Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επικοινωνία Λουτσέσκου-Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα αποτελεί έναν κομβικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ανεπανάληπτη σεζόν του ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Επικοινωνία Λουτσέσκου-Βαρέλα

Η αρνητική απάντηση του έμπειρου στόπερ στην τελευταία πρόταση του «Δικεφάλου» για ανανέωση του συμβολαίου του και η διαφαινόμενη αποχώρηση του έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24 αφορμή στον Ραζβάν Λουτσέσκου να επικοινωνήσει την Τρίτη μαζί του.

Ο Ρουμάνος τεχνικός γνωρίζει πόσο δύσκολη είναι για τον Βαρέλα η διαχείριση αυτών των αρνητικών για τη σχέση του με τον ΠΑΟΚ εξελίξεων και μιλώντας μαζί του θέλησε να του εκφράσει για ακόμα μία φορά τον σεβασμό του για την προσωπικότητα του και για τις αγωνιστικές του ικανότητες.

«Ξέρεις πόσο πολύ σε εκτιμώ και θέλω να είσαι μαζί μας», του είπε μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου», ο οποίος θέλησε να λειτουργήσει όσο πιο ενωτικά μπορεί για τον σύλλογο, γνωρίζοντας τις ιδιαιτερότητες της δύσκολης και οριακής διαπραγμάτευσης αρκετών εβδομάδων, αλλά και την υπέρβαση που έχει κάνει από την πλευρά της η διοίκηση του ΠΑΟΚ με τη φοβερή πρόταση ανανέωσης στον Βαρέλα.

Ο Λουτσέσκου έχει πάρει πολλές φορές στο παρελθόν ανάλογες πρωτοβουλίες, οι οποίες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο δέσιμο που έχει η ομάδα του.

Χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι άλλο από το προφανές, σημειώνουμε ότι επισήμως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν έχει αποχαιρετήσει τον Βαρέλα, ο οποίος δεν έχει υπογράψει ακόμα σε κάποια άλλη ομάδα, παρότι έχει δελεαστικές προτάσεις στα χέρια του, προτάσεις όμως που μέχρι στιγμής δεν φαίνεται ότι ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Σε ένα πολύ λεπτό μεταγραφικό θέμα για τον νταμπλούχο Ελλάδας το PAOK24 προχωρά με πολύ μεγάλη προσοχή σε καταγραφή των γεγονότων, γνωρίζοντας την ευαισθησία που δείχνει ο κόσμος σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Αλλαγή σελίδας στη Λίβερπουλ: Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ

Αφήνει τη Φέγενορντ και αναλαμβάνει τους reds

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Λίβερπουλ και Φέγενορντ τα βρήκαν σε όλα και ο Άρνε Σλοτ θα είναι ο διάδοχος του Κλοπ στον πάγκο των Reds.

Oι Ολλανδοί θα εισπράξουν 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος τεχνικός θα αναλάβει τα ηνία στην αλλαγή σελίδας της Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Κλοπ.

Την περσινή σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα, φέτος σήκωσε το κύπελλο και είναι στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στο -9 από την Αϊντχόφεν. Συνολικά με τη Φέγενορντ έχει απολογισμό 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

«Είναι ξεκάθαρο για μένα ότι θέλω να δουλέψω εκεί, να γίνω ο προπονητής της Λίβερπουλ. Οι ομάδες διαπραγματεύονται, οπότε ακόμα είμαι εδώ. Πρέπει να περιμένουμε μέχρι να επιτευχθεί μια συμφωνία, αλλά έχω αισιοδοξία ότι θα γίνει», ανέφερε ο Σλοτ σε δηλώσεις του, όσο οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων ήταν σε εξέλιξη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναζητώντας αντίδραση (vid)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η απώλεια κόντρα στη Λαμία είναι κάτι που πληγώνει τον ΠΑΟΚ, αλλά πρέπει πλέον να τον πεισμώσει ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν.

Οι «ασπρόμαυροι» δίνουν ένα κομβικό εντός έδρας παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΚ και άπαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να γυρίσει ο διακόπτης και ο Δικέφαλος του Βορρά θα παραμείνει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου.

Αυτό βέβαια οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου καλούνται να το αποδείξουν στο χορτάρι.

Γι' αυτό το λόγο άλλωστε και το σύνθημα που περνάει από πλευράς «ασπρόμαυρων» είναι «τέλος τα λόγια, ώρα για πράξεις».

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με την ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα στη Νέα Μεσημβρία.

Η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αφιερωμένη στο τακτικό κομμάτι.

https://www.youtube.com/watch?v=aBgcgqLPyuQ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το απίστευτο στατιστικό του Σβαμπ

Ο Αυστριακός έκανε ρεκόρ τερμάτων με τον ΠΑΟΚ με μία εντυπωσιακή ιδιαιτερότητα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα 10 γκολ σε 50 εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έφτασε ο Στέφαν Σβαμπ με το τέρμα που πέτυχε στο «Αθ. Διάκος» απέναντι στη Λαμία πριν από λίγες ημέρες.

Ο Αυστριακός έχει ήδη πετύχει ρεκόρ τερμάτων στην έως τώρα παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα έγινε ο πέμπτος «διψήφιος» σκόρερ των «ασπρόμαυρων» για την τρέχουσα σεζόν.

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση στην περίπτωση του Σβαμπ είναι το γεγονός ότι τα μισά από τα γκολ που έχει πετύχει φέτος είναι στα τελευταία λεπτά των αγώνων!

Ο Αυστριακός έχει «χτυπήσει» απέναντι στην Αμπερντίν στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, απέναντι στον Ατρόμητο στο 89', κόντρα στον Παναθηναϊκό ξανά στο 89', ενώ με αντίπαλο τη Λαμία στην Τούμπα το δεύτερο γκολ που πέτυχε απέναντι στους Φθιώτες ήταν στο 88' και στο πρόσφατο εκτός έδρας ματς σκόραρε στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ