Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κάποια βασικά αξιώματα για τον ΠΑΟΚ…

Ενώ ο Σαββίδης προχωράει με πράξεις

Editorial

Κάποια βασικά αξιώματα για τον ΠΑΟΚ…

Πολλές φορές μετά από παιχνίδια του ΠΑΟΚ ανοίγουν άσκοπες συζητήσεις. Τα ίδια και τα ίδια δηλαδή που αναπαράγονται από όλους μας και στο τέλος δεν βγαίνει κανένα νόημα…

 

Με αφορμή και τα μέχρι τώρα παιχνίδια ας καταπιαστούμε με συγκεκριμένα πράγματα που ίσως βοηθήσουν σε περεταίρω συζητήσεις.

 

(Αφορμή παίρνουμε βεβαίως και από την καθημερινή επικοινωνία που έχουμε στο ραδιόφωνο, αλλά και στο διαδίκτυο).

 

1) Ο ΠΑΟΚ μέχρι τώρα πάει καλά! Έως πολύ καλά…  

 

2) Η ομάδα είναι καλά δουλεμένη. Έχει κορμό, αρχές, είναι οργανωμένη, έχει ισορροπία και αγωνιστική πειθαρχία στην συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων της. Έχει και μεγάλο ρόστερ, το οποίο σίγουρα θα μπορούσε να είναι και πιο ποιοτικό.

 

3) Πάνω απ’ όλα (για ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ) είναι το αποτέλεσμα. Η νίκη! Αυτό είναι το ζητούμενο. Έχει μικρότερη σημασία η απόδοση και η εμφάνιση από το αποτέλεσμα. Για να κερδίζεις όμως, πρέπει συχνά να παίζεις και καλά. Να είσαι ανώτερος. Αυτός είναι ο συνδυασμός λοιπόν. Ο ΠΑΟΚ οφείλει να κερδίζει και καλό είναι να το κάνει με καλή απόδοση. (Ξέρουμε όλοι ότι η ικανοποίηση που επικρατεί όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει –είτε παίξει καλά είτε όχι- είναι απείρως μεγαλύτερη από ένα κακό αποτέλεσμα, ακόμη και αν η ομάδα αποδώσει πολύ καλά).

 

4) Η κριτική σε όποιον παίκτη κι’ αν γίνεται, δεν σχετίζεται με την γενικότερη αξία του. Όποιος σχολιάζεται ότι δεν πάει καλά σε ένα-δύο-τρία ματς, δεν σημαίνει ότι είναι και άχρηστος!

 

5) Η απαξίωση οποιουδήποτε παίκτη με άκρως υποτιμητικά σχόλια είναι απαράδεκτη.

 

6) Κανείς δεν είναι πάνω από τον ΠΑΟΚ. (Αυτό έμπαινε και πιο ψηλά…).

 

7) Είναι ότι χειρότερο να χωρίζονται οι ΠΑΟΚτσήδες ανάλογα με τα πιστεύω και τις απόψεις τους. Δεν γίνεται κάθε εβδομάδα να έχουμε δικαιωμένους και χαμένους. Πρόβατα και προχωρημένους! Για κάθε θέμα…

 

8) Χρειάζεται θετική αύρα. Αυτό κυρίως έχει να ζηλέψει ο ΠΑΟΚ από τους αντιπάλους του εδώ στην Ελλάδα. Τις ομάδες του Μαρίν που βρίζει τον προπονητή, του Πέτρου του Μάνταλου(!) και του Μπεργκ που αν δεν παίξει δεν υπάρχει ομάδα…

 

Είναι και τόσα άλλα στα οποία μπορούμε να συμφωνήσουμε και να μην τα θέτουμε ως θέμα συζήτησης ή διαφωνίας κάθε φορά…

 

* Από εκεί και πέρα αυτό που γράφαμε την περασμένη εβδομάδα έγινε σε ένα πρώτο και σημαντικό ποσοστό. Ο Σαββίδης με τις πράξεις του απάντησε στους κομπλεξικούς συκοφάντες και με συνοπτικές διαδικασίες προχωράει σε κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι στην Ελλάδα μπορούν να υλοποιήσουν. Μακάρι να έχει την ίδια σοβαρότητα μέχρι το τέλος, μέχρι να βγει αυτό το κανάλι στον αέρα, αλλά και στην συνέχεια…  

  

* Και κάτι τελευταίο… Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ματς που είναι κλειστή η θύρα 4, θέλει και μπορεί να δώσει εισιτήρια στην ΠΑΕ Ηρακλής; Δεν μας έχει συνηθίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παίζει με τις εντυπώσεις… Γιατί αυτά που λένε, απλά δεν γίνονται…

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Και πέμπτος κατηγορούμενος προφυλακιστέος

Ο μάνατζερ γνωστού τράπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογισμός του, ένας εκ των κατηγορουμένων (ο πέμπτος κατά σειρά) για ηθική αυτουργία στη δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Ο κατηγορούμενος Χανδρινός Μάριος – Δημήτριος ηλικίας 27 ετών, γνωστός με το παρατσούκλι «Όμλε», μάνατζερ γνωστού τράπερ, στη δικογραφία περιγράφεται ως ένας εκ των πέντε ηγετικών στελεχών της εγκληματικής ομάδας οπαδών που σύμφωνα με τις αρχές έχουν ευθύνη για όσα έγιναν στο Ρέντη τη νύχτα που χτυπήθηκε θανάσιμα ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνείται όσα του αποδίδονται, πλην όμως Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν πως πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή.

Πηγή! Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η απόφαση για την αποστολή με ΑΕΚ

Το διαφορετικό report της ασπρόμαυρης ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να μη γνωστοποιήσει την αποστολή για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας. Στο report της, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρθηκε στο μοναδικό πρόβλημα που ακούει στο όνομα Γουίλιαμ Τροστ Εκονγκ και αρκέστηκε να αναφέρει πως «μετά το τέλος της προπόνησης η ομάδα αναχώρησε για το Makedonia Palace, όπου και θα διανυκτερεύσει πριν τη μεγάλη μάχη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δολοφονία Λυγγερίδη: Επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί με τηλεκάρτα ο «Κοκός»

Μόλις έπαθε οτι κρίθηκε προφυλακιστέος

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο άκουσμα της απόφασης του ανακριτή για την προφυλάκιση του, ο 31χρονος οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού, με το προσωνύμιο «Κοκός», έπαθε κρίση πανικού και προσπάθησε να αυτοτραυματιστεί με μια τηλεκάρτα που είχε στην κατοχή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν, αυτόπτες μάρτυρες που ήταν παρόντες στο σκηνικό, ο 31χρονος επιχείρησε να χαρακώσει τις φλέβες του με την τηλεκάρτα, όντας σε κρίση πανικού.

Μετά την απόπειρα, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σωτηρία, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ όπως γνωστοποιήθηκε δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία του.

Πηγή: Zougla.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ