ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
«Έκανε πολύ καλό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ»
Ο παλαίμαχος γκολκίπερ παραδέχτηκε πως η εικόνα της ΑΕΚ δεν ήταν καλή.
Στη θετική εικόνα που άφησε ο ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ στο ισόπαλο παιχνίδι (2-2) κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Ηλίας Ατματσίδης με δηλώσεις του στη NOVA.
«Για μένα ο σχηματισμός δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία. Έτσι παίξαμε στην Τραπεζούντα. Και μέσα στην Τρίπολη και στο Αγρίνιο. Είχαμε πει, αν κάτι δεν πάει καλά, θα το αλλάξουμε. Δεν έχει να κάνει με τον σχηματισμό το θέμα είναι πως είμαστε εμείς. Στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Στην επανάληψη ανεβήκαμε και προσπαθήσαμε να το ανατρέψουμε. Αν δεν έμπαινε το γρήγορο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ, εγώ πιστεύω νικητές θα ήμασταν εμείς. Ήταν ένα ματς που θα μπορούσαμε να το πάρουμε και να το χάσουμε, έκανε και πολύ καλό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ».
Για την κακή λειτουργία της ΑΕΚ από τα αριστερά στο ματς με τον ΠΑΟΚ είπε:
«Νομίζω ότι όλη η ομάδα αμύνεται και όλη επιτίθεται. Ήταν ο ΠΑΟΚ καλός από αυτήν την πλευρά με τον Λημνιό. Ίσως υπήρξε ένα κομμάτι ασυνεννοησίας. Το δεύτερο γκολ το δεχόμαστε σε στιγμή ανάπτυξης. Ίσως ήταν μια αδράνεια από όλους. Κοιτάμε το επόμενο ματς όμως. Κρατάμε την προσπάθεια των παιδιών, είχαν θέληση».
Σχετικά με το ισόπαλο αποτέλεσμα του ΟΑΚΑ σχολίασε:
«Έχουμε πει ότι πάντα θέλουμε τη νίκη εμείς ως ΑΕΚ. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι που δεν κερδίσαμε. Ένα σερί νικών σταμάτησε. Εμείς κοιτάμε τη Λάρισα, ένα δύσκολο ματς».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στο χέρι του η απευθείας πρόκριση στους «8»!
Η ευνοϊκή συνθήκη που δημιουργήθηκε μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ και η σημασία του σημερινού Βόλος – Ατρόμητος!
Με τη χθεσινοβραδινή νίκη του επί της ΑΕΚ στην Τούμπα με σκορ 3-1, ο ΠΑΟΚ "σκαρφάλωσε" στην 3η θέση της βαθμολογίας της League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας, μία "στροφή" πριν το τέλος της.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος έφτασε τους 7 βαθμούς και βρίσκεται στο +1 από την 4η ΑΕΚ, εξακολουθώντας να κρατάει στα χέρια του το εισιτήριο της απευθείας πρόκρισης στους "8" της διοργάνωσης.
Επί τοις ουσίας, οι "ασπρόμαυροι" θα χρειαστούν έναν βαθμό στις 2 Δεκεμβρίου, στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Καλαμάτα, προκειμένου να αποφύγουν τον ενδιάμεσο γύρο, εκτός και αν σήμερα ο Ατρόμητος - o oποίος την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί στο Περιστέρι τον Νέστο Χρυσούπολης - κατακτήσει το "διπλό" εις βάρος του Βόλου και φτάσει στους 6 βαθμούς.
Ακόμα και αυτό να συμβεί ωστόσο, επαφίεται στον ΠΑΟΚ το αν προκριθεί χωρίς έξτρα αγώνα στα προημιτελικά του Κυπέλλου, από τη στιγμή που με νίκη εις βάρος της Καλαμάτας είναι σίγουρα 3ος, έχοντας ελπίδες ανάλογα και με τα γκολ που θα πετύχει σε περίπτωση νίκης, να τερματίσει στη δεύτερη ή ακόμα και στην πρώτη θέση, εφόσον το ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού ολοκληρωθεί ισόπαλο.
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Το συνηθισμένο… ευ αγωνίζεσθαι! (vids)
H παρουσία Ηλιόπουλου στον αγωνιστικό χώρο και τα άψογα αντανακλαστικά του Γιώργου Σαββίδη!
Μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει, ο Μάριος Ηλιόπουλος παραμένει πιστός θιασώτης του... ευ αγωνίζεσθαι!
Με τη λήξη του χθεσινοβραδινού αγώνα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και έκανε τις γνωστές... βόλτες του, αυτή τη φορά βέβαια χωρίς να αρχίσει να ουρλιάζει σαν υστερικός στο πρόσωπο του Ευαγγέλου, όπως είχε κάνει με... μεγάλη επιτυχία τον περασμένο Φλεβάρη, μετά το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, μπροστά στον Ολλανδό Ντάνι Μάκελι!
Όση... σβελτάδα έδειξε ωστόσο ο Ηλιόπουλος, άλλη τόση έδειξε και ο Γιώργος Σαββίδης, ο οποίος επέδειξε άψογα αντανακλαστικά και έσβησε τη "φωτιά" εν τη γενέσει της, πριν δηλαδή ο πρώτος αρχίσει ενδεχομένως κάποιο από τα... σόου του και προκαλέσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ!
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Έκανε ξανά του… κεφαλιού του και έγραψε ιστορία!
To “εκρηκτικό” ξεκίνημα και το ρεκόρ του Σιμόν Μπάνζα με τα “ασπρόμαυρα”!
Γκολ εις βάρος του ΠΟΤ Ηρακλής με κεφαλιά. Στα... καπάκια, γκολ και εις βάρος του ΟΦΗ, ξανά με κεφαλιά. Χθες, το καλό... τρίτωσε, εκ νέου με κεφαλιά!
Ο λόγος για τον Σιμόν Μπάνζα, ο οποίος χθες το βράδυ κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα σκόραρε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου στα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου, σύμφωνα με την "Ασπρόμαυρη Βίβλο"!




