Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η κόκκινη έγινε κίτρινη με το έτσι θέλω!

Αφού δεν ξέρουν τους κανονισμούς γιατί δεν πάνε σπίτι τους;

Αγάπη Γαβριηλίδου

Η κόκκινη έγινε κίτρινη με το έτσι θέλω!

Στο 19΄ του χθεσινού αγώνα ΠΑΟΚ-Λαμία ο Πίτι χτύπησε από πίσω τον Τσιγγάρα. Δεν τον χτύπησε έτσι απλά. Με τη σκάρα του παπουτσιού βρήκε τον παίκτη του ΠΑΟΚ στον αχίλλειο τένοντα.

Είναι ή δεν είναι αυτό κόκκινη κάρτα; Το διευκρινίζει ο κανονισμός εδώ και δύο χρόνια ναι ή όχι;

Πώς γίνεται σε αγώνα που ο διαιτητής Βάτσιος βλέπει την παράβαση και υπάρχει VAR (Σκουλάς) που την τσεκάρει δεύτερη φορά να μην αποβάλλεται ο παίκτης της Λαμίας;

Αφού δεν ξέρουν τους κανονισμούς γιατί δεν τελειώνουν μια και καλή;

korakiagr.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πογέτ: «Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, είμαστε έτοιμοι»

Οι δηλώσεις του ομοσπονδιακού τεχνικού ενόψει Καζακστάν

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γκουστάβο Πογέτ τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και η Ελλάδα, είναι έτοιμη να κερδίσει το Καζακστάν την Πέμπτη στην «Αγιά Σοφιά» κάνοντας το επόμενο βήμα για την παρουσία της στην τελική φάση του EURO 2024.

«Θα ήθελα πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τη Σούπερ Λίγκα για την αποδοχή του αιτήματος μου. Έτσι είχα την ευκαιρία να κάνουμε δύο καλές προπονήσεις με την ομάδα», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Πριν από περίπου δύο χρόνια ξεκινήσαμε μια προσπάθεια και τώρα είμαστε μπροστά στον κύριό μας στόχο. Είναι αλήθεια ότι είναι πιο εύκολο όταν η ομάδα έχει πολύ περισσότερο χρόνο μαζί όπως συμβαίνει τώρα», υποστήριξε και όταν του ζητήθηκε ένα σχόλιο για τον αγώνα με το Καζακστάν υπογράμμισε…

«Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είμαστε έτοιμοι. Το πρώτο ματς με το Καζακστάν είναι το «κλειδί» και μόνο αυτό κοιτάμε. Οφείλουμε να κοιτάξουμε τον εαυτό ματς να κάνουμε ένα κορυφαίο παιχνίδι και οι παίκτες να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και φυσικά να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Παρακολουθούσα τους παίκτες στα παιχνίδια τους, τους είδα στις προπονήσεις των ομάδων τους, ήμουν σε επαφή μαζί τους, ήμουν σε επαφή με τους γυμναστές των ομάδων, γνωρίζουμε τα πάντα. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Είμαστε έτοιμοι», δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε για το Καζακστάν…

«Ξέρουμε τα πάντα για το Καζακστάν. Θα εκπλαγώ εάν αλλάξουν κάτι που δεν το ξέρουμε. Οι παίκτες γνωρίζουν πολλά και πριν το ματς θα γνωρίζουν τα πάντα για το Καζακστάν. Πρέπει να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και να έχουμε μια αρκετά καλή απόδοση εκείνη την ημέρα».

Σε ερώτηση για τα όσα υποστηρίζουν κάποιοι ότι η αποστολή της ομάδας είναι εύκολη λόγω του ονόματος και της δυναμικής του Καζακστάν ανέφερε… «Το πιο επικίνδυνο θα είναι να πιστέψουμε ότι είναι κάτι εύκολο».

Σχετικά με το συμβόλαιό του και τι θα απαντήσει εάν η Εθνική πάρει την πρόκριση και η ΕΠΟ του προτείνει ανανέωση της συνεργασίας, εάν εκείνος θα το υπογράψει τόνισε: «Εξαρτάται… από τους όρους του συμβολαίου. Οι συνθήκες έχουν αλλάξει, το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι εγώ είμαι ο ίδιος».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Τι ψάχνει για τον πάγκο της η Μπριζ

Η προσωρινή λύση και αναζήτηση αντικαταστάτη του Ντέιλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ανακοίνωσε και επίσημα νωρίτερα σήμερα το τέλος της συνεργασίας με το Ρόνι Ντέιλα, με το μέχρι πρότινος προπονητή της β’ ομάδας, Νίκι Χάγεν να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η έγκυρη «Het Laatste Nieuws», οι άνθρωποι της Mπριζ, έχουν τσεκάρει δύο περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Ντέιλα.

Η μία είναι αυτή 42χρονου Βέλγου, Κάρελ Γκέρερτς, ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι στη Σάλκε, πέρσι ήταν στην Ουνιόν Ζεν Σιλουάζ και φόρεσε τη φανέλα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ από το 2007 ως το 2011.

Η άλλη περίπτωση είναι του 51χρονου Αμερικανού, Τζέσε Μαρς, ο οποίος έχει δουλέψει σε Σάλτσμπουργκ και Λειψία, ενώ τη σεζόν 2022-2023 κάθισε στον πάγκο της Λιντς.

Η λύση του Χάγεν έχει προσωρινό χαρακτήρα και μένει να φανεί αν θα γίνει κίνηση για τον αντικατάστατη του Ντέιλα από τώρα ή από το καλοκαίρι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραβίαση κανόνων και τιμωρία για ομάδα του Μαρινάκη

Εντός της ζώνης του υποβιβασμού πλέον!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα και μάλιστα σημαντικό, προέκυψε για τη Νότιγχαμ, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανεξάρτητη επιτροπή της Premier League, της επέβαλλε τιμωρία αφαίρεσης 4 βαθμών για οικονομικές παραβιάσεις, με αποτέλεσμα η ομάδα πλέον, να πέφτει στη 18η θέση της κατάταξης και να βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η τιμωρία έχει να κάνει για παραβίαση κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας του πρωταθλήματος, με αφορμή τις 43 μεταγραφές που έχει κάνει από το καλοκαίρι του 2022 που ανέβηκε στην Premier League, με τις οποίες ξεπέρασε το όριο απωλειών, που για εκείνη ήταν τα 61 εκατομμύρια λίρες.

Όπως αναφέρουν στη Μεγάλη Βρετανία, η Νότιγχαμ έχει το δικαίωμα έφεσης, με την τελική απόφαση να πρέπει να έχει βγει μέχρι τις 14 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ