Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποχαιρέτησε με ήττα

O ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από την Γκινγκάμπ στην Τούμπα με 2-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League.

PAOK24

Αποχαιρέτησε με ήττα

O “Δικέφαλος” μπήκε αρκετά νωχελικά στο παιχνίδι, γεγονός που “πλήρωσε” νωρίς, με τον Μποβί να πηδάει στον… Θεό μετά από φάουλ του Ζιρές και να ανοίγει το σκορ με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι. 

Οι παίκτες του Αναστασιάδη στη συνέχεια προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι και παρότι δεν έβρισκαν τον τρόπο να γίνουν επικίνδυνοι για την εστία του Λεσλ, ο Στέφανος Αθανασιάδης έδωσε και πάλι λύση στον ΠΑΟΚ.



Στο 22΄ ο Κλάους κέρδισε πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τον ΠΑΟΚ να κυνηγάει και πάλι ένα γκολ για να πανηγυρίσει την πρόκριση.

Παρότι ο “Δικέφαλος” αμέσως μετά το γκολ του Κλάους πίεσε για να κάνει την ολική ανατροπή, δεν τα κατάφερε και πήγε στο ημίχρονο με το παιχνίδι να είναι ισόπαλο με 1-1.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κλείσει την Γκινγκάμπ στα καρέ της, με τον Κλάους να χάνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία του “Δικεφάλου” στο 52ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν μετά από κεφαλιά του Σαλπιγγίδη στο πρώτο δοκάρι από κόρνερ του Ρατς από τα δεξιά, σημάδεψε το δοκάρι με εξ` επαφής κεφαλιά.

Η Γκινγκάμπ απάντησε στις ευκαιρίες με ένα δυνατό σουτ του Ζιρές, με τον Γλύκο να φωνάζει παρών με εκπληκτική απόκρουση, ενώ ο Κλάους στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης έχασε ακόμα μία σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή των Γάλλων, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια το Λεσλ.



Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να πάρει προβάδισμα με τον Μποβί να “χτυπά” ξανά στο 83΄, νικώντας τον Γλύκο με εκπληκτικό σουτ μετά από προσωπική ενέργεια. 

Ο “Δικέφαλος” ηττήθηκε με 2-1 στο γήπεδο του και αποχαιρέτησε το Europa League, χάνοντας την πρόκριση στους “32” της διοργάνωσης από την Γκινγκάμπ.

Ο ΠΑΟΚ πλέον θα πρέπει να συγκεντρωθεί στους εγχώριους στόχους του, το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο, υποδεχόμενος την Κέρκυρα την Κυριακή (17:15).




Το live της αναμέτρησης



ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ


ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ 1-2



90΄+2΄ Σουτ του Πιέντ μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ και δεξιά, η μπάλα καταλήγει ψηλά άουτ. 



86΄ Ο Ντος Σάντος στη θέση του Ζιρές. 



83΄ ΓΚΟΛ! Ο Μποβί πήρε την μπάλα από τον Σανκαρέ, με προσωπική ενέργεια απέφυγε τους αντιπάλους του και με δυνατό του νίκησε για δεύτερη φορά απόψε τον Γλύκο. 



81΄ Ο Ρατς εκτέλεσε το φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα δεξιά, ο Μαντούρο πήρε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. 



77΄ Ο Μαντούρο στη θέση του Κάτσε. 



75΄ Ο Κερμπράτ στη θέση του Μαντάν. 



73΄ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Κεφαλιά του Τζανδάρη έξω από την περιοχή της Γκινγκάμπ και δεξιά, βρίσκει τον Κλάους, ο οποίος μέσα από την περιοχή σουτάρει στην κίνηση, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Λεσλ. 



72΄ Σουτ του Σανκαρέ αριστερά μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα ψηλά άουτ. 



61΄ Ο Παπαδόπουλος στη θέση του Περέιρα. 



59΄ Ευκαιρία για την Γκινγκάμπ! Ο Ζιρές σούταρε δυνατά στην κίνηση αριστερά μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ, με τον Γλύκο να κρατά όρθιο τον “Δικέφαλο”, διώχνοντας ενστικτωδώς. 



56΄ Μακρινό σουτ του Σαλπιγγίδη, μπλοκάρει εύκολα ο Λεσλ. 



53΄ Ο Μάρτενς στη θέση του Γκολάσα. 



52΄ Κίτρινη κάρτα για τον Σκόνδρα. 



52΄ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Ρατς εκτέλεσε το κόρνερ για τον ΠΑΟΚ από τα δεξιά, ο Σαλπιγγίδης πήρε την κεφαλιά το πρώτο δοκάρι, δίνοντας πάσα στον Κλάους, ο οποίος επίσης με κεφαλιά εξ` επαφής έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Γκινγκάμπ, ενώ η δεύτερη κεφαλιά του πήγε στην αγκαλιά του Λεσλ.



51΄ Κίτρινη κάρτα στον Λεβέκ. 



46΄ Με αλλαγή ξεκινάει το παιχνίδι η Γκινγκάμπ. Ο Πιέντ στη θέση του Γιαταμπαρέ. 



ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ


ΠΑΟΚ – Γκινγκάμπ 1-1



44΄ Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις στο πρώτο ημίχρονο. 



42΄ Σε κακή ημέρα ο Μπλομ μέχρι τώρα, κλείνει τα μάτια σε κίτρινη κάρτα που έπρεπε να δώσει στον Μποβί για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Κάτσε. 



41΄ Νέα ευκαιρία για την Γκινγκάμπ! Σέντρα για την Γκινγκάμπ από τα δεξιά, ο Μποβί παίρνει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. 



40΄ Μεγάλη ευκαιρία για την Γκινγκάμπ! Ο Ζιρές εκτέλεσε το φάουλ δεξιά έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα κοντράρει στο πόδι του Σαλπιγγίδη, ο Μαντάν παίρνει την κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή του ΠΑΟΚ, στέλνοντας την μπάλα άουτ. 



38΄ Κίτρινη κάρτα για τον Τζαβέλλα. 



37΄ Ο Ρατς εκτέλεσε το φάουλ αρκετά μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή της Γκινγκάμπ, ο Τζαβέλλας πήρε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ. 



35΄ Νέο σουτ του Κάτσε έξω από την περιοχή της Γκινγκάμπ,  ο Λεσλ μπλοκάρει την μπάλα. 



32΄Μεγάλη ευκαιρία για την Γκινγκάμπ! Γρήγορη αντεπίθεση της Γκινγκάμπ, με τον Σανκαρέ να είναι ο τελευταίος αποδέκτης της μπάλας, να σουτάρει και η μπάλα έχοντας κοντράρει στον Τζαβέλλα και να βρίσκει στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Γλύκου. Ο Τζανδάρης απομάκρυνε στη συνέχεια. 



30΄ Ο Περέιρα προσπάθησε να βρει με εξαιρετική πάσα στην πλάτη της άμυνας της Γκινγκάμπ τον Ρατς, ο οποίος κινήθηκε σαν επιθετικός, με τον Ρουμάνο να βάζει την προβολή, χωρίς ωστόσο να προλαβαίνει την μπάλα, με τον Λεσλ να μπλοκάρει.



28΄ Μακρινό σουτ του Περέιρα, ο Αργεντινός δεν το πιάνει όπως θα ήθελε και η μπάλα καταλήγει ψηλά πάνω από την εστία του Λεσλ άουτ. 



25΄ Γεμάτος ψυχολογία και αυτοπεποίθηση ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ του Αθανασιάδη, πιέζει έτσι ώστε να κάνει άμεσα την ολική ανατροπή στην Τούμπα και να πάρει τα ηνία του αγώνα. 



22΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Κλάους ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι που ο ίδιος κέρδισε, με τον αρχηγό του “Δικεφάλου” να είναι εύστοχος και να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα.



22΄ Κερδισμένο πέναλτι για τον ΠΑΟΚ! Μετά από σέντρα-σουτ του Αθανασιάδη, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Γιάκομπσεν, με τον διαιτητή να δείχνει αμέσως την εσχάτη των ποινών. 



14΄ Πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο ο Μαντάν, με το ιατρικό επιτελείο των Γάλλων να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και τον παίκτη να αποχωρεί προσωρινά, καθώς δεν είχε κάτι σοβαρό. 



11΄ Μακρινό σουτ του Κάτσε έξω από τη μεγάλη περιοχή της Γκινγκάμπ, μπλοκάρει εύκολα ο Λεσλ. 



7΄ ΓΚΟΛ! Ο Ζιρές εκτελεί το φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ και δεξιά, με τον Μποβί να σηκώνεται στο πρώτο δοκάρι και με καρφωτή κεφαλιά να νικάει τον Γλύκο, ανοίγοντας το σκορ για την Γκινγκάμπ. 



Κίτρινη κάρτα για τον Αθανασιάδη. 



Α΄ ημίχρονο



Έναρξη αγώνα



Στον πάγκο για την Γκινγκάμπ: Γκισάρντ, Σανκό, Μπάκα, Αλιουι, Ντος Σάντος, Πιέντ και Κερμπρά.

Γκινγκάμπ: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβί, Ματίς, Γιαταμπαρέ, Ζιρές, Μαντάν. 

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Μαντούρο, Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Ποζατζίδης, Μάρτενς και Κίτσιου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Τζαβέλλας, Μιγκέλ Βίτορ, Σκόνδρας, Ρατς, Γκολάσα, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέιρα, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων



ΓΚΟΛ: 22΄ Αθανασιάδης (πεν.) – 7΄, 83΄ Μποβί

Ασίστ: – 7΄ Ζιρές, 83΄ Σανκαρέ

Δοκάρι: 52΄ Αθανασιάδης- 32΄ Σανκαρέ

Διαιτητής: Κέβιν Μπλομ.

Βοηθοί: Πάτρικ Λάνγκαμπ και Βας Φαν Ντόγκεν.

Επιπρόσθετοι βοηθοί: Πέτερ Γιάνσεν, Ντένις Χίγκλερ.

Τέταρτος διαιτητής: Μάριο Ντικς.

Παρατηρητής διαιτησίας: Αλέι Τσίκουν.

Παρατηρητής αγώνα: Μίχαλ Λίστκιεβιστς.

Το live της αναμέτρησης

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Προπόνηση και αναχώρηση για Αθήνα

Το μυαλό όλων βρίσκεται στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του τον αποκλεισμό από τη Μπριζ και στρέφει πλέον αποκλειστικά την προσοχή του στο πρωτάθλημα και το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Σήμερα (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τάισον σε κόσμο του ΠΑΟΚ: «Εσείς κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία!»

Το ξεχωριστό μήνυμα του Βραζιλιάνου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Τάισον ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που «λύγισε» μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό του Δικεφάλου από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Βραζιλιάνος έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας με αφορμή το φινάλε του ευρωπαϊκού ταξιδιού.

Συγκεκριμένα αναφέρει σε ανάρτησή του:

«Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία να ζήσω ξανά την εμπειρία αυτή! Είναι κάτι που μας πληγώνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται.

Ευχαριστώ όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ για αυτό το όμορφο ταξίδι που κάναμε στην Conference League. Συνεχίζουμε μαζί!

Εσείς είστε αυτοί που κάνετε την ομάδα τόσο σπουδαία και αξιοσέβαστη.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άμεση ανασύνταξη

Έπιασε δουλειά ο ΠΑΟΚ για το ματς με τον Ολυμπιακό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αυλαία του ευρωπαϊκού ταξιδιού του ΠΑΟΚ έπεσε το βράδυ της Πέμπτης στην Τούμπα μετά τη δεύτερη ήττα με την Κλαμπ Μπριζ.

Μπορεί η πορεία του Δικεφάλου να συνοδεύτηκε από μεγάλες συγκινήσεις, αλλά δεν είναι ώρα για ανασκόπηση, όπως τονίζουν στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ.

Άλλωστε, στο προσκήνιο για τους «ασπρόμαυρους» έρχεται ξανά το πρωτάθλημα και ο στόχος της επιστροφής στην κορυφή.

Μια μέρα μετά την σκληρή αναμέτρηση κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο γήπεδο της Τούμπας, το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου βρέθηκε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον αγώνα στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό την Κυριακή στις 20:30.

Οι παίκτες που ήταν στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Βέλγους ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης, με παιχνίδια κι ασκήσεις, πάνω στην ανάπτυξη και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και τρέξιμο.

Το Σάββατο (20.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ