Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ

Πολλές οι ανακατατάξεις στην ΑΕΚ μετά τις αγωνιστικές… σφαλιάρες από τον ΠΑΟΚ τόσο στο πρωτάθλημα όσο και σε έναν ακόμη τελικό Κυπέλλου!

Ελένη Μπούντου

Τέλος οριστικά ο Χιμένεθ από την ΑΕΚ

Είναι αυτό που λέμε… ο κόσμος το είχε τούμπανο και στην ΑΕΚ κρυφό καμάρι…

Ο Μανόλο Χιμένεθ απέτυχε σε έναν ακόμη τελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ διασύρθηκε αγωνιστικά και παρά τις προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι, δείχνοντας αρχικά ότι στηρίζουν τον Ισπανό τεχνικό, η απόφαση είχε παρθεί!

Στο δείπνο που παρέθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στους… δημοσιογράφους της ΑΕΚ είχε αφήσει να εννοηθεί πως ο Χιμένεθ θα αποτελέσει σύντομα παρελθόν καθώς ούτε λίγο ούτε πολύ απέτυχε παταγωδώς!

Να δούμε ποιος θα κλείσει τελευταίος την πόρτα μετά τον Μανόλο Χιμένεθ…

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Τι ψάχνει για τον πάγκο της η Μπριζ

Η προσωρινή λύση και αναζήτηση αντικαταστάτη του Ντέιλα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ ανακοίνωσε και επίσημα νωρίτερα σήμερα το τέλος της συνεργασίας με το Ρόνι Ντέιλα, με το μέχρι πρότινος προπονητή της β’ ομάδας, Νίκι Χάγεν να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού.

Όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ της η έγκυρη «Het Laatste Nieuws», οι άνθρωποι της Mπριζ, έχουν τσεκάρει δύο περιπτώσεις για τον αντικαταστάτη του Ντέιλα.

Η μία είναι αυτή 42χρονου Βέλγου, Κάρελ Γκέρερτς, ο οποίος αυτήν τη στιγμή είναι στη Σάλκε, πέρσι ήταν στην Ουνιόν Ζεν Σιλουάζ και φόρεσε τη φανέλα της αντιπάλου του ΠΑΟΚ από το 2007 ως το 2011.

Η άλλη περίπτωση είναι του 51χρονου Αμερικανού, Τζέσε Μαρς, ο οποίος έχει δουλέψει σε Σάλτσμπουργκ και Λειψία, ενώ τη σεζόν 2022-2023 κάθισε στον πάγκο της Λιντς.

Η λύση του Χάγεν έχει προσωρινό χαρακτήρα και μένει να φανεί αν θα γίνει κίνηση για τον αντικατάστατη του Ντέιλα από τώρα ή από το καλοκαίρι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραβίαση κανόνων και τιμωρία για ομάδα του Μαρινάκη

Εντός της ζώνης του υποβιβασμού πλέον!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πρόβλημα και μάλιστα σημαντικό, προέκυψε για τη Νότιγχαμ, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Η ανεξάρτητη επιτροπή της Premier League, της επέβαλλε τιμωρία αφαίρεσης 4 βαθμών για οικονομικές παραβιάσεις, με αποτέλεσμα η ομάδα πλέον, να πέφτει στη 18η θέση της κατάταξης και να βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Η τιμωρία έχει να κάνει για παραβίαση κανόνων κερδοφορίας και βιωσιμότητας του πρωταθλήματος, με αφορμή τις 43 μεταγραφές που έχει κάνει από το καλοκαίρι του 2022 που ανέβηκε στην Premier League, με τις οποίες ξεπέρασε το όριο απωλειών, που για εκείνη ήταν τα 61 εκατομμύρια λίρες.

Όπως αναφέρουν στη Μεγάλη Βρετανία, η Νότιγχαμ έχει το δικαίωμα έφεσης, με την τελική απόφαση να πρέπει να έχει βγει μέχρι τις 14 Απριλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Ανάσες, επιστροφές κι από αύριο γήπεδο

Η άδεια ολοκληρώνεται, η σεζόν μπαίνει στην τελική ευθεία με μεγάλες προκλήσεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά τη σπουδαία ανατροπή και την πρόκριση επί τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Πέμπτη και με την ανάγκη για ανάσες να είναι μεγάλη για όλους στην ομάδα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε άδεια στους παίκτες του μέχρι την Τρίτη.

Πέραν των παικτών που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις, οι άλλοι είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, κάποιοι επέλεξαν ένα μικρό ταξίδι και από αύριο ουσιαστικά, η σεζόν μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Βέβαια, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση είναι στις 31 Μαρτίου, το εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο με την επιστροφή της ομάδας από αυτήν την ολιγοήμερη άδεια, ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό και βέβαια, για την πολύ απαιτητική συνέχεια, στην οποία θα κριθούν πολλά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ