Connect with us
Banner Image Banner Image

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επόπτης από τον Πειραιά!

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά την Κυριακή το απόγευμα (19:00), σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει πλέον ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Επόπτης από τον Πειραιά!

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό, πως ο Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής) θα είναι αυτός που θα “σφυρίξει” στο παιχνίδι με τους Κρητικούς, ένας ρέφερι που είχε προκαλέσει μεγάλη συζήτηση με τις αποφάσεις του στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στον πρώτο γύρο.

Αυτό όμως που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, είναι το γεγονός ότι ένας από τους βοηθούς του, θα είναι ο Τιμολέων Γεωργακόπουλος από τον σύνδεσμο Πειραιά.

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν κι έτσι όπως πάει πλέον το πρωτάθλημα, δεν μπορεί να ορίζεται σε παιχνίδι του ΠΑΟΚ επόπτης από τον Πειραιά, ένα λάθος που δεν άφησαν ασχολίαστο στον “Δικέφαλο”.

Παρά το γεγονός ότι στην “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ φέτος δεν έχουν μπει στη διαδικασία να σχολιάσουν τους ορισμούς, αυτό που λένε βλέποντας το συγκεκριμένο ορισμό, είναι ότι αποτελεί μία άστοχη επιλογή μακριά από τις εξελίξεις και τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα…

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνία για Μιχαηλίδη!

Θα υποβληθεί σε εξετάσεις ο διεθνής στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης αποχώρησε στο 53ο λεπτό της χθεσινής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, καθώς αισθάνθηκε ενοχλήσεις  και έδωσε τη θέση του στον Παντελή Χατζηδιάκο.

Στις τάξεις των ανθρώπων του Δικεφάλου επικρατεί ανησυχία για την κατάστασή του, ενώ ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να αποκαλυφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Κάπως έτσι, ο Μιχαηλίδης είναι αμφίβολος για τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην ΑΕΚ για το Κύπελλο στο γήπεδο της Τούμπας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Αλέγκρι

Για προσβλητικά σχόλια εναντίον των διαιτητών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Μαξ Αλέγκρι θα απουσιάσει από τον πάγκο της Νάπολι στα επόμενα δύο παιχνίδια με Μόντσα και Γιουβέντους, μετά το ξέσπασμα εναντίον των διαιτητών, μετά τη χθεσινή ισοφάριση της Ρόμα, στο 3-3 του «Ντιέγκο Μαραντόνα» στο 89ο λεπτό.

Ο Ιταλός διαμαρτυρήθηκε έξαλλα, και μάλιστα προέβη σε προσβλητικά σχόλια, με αποτέλεσμα να αντικρύσει την κόκκινη κάρτα. Λίγες ώρες αργότερα, αυτή συνοδεύτηκε από την ποινή δύο αγωνιστικών για τη συμπεριφορά του.

Η απόφαση προήλθε από τον αθλητικό δικαστή, ο οποίος μελέτησε το φύλλο αγώνος και όσα καταγράφηκαν σε αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κόβατς για Καρέτσα: «Χαρούμενος αλλά…»

Τι ανέφερε ο τεχνικός των Βεστφαλών για τον Έλληνα άσο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Νίκο Κόβατς μίλησε ενόψει του αγώνα της Μπορούσια Ντόρτμουντ απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης αύριο (27/10), για την κατάσταση του Κωνσταντίνου Καρέτσα.

Ο τεχνικός των Βεστφαλών ανέφερε:

« Δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί αύριο. Τον συνάντησα πριν από λίγο. Βρίσκεται πλέον στο αρχικό στάδιο του τρεξίματος σε ευθεία γραμμή, χωρίς πόνο, και είναι αισιόδοξος. Αυτό με χαροποιεί. Επομένως, δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στο αυριανό παιχνίδι και για τα επόμενα θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του.

Το ένα είναι, φυσικά, να τρέχει σε ευθεία γραμμή και το άλλο είναι οι απότομες αλλαγές κατεύθυνσης, τα σουτ και οι μονομαχίες. Αυτά θα τα δοκιμάσουμε μέσα στην εβδομάδα, ώστε να δούμε αν ενδεχομένως θα μπορούσε να είναι έτοιμος για το Σαββατοκύριακο.»

Το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει την Μπάγερν Μονάχου στο «Klassiker» του γερμανικού ποδοσφαίρου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ