Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκμεταλλεύεται την έδρα του και συνεχίζει

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την προηγούμενη Κυριακή, θέλει το «τρίποντο» και σήμερα, με τον Αστέρα Τρίπολης.

Νίκος Μοσχοβίτης

Εκμεταλλεύεται την έδρα του και συνεχίζει

Προφανώς και το σημερινό παιχνίδι, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά, τόσο από αυτό με την ΑΕΚ, όσο και από αυτό με τον ΟΦΗ, που έγινε την Τετάρτη για το Κύπελλο, ωστόσο η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα, έχει μάθει να ζει με την υποχρέωση νίκης, σε κάθε παιχνίδι της. Ανεξαρτήτως αντιπάλου, ανεξαρτήτως γηπέδου.

Σήμερα, για πρώτη φορά στη σεζόν, ο Δημήτρης Γιαννούλης δε θα είναι στην ενδεκάδα, καθώς εκτίει την αγωνιστική της τιμωρίας του. Ειδικά με τον τρόπο που αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ του Φερέιρα, ο Γιαννούλης έχει πολύ σημαντικό ρόλο και έχει ενδιαφέρον ο αντικαταστάτης του, με την πιθανότητες να είναι υπέρ του Βιεϊρίνια.

Απόντες επίσης, θα είναι ξανά και οι Κρέσπο, Ελ Καντουρί, αλλά και ο Μπίσεσβαρ, που ταλαιπωρείται από μία ίωση και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Αστέρας από την πλευρά του, βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας, την Πέμπτη αγωνίστηκε με την ΑΕΚ για το Κύπελλο (1-1) και την προηγούμενη αγωνιστική, πήρε σημαντική εντός έδρας νίκη, επικρατώντας με 2-0 του ΟΦΗ.

Στην αποστολή που ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη, υπάρχουν δύο απουσίες βασικών παικτών, όπως ο Μπαράλες και ο Μουνάφο, που είχαν κάποιους τραυματισμούς από το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Σκουλάς, βοηθοί του οι Νικολακάκης, Δημόπουλος, τέταρτος ο Θεοχάρης και VAR o Παπαπέτρου.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 18:00 και μεταδίδεται από το PAOK TV.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE: ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ

Ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μεγάλο βράδυ στην Τούμπα, μεγάλο "ραντεβού" με την ιστορία. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα την Κλαμπ Μπριζ, στο δεύτερο παιχνίδι των δύο ομάδων, με φόντο το πολυπόθητο εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Europa Conference League.

Το PAOK24 βρίσκεται στο γήπεδο και σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λέανδρος, Γιάννης μαζί στην Τούμπα

Οι δύο μικροί φίλοι του ΠΑΟΚ πάντα στο πλευρό της ομάδας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ με στόχο μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Η Τούμπα είναι κατάμεστη από νωρίς με τον κόσμο του Δικεφάλου να δημιουργεί μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα.

Παρών στο γήπεδο και οι Λέανδρος και Γιάννης Παπαστεφανάκης για να στηρίξουν με την παρουσία τους την προσπάθεια των παικτών του Ράζβαν Λουτσέσκου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στο πλευρό τους ο Γ. Σαββίδης

Θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ιστορική μάχη του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League.

Ο Δικέφαλος θέλει με «όπλο» την Τούμπα να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το πρώτο παιχνίδι στο Βέλγιο.

Στο γήπεδο βρίσκεται και ο Γιώργος Σαββίδης, που θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ