Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το διπλό στοίχημα του ΠΑΟΚ!

Την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναχώρηση για τη Λαμία θα πραγματοποιήσουν σε λίγη ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Στέργιος Αναστασιάδης

Το διπλό στοίχημα του ΠΑΟΚ!

Έχοντας προπονηθεί χθες επί ολλανδικού εδάφους, οι “ασπρόμαυροι” θα ολοκληρώσουν σήμερα στην Τούμπα την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τους ουραγούς της Super League, με το ραντεβού τους με τον Πάμπλο Γκαρσία και τους συνεργάτες του να είναι προγραμματισμένο στις 2 το μεσημέρι! 

Κατά τη διάρκειά της προπόνησης, ο Ουρουγουανός προπονητής θα “προβάρει” την ενδεκάδα που θα παρατάξει αύριο το απόγευμα (17:15) στο “Αθανάσιος Διάκος”, έχοντας στο μυαλό του δύο πράγματα: Τη νίκη εις βάρος της Λαμίας και το πως θα “φρεσκάρει” ποδοσφαιριστές ενόψει του “τελικού” με την Ομόνοια στη Λευκωσία, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (22:00).

Έτσι, φανέλα βασικού διεκδικεί ο Μούσα Ουαγκέ προκειμένου να πάρει ανάσες ο Ροντρίγκο Σοάρες, ενώ από το αν ο Νίλσεν Περέιρα κριθεί “μάχιμος” ή όχι θα κριθεί εν πολλοίς και το ποιος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Επιπλέον, φαντάζει ιδιαίτερα πιθανή η επιστροφή του Τόμας Μουργκ στο αρχικό σχήμα όπως και η ξεκούραση ενός εκ των Ομάρ Ελ Καντουρί και Σβαμπ, με θέση στην ενδεκάδα να διεκδικεί ο Ντόουγκλας Αουγκούστο που δεν θα ταξιδέψει στη Λευκωσία μιας και η κάρτα που δέχθηκε στο Philips Stadion ήταν η τρίτη στη φάση των ομίλων.

Τέλος, κάθε άλλο παρά έκπληξη θα αποτελέσει η επαναφορά του Κάρολ Σφιντέρσκι στην κορυφή της επίθεσης έναντι του Αντόνιο Τσόλακ, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. 

Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ είναι ένα! Να πάρει στη Λαμία τους τρεις βαθμούς προκειμένου να βελτιώσει και άλλο τη βαθμολογική του θέση και να παραταχθεί έτοιμος και “φρέσκος” στην αναμέτρηση με την Ομόνοια, στην οποία επίσης δεν έχει περιθώρια απώλειας βαθμών στην προσπάθειά του να προκριθεί στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο! Κεκλεισμένων των θυρών το F4 στο βόλεϊ

Ανακοίνωση μία μέρα πριν την έναρξη του!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, εξέδωσε ανακοίνωση, μία μέρα πριν την έναρξη του Final 4 του Κυπέλλου στο βόλεϊ, με την οποία γνωστοποίησε ότι θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους «δημόσιας τάξης και ασφάλειας», με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού….

«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση καθώς και η διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών Πετοσφαίρισης της ΕΟΠΕ, μεταξύ των ομάδων ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ, ΑΣ ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 (ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ) και το Σάββατο 30 Μαρτίου 2024 (ΤΕΛΙΚΟΣ), στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης του ΕΑΚ Λάρισας, για σοβαρούς λόγους της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένα 24ωρο πριν ξεκινήσει η διοργάνωση που υποτίθεται ότι θα είναι γιορτή, ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δανός διαιτητής στη Λεωφόρο

Ποιος ορίστηκε στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Δανό διαιτητή, Μίκελ Ρέντερ, όρισε η ΚΕΔ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Κυριακή (18:00, Cosmote Sport) στη Λεωφόρο.

Στο VAR θα είναι ο συμπατριώτης του, Γιόνας Γιάνσεν, με βοηθό του το Νικολακάκη, Λασιθίου, ενώ επόπτες ορίστηκαν οι επίσης Δανοί, Γιουρνταγκούλ και Μάστρουπ.

Στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, ορίστηκε σλοβενική ομάδα, με επικεφαλής το διαιτητή, Ματέι Γιουγκ, ενώ στο Άρης - Λαμία, ορίστηκε ο Περράκης, με το Σιδηρόπουλο στο VAR.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς προβλήματα ενόψει ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός

Επέστρεψαν όλοι οι διεθνείς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Με την επιστροφή και των τελευταίων διεθνών, Μπακασέτα, Ιωαννίδη, Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (31/3, 18:00), με μία προπόνηση σήμερα.

Οι πέντε διεθνείς, έκαναν αποθεραπεία και αύριο αναμένεται να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα, ενώ εκτός ήταν ξανά οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που είναι μακροχρόνια απόντες.

Με την επιστροφή των διεθνών, επί της ουσίας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για τον Φατίχ Τερίμ, ενόψει του κυριακάτικου ντέρμπι…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ