ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΠΑΣ κατά της διαιτησίας! (video)
Ο ΠΑΣ Γιάννινα, εξέδωσε "σκληρή" ανακοίνωση για τη διαιτησία, παρουσιάζοντας και συγκεκριμένα λάθη που έγιναν εις βάρος του, στη διάρκεια της σεζόν.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
“Φτάσαμε στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παλεύει για τη σωτηρία της στην κατηγορία.
Σε καμία περίπτωση δεν είναι άμοιρη των ευθυνών της η ομάδα, αλλά σίγουρα οι παρακάτω «διαιτητικές φάσεις» επηρρέασαν τη βαθμολογική πορεία και εξέλιξη του πρωταθλήματος.
Σε όλη αυτή την πορεία του πρωταθλήματος λαμβάναμε συνεχώς διαβεβαιώσεις από την ΚΕΔ και το επιτελείο της ότι το πρόβλημα των «λαθών» θα λυθεί.
Υποτίθεται έρχεται η εξυγίανση και η αναδιάρθρωση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.
Τα σχόλια δικά σας!”.
Ο Δημήτρης Γιαννούλης ήταν -αναμφίβολα- ένα από τα κεντρικά πρόσωπα αυτού του καλοκαιριού για τον ΠΑΟΚ.
Ο ίδιος, έκανε ό,τι περνούσε πραγματικά από το χέρι του με φόντο την επιστροφή στην Τούμπα και μετά από μία μακρά διαπραγμάτευση, ΠΑΟΚ και Άουγκσμπουργκ έδωσαν τα χέρια για να μετακομίσει οριστικά στη Θεσσαλονίκη.
Το ξεκίνημα δεν ήταν εύκολο, μετά από ένα καλοκαίρι όπου και η προετοιμασία δεν ήταν απολύτως ομαλή για τον ίδιο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, ήρθε ένας τραυματισμός από το... πουθενά για να τον αφήσει εκτός.
Πλέον, ο Έλληνας διεθνής μπακ έχει επιστρέψει και μπήκε ξανά στο "κάδρο", για να σταθεί κι ο ίδιος, μιλώντας στην κάμερα της NOVA, σε αυτό που έχει τονιστεί πολλάκις το τελευταίο διάστημα. Στην έλλειψη ρυθμού, που τον άφησε πίσω, αλλά πλέον κάνει σημαντικά βήματα για να βρεθεί στο επίπεδο που θέλει και πρέπει:
"Δε νιώθω ακόμη έτσι, για να είμαι ειλικρινής. Μετά από τον τραυματισμό μου που με κράτησε εκτός για παραπάνω από έναν μήνα, χρειάζομαι κάποιον ρυθμό. Αλλά ψυχικά, ναι νιώθω, σωματικά ακόμη δε νιώθω όπως θα ήθελα να νιώθω, αλλά αυτό θα έρθει μέσα από τα παιχνίδια και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια".
Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι της Τούμπας έχει ξεκινήσει, με τον ΠΑΟΚ να υποδέχεται τον Αστέρα σήμερα.
Ο στόχος για την ομάδα του Αλέσιο Λίσι είναι ξεκάθαρος, καθώς ο "Δικέφαλος" θέλει να πάρει το τρίποντο μετά τις τελευταίες απώλειες στο πρωτάθλημα και μαζί, να αποκτήσει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας.
Το παιχνίδι της Τούμπας θα ξεκινήσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί στο Novasports Prime, ενώ φυσικά θα υπάρχει και ζωντανή ενημέρωση μέσα από το PAOK24.
Ο Αστέρας βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη για το σημερινό ματς με τον ΠΑΟΚ και την ίδια ώρα, είναι όλα ανοικτά στο θέμα του προπονητή.
Οι Αρκάδες άλλαξαν προπονητή μεσοβδόμαδα, με τον Γιώργο Αντωνόπουλο να έχει αποχαιρετήσει και στον πάγκο θα βρίσκεται ως υπηρεσιακός τεχνικός σήμερα ο Γιάννης Κοντοές.
Όλα δείχνουν -ωστόσο- πως έχει βρεθεί ο επόμενος "εκλεκτός" κι αυτός είναι ο Μιρέλ Ραντόι, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρίσκεται σήμερα στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από την εξέδρα το ματς.
Ο 45χρονος τεχνικός είναι ελεύθερος, μετά το πέρασμά του από την τουρκική Γκαζιαντέπ και πλέον, μοιάζει να είναι έτοιμος για τον Αστέρα.




