Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ήθελα να δείξω ότι έχουμε τσαγανό»

O Δημήτρης Πέλκας ήταν ξεκάθαρα το πρόσωπο του αγώνα, τόσο με το γκολ του που χάρισε τη νίκη στον ΠΑΟΚ όσο και με την αποβολή λόγω του πανηγυρισμού του.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Ήθελα να δείξω ότι έχουμε τσαγανό»

Αρχικά μίλησε για το γκολ και τον πανηγυρισμό που οδήγησε στην αποβολή του:
«Να μείνουμε καλύτερα στο γκολ. Δεν κατάλαβα κι εγώ τι έγινε στην αποβολή… Χαίρομαι για την πορεία του Πανιωνίου, σέβομαι πολύ τα παιδιά που αγωνίζονται εκεί και αρκετοί από αυτούς είναι φίλοι μου. Δε σήμαινε κάτι ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός, δεν πήγαινε σε κάποιον. Όταν μπαίνεις αλλαγή, σκοράρεις ένα γκολ στο 95’ και δίνεις τη νίκη στην ομάδα σου, τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Δεν έχω να ζητήσω συγνώμη από κανέναν. Δεν πήγαινε πουθενά, ο πανηγυρισμός. Ήθελα να δείξω ότι σαν ομάδα έχουμε τσαγανό και δε μετανιώνω για κάτι».

Για τους ιδιαίτερους πανηγυρισμούς του, καθώς είχε προηγηθεί και ένας ακόμα σε προηγούμενο γκολ του:
«Μου βγαίνει ο αληθινός μου εαυτός μέσα στο γήπεδο. Δε μπορεί να μετανιώνει κανείς όταν είναι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό του».

Για το γεγονός ότι είναι μία μέσα και μία έξω από την ομάδα:
«Σίγουρα δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη, ωστόσο πρέπει να είσαι έτοιμος κάθε στιγμή για να δώσεις λύσεις στην ομάδα σου».

Για την εξέλιξη του αγώνα με τον Πανιώνιο:
Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Υπάρχουν παιδιά στον Πανιώνιο που είναι 2-3 χρόνια μαζί με κάποιες προσθαφαιρέσεις. Είναι μια ομάδα που παίζει σφιχτά στην άμυνα και γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Είμαστε μέσα στο στόχο».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Θερμή» υποδοχή στην Τούμπα! (vid)

Έδωσε το σύνθημα για πρόκριση ο κόσμος του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για την ρεβάνς της Τούμπας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Κλαμπ Μπριζ έχει ξεκινήσει με τον Δικέφαλο να θέλει να ανατρέψει την ήττα με 1-0 στο Βέλγιο και να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Conference League.

Λίγο μετά τις 20:30 έφτασε στο γήπεδο της Τούμπας η «ασπρόμαυρη» αποστολή.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ που ήταν συγκεντρωμένος επεφύλαξε «θερμή» υποδοχή στους παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου.

«ΠΑΟΚ εσύ θα προκριθείς» ήταν το σύνθημα που κυριαρχούσε.

[video width="640" height="368" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/437094672_3344793692487830_2410213985752932291_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο βράδυ στην Τούμπα, μεγάλο "ραντεβού" με την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΟ: «Να αποδοθούν στη δικαιοσύνη όσοι κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις»

Τι αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωσή της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της επιβεβαιώνει ότι FIFA και UEFA ενημέρωσαν επίσημα ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα ντόπινγκ στην Εθνική ομάδα και τονίζει ότι πρέπει να αποδοθούν στη χλεύη της κοινωνίας και στη Δικαιοσύνη όσοι «κατασκεύασαν ψευδείς ειδήσεις και σπίλωσαν αθώους».

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Μετά την UEFA και η FIFA απάντησε αρνητικά ως προς την ύπαρξη θετικού δείγματος στην Εθνική Ομάδα Ανδρών. Οι απαντήσεις των υπερκείμενων διεθνών αρχών του ποδοσφαίρου προήλθαν κατόπιν ερωτήματος που τους απηύθυνε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Μετά από αυτά καθίσταται σαφές με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος διεθνούς ποδοσφαιριστή.

Επομένως, όσοι με την κατασκευή ψευδών ειδήσεων προκάλεσαν μια πρωτοφανή αναστάτωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο με αποτέλεσμα να σπιλωθούν και να κατηγορηθούν αθώοι, θα πρέπει εκτός από τη χλεύη της κοινωνίας να αποδοθούν και στη δικαιοσύνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ