Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόδοση του ΠΑΟΚ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ Πέμπτο φιλικό για τον ΠΑΟΚ και ο Αναστασιάδης προτίμησε εκ νέου να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Ας μείνουμε στην απόδοση των παικτών…

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Η απόδοση του ΠΑΟΚ

ΙΤΑΝΖ: Καλή παρουσία για 33 λεπτά. Σωστές απομακρύνσεις και με τα δύο πόδια, ενώ είχε και μία δύσκολη επέμβαση σε σουτ αντιπάλου από καλή θέση.

ΚΙΤΣΙΟΥ: Μία αμυντική ολιγωρία στην άμυνα και μερικά ανεβάσματα στην πλευρά που δεν έφεραν ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

ΡΑΤ: Είναι αρκετά… χαλαρός και κάνει λάθη που δεν δικαιολογούνται. Κατά τα άλλα πάτησε και αντίπαλη περιοχή με κακές τελικές επιλογές.

ΒΙΤΟΡ: Γεμάτο πρώτο ημίχρονο. Ανίκητος στην άμυνα με σωστές επεμβάσεις. Έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες σε στημένα, θυμίζοντας τον περσινό Φθινοπωρινό Βίτορ. 

ΚΑΤΣΙΚΑΣ: Σχετικά καλή παρουσία σε μάλλον εύκολο πρώτο ημίχρονο, όπου οι αντίπαλοι δεν πλησίασαν ιδιαίτερα την περιοχή της ομάδας του. 

ΣΑΒΒΙΔΗΣ: Αρχικά φαίνεται ότι υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον προπονητή και απλά αλλάζει ο παρτενέρ του. Σήμερα δεν έπαιξε γρήγορα και με μία σκέψη-μία πάσα. 

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Πήρε ευκαιρία σε πιο δυνατό σχήμα. Φάνηκε να χάνει το κέντρο μαζί με τον Σαββίδη. Πολλή δουλειά και τρεξίματα που δεν φάνηκαν.

ΓΚΟΛΑΣΑ: Έβγαλε και πάλι την εκρηκτικότητά του, αλλά δεν μας έδειξε αυτό το κάτι παραπάνω δημιουργικά λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Είχε και ένα κακό τελείωμα σε μεγάλη φάση. 

ΜΑΡΤΕΝΣ: Είναι σαφές ότι ανεβαίνει. Συμμετείχε περισσότερο στο παιχνίδι και παρά τα όποια λάθη είχε και καλές στιγμές με αποκορύφωμα την τελική πάσα στο γκολ του Αθανασιάδη.
   
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ: Πολύ θετικό πρώτο ημίχρονο. Πάτησε παντού στο μισό του γηπέδου, με την έννοια ότι και πίεζε συνεχώς και δημιούργησε εκτός περιοχής και σκόραρε.
 
ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ: Δεν φάνηκε σε αυτό το ημίχρονο παρά το ότι τις τελευταίες μέρες έβαζε το ένα γκολ μετά το άλλο. Δεν του βγήκε το παιχνίδι και δεν έφθασε σε τελική.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Μπήκε να παίξει από το 33΄ μέχρι το 66΄ αλλά βγήκε στο 45΄. Προφανώς ο προπονητής τον τιμώρησε για το γκολ όπου έκανε άστοχη έξοδο και κάκιστη εκτίμηση της φάσης.

ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ: Έχει αέρα και αυτοπεποίθηση και παίζει πολύ έξω από την εστία. Είχε δύο-τρεις καλές επεμβάσεις.

ΣΚΟΝΔΡΑΣ: Πάλι σαν κεντρικός αμυντικός! Διεκδίκησε περίπου δέκα ψηλές μπαλιές αντιπάλων σε έναν σέντερ φορ με ύψος 195. Είχε και προβλήματα, ενώ κάποιες φορές εκβίαζε το φάουλ. Όταν ηρέμησε, τα κατάφερε καλύτερα.
  
ΚΙΟΣΕ: Δεν φάνηκε τόσο μια και ο αντίπαλος επιθετικός «σημάδευε» τον πιο κοντό Σκόνδρα. Δεν είχε ιδιαίτερες δυσκολίες.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ: Γεμάτο και καλό ημίχρονο. Έβγαλε τα πιο πολλά σπριντ από όλους. Έκοψε, δημιούργησε, πήγε και να σκοράρει αλλά έχασε την μεγάλη ευκαιρία εντός περιοχής.  

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: Επιβεβαιώνει ότι αποτελεί λύση για τον φετινό ΠΑΟΚ. Σημαντική προσπάθεια στην πλευρά του, χωρίς πολλά λάθη. Έβγαλε και την ασίστ στην φάση του Κωνσταντινίδη!

ΚΑΤΣΕ: Αγχώνεται από την πίεση του προπονητή να παίξει πιο απλά και πιο γρήγορα. Πρέπει να το ξεπεράσει και να προσαρμοστεί.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥΔΗΣ: Κάλυψε χώρους, έκοψε αντίπαλες επιθέσεις, αλλά δεν φάνηκε τόσο πολύ δημιουργικά.

ΠΟΖΟΓΛΟΥ: Είναι μέσα στις φάσεις και αποτελεί πηγή κινδύνων. Σήμερα έπαιξε ως αριστερό χαφ και αν ήταν πιο απλός θα ήταν όλα καλύτερα.

ΠΟΛΥΖΟΣ: Ως δεξί χαφ σήμερα, είχε διάθεση και δυνάμεις, αλλά έκανε αρκετά λάθη σε εύκολες πάσες.

ΜΑΚ: Έπαιξε ως δεύτερος επιθετικός. Λίγες πρωτοβουλίες και καμία επαφή με τον Περέιρα. Θέλει χρόνο να τον μάθουν και να τους μάθει.

ΠΕΡΕΙΡΑ: Πρώτο ημίχρονο του Αργεντινού με πολλούς νεαρούς συμπαίκτες. Εκτός περιοχής έκανε λάθη. Είναι φανερό ότι το πολύ δυνατό του σημείο είναι εντός αντίπαλης περιοχής. Όπως η φάση που δημιούργησε και έχασε!

* Σήμερα δεν έπαιξαν οι Πόποβιτς, Παπαδόπουλος, ο τραυματίας Ποζατζίδης, ο Μαντούρο που είχε ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες, αλλά και οι τέσσερις Έλληνες διεθνείς. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπέος για τελικό Κυπέλλου και εισιτήρια

Ο αριθμός που ανέφερε ο δήμαρχος Βόλου και η διαφωνία Αλαφούζου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε στη σημερινή σύσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, με αφορμή τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού το Πανθεσσαλικό, βρίσκεται στη προκήρυξη της διοργάνωσης, από τη στιγμή που συμμετέχουν μία ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα και μία από τη Νότια.

Ο δήμαρχος Βόλου, ανέφερε βγαίνοντας από την αίθουσα… «Παραμένω στην ίδια προσέγγιση, αλλά με γνώμονα την ιστορία των δύο ομάδων, ότι στο παρελθόν δεν είχαν την ίδια αντιπαλότητα όπως Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός ή Άρης-ΠΑΟΚ, είπαμε κάτω από προϋποθέσεις να έρθει ο κόσμος στον Βόλο. Και για τον Βόλο, την πόλη και για το ποδόσφαιρο, να υπάρξουν στο Πανθεσσαλικό 15.000 φίλαθλοι. Ο κ. Αλαφούζος ήταν αρνητικός γιατί ήταν λίγοι οι φίλαθλοι, ήθελε περισσότερα εισιτήρια. Τις αποφάσεις αυτές θα τις πάρει η ΕΠΟ με τις ομάδες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ