Connect with us

ΜΠΑΣΚΕΤ

Θλάση ο Πέινερς

Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ να προηγείται στη Λιθουανία, αλλά θα συνεχίσει χωρίς τον Ζάνις Πέινερς που υπέστη θλάση στο τέλος της πρώτης περιόδου.

Άκης Σακισλόγλου

Θλάση ο Πέινερς

Όταν τελείωνε η πρώτη περίοδος στη Λιθουανία ο Ζάνις Πέινερς έκλεψε την μπάλα και στον αιφνιδιασμό πέτυχε το καλάθι για το 14-20 και κέρδισε και το φάουλ από τον αντίπαλο του, αλλά τελικά δεν εκτέλεσε ποτέ την συμπληρωματική βολή. Και αυτό γιατί στην επίμαχη φάση, ο Λετονός άσος του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο δίνοντας τη θέση του στον Καμάρα που εκτέλεσε και τη βολή. 

Μάλιστα μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ζάνις Πέινερς δεν αγωνίστηκε καθόλου με την ομάδα του ΠΑΟΚ και ούτε πρόκειται για τη συνέχεια του αγώνα, μιας και υπέστη θλάση, όπως φαίνεται από τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ του Δικεφάλου. 

Το μέγεθος της “ζημιάς” για τον Ζάνις Πέινερς θα υπολογισθεί με την επιστροφή της ομάδας από τη Λιθουανία για τη Θεσσαλονίκη και μετά τις απαραίτητες εξετάσεις που θα υποβληθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρακάμερα γεμάτη αναμνήσεις (vid)

Πλάνα από τη βράβευση αλλά και από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δε μπόρεσε να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Παλατάκι χθες, ωστόσο η βράβευση της ομάδας που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς το 1994 πριν το τζάμπολ, ήταν κάτι το ξεχωριστό.

Δείτε το backstage video που ετοίμασε η ΚΑΕ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Μπάνε ανοίγει την καρδιά του στον Σχίζα! (vid)

Μια πολύ ξεχωριστή συνέντευξη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Σταύρος Σχίζας διατηρεί το δικό του κανάλι στο Youtube και έχει ξεκινήσει μία σειρά πολύ ενδιαφερουσών συζητήσεων με ανθρώπους του αθλητισμού.

Αυτή την εβδομάδα, ήταν η σειρά του Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος με το δικό του, μοναδικό τρόπο, μιλάει για το μπάσκετ, τη ζωή και όσα εξηγεί μέσα από το βιβλίο του, «Η Δύναμη της Ήττας».

Δείτε παρακάτω μια ξεχωριστή συζήτηση…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΜΠΑΣΚΕΤ

Η προσπάθεια των «παλιών» για τόνωση στον Νεραντζάκη

Η παρουσία ανθρώπων του μπάσκετ στο Παλατάκι έφερε και μία ιδιαίτερη κουβέντα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Παλατάκι με 73-89 χθες, επικύρωσε και μαθηματικά τα πλέι-άουτ για τον ΠΑΟΚ, με το γήπεδο χθες, να έχει αρκετές ξεχωριστές παρουσίες, λόγω της βράβευσης της ομάδας του 1994 που κατέκτησε το Κύπελλο Κόρατς.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στάθης Νεραντζάκης, δεν έκρυβε τον προβληματισμό του, όχι τόσο για τη χθεσινή ήττα, όσο για το γεγονός ότι η ομάδα έχοντας να κερδίσει από τις αρχές Φλεβάρη, είναι ξεκάθαρο ότι έχει και ψυχολογικό θέμα.

Μετά το τέλος και της συνέντευξης Τύπου, με αρκετούς από τους ανθρώπους της ομάδας του Κόρατς να παραμένουν στο χώρο του μουσείου στο γήπεδο, με πρωτοβουλία του παλιού παράγοντα, Άγγελου Μιχόπουλου και με τον Μπάνε Πρέλεβιτς από κοντά, έγινε μια ολιγόλεπτη συζήτηση με τον προπονητή, θέλοντας να του τονώσουν το ηθικό ενόψει συνέχειας.

Η αλήθεια είναι ότι έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση βαθμολογικά και με τα πλέι άουτ να ακολουθούν, η διαχείριση της ομάδας και η εύρεση κινήτρου, είναι δύσκολα ζητούμενα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ