ημίχρονο, είτε ξεγυμνώνονται στα παιχνίδια αποδείξεων, είτε αναδύονται στην επιφάνεια όταν πλησιάζει ο καιρός να τεθούν απέναντι στον Δικέφαλο. Ψυχραιμία παιδιά, όλοι θα πάρετε. Ο ΠΑΟΚ δεν θα αφήσει κανέναν σας… παραπονεμένο, μην αγχώνεστε!

Φυσικά, αυτό το τριήμερο περιλαμβάνει δράση και για όλες τις υπόλοιπες ομάδες του ΠΑΟΚ, με όλες τους να έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν με νίκες!

Υ.Γ. Πραγματικά είναι απολαυστικό να διαβάζεις πως ο μπασκετικός Ολυμπιακός σκέφτεται να… μετακομίσει στην Αδριατική Λίγκα ή στην VTB League, να βλέπεις τους “δεν μας ενδιαφέρει η ποινή που θα μας επιβληθεί” να μετατρέπονται μέσα σε λίγες ώρες σε “τιμωρήστε μας με -1 και όχι με -6” αλλά και να παρατηρείς τους ψεύτες να κάνουν στροφή 180 ημερών μέσα σε λίγες μόνο ημέρες και να κρύβονται μέσα στις τρύπες τους
 
 

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Τίμησε το Νάσο ο ΑΣ ΠΑΟΚ

Ποιοι έδωσαν το παρών στο μνημόσυνο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο ετήσιο μνημόσυνο του αδικοχαμένου φιλάθλου του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου, έδωσε το παρών αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο Τιμ Μάνατζερ του ανδρικού πόλο του Δικεφάλου, Τάσος Πετρίδης, ο Τιμ Μάνατζερ της γυναικείας ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ, Φώτης Μπίκος, οι αθλητές πόλο του ΠΑΟΚ Domus Ergo, Νίκος Προσινικλής και Χάρης Αϊβαλιώτης, οι παλαιστές του ΠΑΟΚ, Απόστολος Τσιόβολος και Δημήτρης Τσομπανούδης, οι πυγμάχοι του Δικεφάλου, Βαγγέλης Νανιτζανιάν και Αναστάσιος Λιανός, οι Αρσιβαρίστες του ΠΑΟΚ, Νίκος Τσακιρίδης και Ελευθέριος Τσάκωνας, και ο προπονητής του «ασπρόμαυρου« Κικ Μποξ, Παύλος Κοχλιαρίδης, έδωσαν το παρών στο ετήσιο μνημόσυνο του Νάσου Κωνσταντίνου.

Μάλιστα, το τμήμα πόλο του ΠΑΟΚ, κατέθεσε στο μνημείο του αδικοχαμένου φίλου του Δικεφάλου, ένα μαύρο σκουφάκι με τον αριθμό «4».

Η Οικογένεια του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Δυσκολεύει τον εαυτό του

Η Πυλαία στέλνει σε τρίτο ματς τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Σε τρίτο παιχνίδι θα κριθεί η πρόκριση στους τελικούς της Α1 χάντμπολ γυναικών μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο Δικέφαλος είχε κερδίσει ως γηπεδούχος στο πρώτο παιχνίδι, όμως ο ΑΕΣΧ Πυλαίας απάντησε στο δεύτερο ματς και με 29-28 ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1.

Το ματς που θα κρίνει την πρόκριση στους τελικούς, εκεί όπου βρίσκεται η Νέα Ιωνία, θα γίνει στις 8/5 στη Μίκρα με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Μετά από ένα ισορροπημένο ξεκίνημα οι γηπεδούχες άρχισαν να παίρνουν τα ηνία (11-8 στο 20') και στη συνέχεια να ανεβάζουν τη διαφορά στο 15-9 με τον Δικέφαλο να μειώνει σε 15-10 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο δεύτερο μέρος όταν στο 18-13 άρχισε να μαζεύει τη διαφορά φτάνοντας στο γκολ 19-18 στο 40' και ισοφαρίζοντας 22-22 στο 46'.

Η ανατροπή για τον Δικέφαλο ήρθε λίγο πριν το 50' για το 23-24 με την Κερλίδη και λίγο μετά η Μποριζόφσκα έδωσε «αέρα» με 24-26.

Τώρα ήταν η σειρά της Πυλαίας να αντιδράσει, να ισοφαρίσει 27-27 στο 55' και να προσπεράσει με 28-27 στο 56'.

Ο ΠΑΟΚ πήρε την κατοχή στο 59' μετά από μια φάση που η μπάλα χτύπησε σε πόδια αθλητριών του Δικεφάλου και της Πυλαίας, αλλά οι διαιτητές άλλαξαν την απόφασή τους και έδωσαν τη μπάλα στις γηπεδούχες που έκαναν το 29-27.

Η Κερλίδου μείωσε σε 29-28 δέκα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, χωρίς να μπορεί να αλλάξει κάτι πλέον στο τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΣΧ ΠΥΛΑΙΑΣ- ΠΑΟΚ ΜΑΤΕCO 29-28

Τα πεντάλεπτα: 4-3, 6-6, 9-7, 11-8, 13-9, 15-10 (ημχ), 18-13, 19-17, 24-24, 26-27, 29-28

ΠΥΛΑΙΑ (Γ. Βακάλης): Αρσενόγλου, Σούσκα, Χ. Τροχίδου, Ε. Τροχίδου 2, Κουκμίση 10, Τσαρτσίου, Αθαν. Τσιγαρίδα, Θεοδοσοπούλου, Τάκη, Κωστοπούλου 4, Α. Παναγιωτίδου, Αθ. Τσιγαρίδα, Σελεμίδου 2, Αργυροπούλου 3, Παναγιωτίδου 2, Α. Παπαδοπούλου 6.

ΠΑΟΚ (Πελεκίδης): Τσικνάκη, Χατζηπαρασίδου 12, Κερλίδη 4, Μεντεσίδου, Βράντσιτς 1, Σαμολάδα, Καπρινιώτη, Σεβδίλη 3, Σίλβα, Ζενέλι, Μποριζόφσκα 5, Γκρμπάσεβιτς, Κουλούρη 2, Μπουράτο, Μιλόγεβιτς 1, Τόμασεβιτς

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Πατιός, Δίλεπτα: 8-3, Πέναλτι: 7/7-6/7

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΣΧ Πυλαίας – ΠΑΟΚ (Live Stream)

Ζωντανά ο δεύτερος ημιτελικός του πρωταθλήματος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες με τον Δικέφαλο να έχει κάνει το 1-0 μετά την επικράτησή του με 28-27 στο πρώτο ματς.

Εάν ο ΑΕΣΧ Πυλαίας ισοφαρίσει, τότε θα γίνει τρίτο ματς και πάλι στη Μίκρα, αυτή τη φορά όμως με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ.

Δείτε ζωντανά τον αγώνα

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ