Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μελβούρνης! (pic)

Τι και αν βρίσκονται χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη και χρειάζεται να διασχίσουν τη… μισή γη για να παρακολουθήσουν από κοντά ένα παιχνίδι του Δικεφάλου. Τα μέλη της Club ΠΑΟΚ Μελβούρνης, έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή της στην ομάδα μπάσκετ…

Στέργιος Αναστασιάδης

Στο πλευρό της ομάδας μπάσκετ ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Μελβούρνης! (pic)

Πιο συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το Club ΠΑΟΚ Μελβούρνης προχώρησε στην αγορά δέκα τριών εισιτηρίων διαρκείας, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο τα ταμεία της ομάδας μπάσκετ και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξεχωριστή αναγνώριση για Μαρκόπουλo (vid)

O πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, αποθεώθηκε από τον κόσμο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έχει συνδέσει το όνομα του, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς το 1994, αλλά είχαν ακολουθήσει δύο ακόμα θητείες στην ομάδα, το 2005-2006 και φυσικά η μεγάλη από το 2009 μέχρι το 2017.

Ο 75χρονος προπονητής, αποτελεί μία ξεχωριστή φιγούρα και η χθεσινή του παρουσία στο Παλατάκι, για τη βράβευση εκείνης της ομάδας μετά από 30 χρόνια, με τη γυναίκα του, Σταματία και το γιο του, Χάρη στις κερκίδες, είχε το δικό της συμβολισμό. Ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και χαμογελαστός και πριν τη σεμνή που ετοίμασε η , είχε μία εγκάρδια συνομιλία με τον πρόεδρο, Θανάση Χατζόπουλο.

Όπως μπορείτε να ακούσετε και στο σχετικό βίντεο, ο κόσμος φώναξε ένα ιδιαίτερο σύνθημα για τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/03/433417633_325646510488368_5073758612483056025_n-1.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε ξεχωριστή λίστα ο Βαγγέλης Μαργαρίτης

Όσα αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τη μάχη του απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως γνώρισε την ήττα με 73-89 για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Ο ΠΑΟΚ άντεξε 3 δεκάλεπτα, ωστόσο στο τέλος μίλησε η ποιότητα του Παναθηναϊκού, ο οποίος τον άφησε οριστικά εκτός εξάδας. Στο χθεσινό παιχνίδι μπορεί ο «Δικέφαλος του Βορρά» να γνώρισε την ήττα, ωστόσο σημειώθηκαν ορισμένα σημαντικά ρεκόρ. 

Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μπήκε σε μία ξεχωριστή λίστα της Stoiximan Basket League μέσα από το χθεσινό παιχνίδι. Με τα τρία ριμπάουντ που είχε, μπήκε στην 30άδα των κορυφαίων ριμπάουντερ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco έφτασε τα 1.238 ριμπάουντ και άφησε έξω από αυτήν τη λίστα τον Μέλβιν Τσίτουμ που είχε 1.236.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην επίσημη ιστοσελίδα του:

«Ο Βαγγέλης Μαργαρίτης μπήκε σε μία ξεχωριστή λίστα της Stoiximan Basket League μέσα από το χθεσινό παιχνίδι. Με τα τρία ριμπάουντ που είχε, μπήκε στην 30άδα των κορυφαίων ριμπάουντερ του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ mateco έφτασε τα 1.238 ριμπάουντ και άφησε έξω από αυτήν τη λίστα τον Μέλβιν Τσίτουμ που είχε 1.236.

Κατά τα άλλα για τον Δικέφαλο…

*Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ξεπέρασε σε αγώνες Πρωταθλήματος τον Γιώργο Πρίντεζη με την 391η εμφάνιση του σε αυτό. Έτσι έμεινε μόνος στη 15η θέση της Stoiximan Basket League και στην 23η της Α’ Εθνικής.

Ο πολύπειρος φόργουορντ-σέντερ με το μοναδικό κλέψιμο του στο χθεσινό παιχνίδι, μπήκε στη 40άδα της σχετικής λίστας του ΠΑΟΚ mateco. Έφτασε τα 40 και ξεπέρασε κατά ένα τον Ντάντε Στίγκερς (2010-12) και τον Μαρκ Κάρτερ (2014-15).

*Ο Έλβαρ Φρίντρικσον «σκαρφάλωσε» τρεις θέσεις στη λίστα των κορυφαίων, ξένων πασέρ στην ιστορία του ΠΑΟΚ mateco και είναι πλέον στην 8η. Με τις εννιά ασίστ που είχε χθες, έφτασε τις 128 και ξεπέρασε τους Ζόραν Σάβιτς (119), Μπράνκο Μιλισάβλιεβιτς (119) και Ζερμέιν Λοβ (124).

*Ο Σταύρος Σχίζας με το μοναδικό κλέψιμο του, έφτασε τα 100 μέσα από τη 207η εμφάνιση του στη Stoiximan Basket League.

*Μετά τον Έλβαρ Φρίντρικσον στο εντός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ Betsson και τον Άντριου Χάρισον στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels Collection, ο Νίκος Τσιακμάς έγινε ο τρίτος παίκτης του φετινού ΠΑΟΚ mateco που είχε 5+ ασίστ σε ματς στο οποίο έμεινε αλάνθαστος στατιστικά (5 ασίστ / 0 λάθη).

*Ο ΠΑΟΚ mateco έφτασε για δεύτερη μόλις φορά στο φετινό Πρωτάθλημα, σε διψήφιο αριθμό κλεψιμάτων. Είχε 10 ενώ το ρεκόρ του στη σεζόν είναι τα 12 που είχε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Καρδίτσα Ιαπωνική.

*Στον αντίποδα, για έκτη φορά στη σεζόν δεν έφτασε τους τρεις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Είναι κάτι που κατάφεραν μόνο ο Μίχαλακ (14) και ο Φρίντρικσον (13).»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαχητικός όσο μπορούσε (vid)

Όσα έγιναν στο PAOK Sports Arena

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τη μάχη του απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως γνώρισε την ήττα με 73-89 για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ