Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αργεντινή

Πέμπτη (19/06) σήμερα, με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες στο κουπόνι του στοιχήματος σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και αξιόλογες στοιχηματικές επιλογές.

Attackερ

Στοίχημα: Βγάζει αντίδραση η Αργεντινή

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις επιλογές στο πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και μία στον τούρκικο τελικό μπάσκετ. Στο Betarades.gr μπορείτε να βλέπετε όλα τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα που σας ενδιαφέρουν στο livescore της ιστοσελίδας.

Αντιδρά η Αργεντινή

Απογοήτευσε η αλμπισελέστε στον 1ο της αγώνα στο φετινό Κόπα Αμέρικα και δέχθηκε την ήττα με 2-0 από την Κολομβία. Με προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, αναποτελεσματικότητα μέσα στην αντίπαλη περιοχή και κενά στο αμυντικό της transition ήταν λογικό να υποκύψει απέναντι σε μία ισχυρή Κολομβία, η οποία σκόραρε με τον Μαρτίνες στο 71’ και τον Σαπάτα στο 85’. Η ομάδα του Σκαλόνι δέχθηκε αυστηρή κριτική από τα ΜΜΕ και από τον Μαραντόνα και ο άπειρος προπονητής αναμένεται να αλλάξει πρόσωπα και τακτική απόψε. Η Παραγουάη επίσης δεν έπεισε απέναντι στο Κατάρ, δεχόμενη την ισοφάριση σε 2-2, ενώ προηγήθηκε μόλις στο 4’ και διπλασίασε τα τέρματά της στο 56’. Κακή αμυντικά, επέτρεπε στους Ασιάτες να φτάνουν με ευκολία στην δική της περιοχή και στο τέλος στάθηκε τυχερή που δεν δέχθηκε την ολική ανατροπή. Ο Μέσσι και η παρέα του αναμένεται να βγάλουν αντίδραση και απέναντι σε μία επιεικώς μέτρια Παραγουάη μπορούν να πετύχουν μία πειστική νίκη, που θα τους δώσει ώθηση για τη συνέχεια του θεσμού. Επιλογή μας ο άσος της Αργεντινής με ασιατικό χάντικαπ (-1) σε απόδοση 1.75. Σε περίπτωση που οι τυπικά γηπεδούχοι επικρατήσουν με ένα γκολ διαφορά παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Μορουμπί

Η Κολομβία εντυπωσίασε με την απόδοσή της απέναντι στην Αργεντινή και επικράτησε σχετικά εύκολα με σκορ 2-0. Περιόρισε σημαντικά τις προσπάθειες του Μέσσι, δέχθηκε λίγες φάσεις και ήταν πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις, σκοράροντας δις στο 2ο ημίχρονο. Ο Μαρτίνες άνοιξε το σκορ με όμορφο σουτ στο 71’ και ο Σαπάτα, που πέρασε ως αλλαγή, “καθάρισε” την υπόθεση νίκη με προβολή στο 85’. Με ανεβασμένη ψυχολογία και δίχως ουσιαστικό άγχος για την πρόκριση οι Κολομβιανοί αναμένεται να παίξουν πιο επιθετικά σε σχέση με την πρεμιέρα και ο αποψινός αντίπαλος προσφέρεται για έναν αγώνα με εκατέρωθεν φάσεις και πολλά γκολ. Το Κατάρ απέδειξε πως δεν θα είναι σάκος του μποξ στη διοργάνωση επιστρέφοντας από το 0-2 απέναντι στην Παραγουάη και θα μπορούσε ακόμη και να κερδίσει την αναμέτρηση. Οι επόμενοι οικοδεσπότες του Μουντιάλ παίζουν δίχως σκοπιμότητες και έδειξαν πως έχουν το επιθετικό ταλέντο να συνεισφέρουν στο Over 2.5, που είναι και η επιλογή μας από τον συγκεκριμένο αγώνα σε απόδοση 1.85.

Σκορ και θέαμα στη Μπολόνια

Στο Ρενάτο Νταλάρα ξεκινά η 2η αγωνιστική του EURO κάτω των 21 με τους οικοδεσπότες Ιταλούς να αντιμετωπίζουν την Πολωνία. Αμφότερες ομάδες επικράτησαν με ανατροπή στην πρεμιέρα και φανέρωσαν πολύ καλά επιθετικά στοιχεία. Η Ιταλία επικράτησε με 3-1 της Ισπανίας, με την επιθετική της τριάδα, η οποία αποτελείται από τον Κιέζα της Φιορεντίνα (σκόραρε δις), τον Κέαν της Γιουβέντους και τον Ζανιόλο της Ρόμα, να πετάει φωτιές. Πολύ επικίνδυνη επιθετικά αποδείχθηκε και η Πολωνία, που επικράτησε του Βελγίου με 3-2 στον 1ο αγώνα της στη διοργάνωση. Πολύ λογική επιλογή Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Ισοφαρίζει τη σειρά η Φενέρ

Εξαιρετικά αμφίρροπη η σειρά των τελικών στην Τουρκία ανάμεσα σε Εφές Αναντολού και Φενέρμπαχτσε με την πρώτη να επικρατεί στον πιο πρόσφατο αγώνα με 86-76 εντός έδρας και να κάνει το 3-2, με τον τίτλο να κρίνεται στις 4 νίκες. Επομένως, η ομάδα του Ομπράντοβιτς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και οφείλει να υπερασπιστεί την έδρα της και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα σε ένα 7ο παιχνίδι. Επιλογή μας ο άσος της Φενέρ με χάντικαπ -3.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η ανάρτηση της Κλαμπ Μπριζ με Τούμπα και Κατσούρη (pics)

Όσα έδειξαν στους φιλάθλους τους οι Βέλγοι λίγες ώρες πριν τη σέντρα του παιχνιδιού.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η κλεψύδρα για την σέντρα του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Κλαμπ Μπριζ σιγά σιγά αδειάζει. Η Μπριζ προχώρησε σε μία ιδιαίτερη ανάρτηση, με ένα κολάζ φωτογραφιών από την έδρα του Δικεφάλου, δίνοντας βάση στον αγωνιστικό χώρο, τις κερκίδες του γηπέδου, αλλά και στην προτομή στη μνήμη του αδικοχαμένου Παναγιώτη Κατσούρη.

Δείτε τη δημοσίευση: 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Στην Τούμπα από νωρίς, πάμε να γράψουμε ιστορία!»

Όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για το μεγάλο παιχνίδι.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τον κόσμο της ομάδας για την ομαλή προσέλευση και είσοδό του στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Πάμε όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία!

-Οι θύρες της Τούμπας ανοίγουν στις 19:00. Ελάτε όσο νωρίτερα γίνεται για να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.

-Η είσοδος από στις θύρες 1-2-3 θα διακοπεί από τις 19:45 έως τις 20:30 για την άφιξη των αποστολών.

-Θα υπάρχουν φραγμοί κι έλεγχοι εισιτηρίων περιμετρικά του γηπέδου, σε όλες τις θύρες και σ’ αυτή των οργανωμένων φιλάθλων.

ADVERTISING

-Όσοι φίλαθλοι έρχονται στο γήπεδο θα πρέπει να έχουν ονομαστικό εισιτήριο και έγγραφο ταυτοπροσωπίας.

-Η δωρεάν είσοδος σε παιδιά κάθε ηλικίας απαγορεύεται, βάσει του νέου αθλητικού νόμου.

-Δεν πετάμε αντικείμενα, δεν αναρτούμε πανό με ρατσιστικό, σεξιστικό, υβριστικό ή πολιτικό περιεχόμενο.

-Δεν χρησιμοποιούμε συσκευές laser, δεν ανάβουμε βεγγαλικά και καπνογόνα.

-Προστατεύουμε την ομάδα μας και την βοηθάμε να πάρει την πρόκριση με το πάθος και τη φωνή μας!»

Δείτε το post παρακάτω:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επικό βίντεο: Σβαμπ και Μουργκ συζητούν στα Ελληνικά!

Δεν έλειψε από τον διάλογό τους η πιο διάσημη ελληνική λέξη παγκοσμίως…

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Στέφαν Σβαμπ και ο Τόμας Μουργκ ήρθαν στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2020 με τη φετινή σεζόν να είναι η πέμπτη τους στην Ελλάδα και γι' αυτό το αυστριακό Sky Sport τους ζήτησε να κάνουν επίδειξη των ελληνικών που έχουν μάθει.

Το αυστριακό Sky Sport ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Στέφαν Σβαμπ και του Τόμας Μουργκ του ΠΑΟΚ και ανέβασε ένα promo VIDEO από τη συνέντευξη. Μια από τις ερωτήσεις που τους τέθηκε ήταν να μιλήσουν ελληνικά. Αν και ξεκίνησαν πολύ καλά, στη συνέχεια το εγκατέλειψαν, μιλώντας και πάλι στη μητρική τους γλώσσα. Φυσικά δεν έλειψε η πιο... διάσημη ελληνική λέξη παγκοσμίως.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ