Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρωταθλητές με το… νου τους!

Δεν μπορείς να κοιτάξεις την αλήθεια κατάματα; Δεν μπορείς να αποδεχτείς ό,τι σου συμβαίνει; Δεν μπορείς να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα; Ο Ολυμπιακός είναι εδώ για σένα. Ο Ολυμπιακός σου δείχνει το δρόμο.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Πρωταθλητές με το… νου τους!

Φτιάξε τη δική σου αλήθεια. Δες το ποτήρι μισογεμάτο. Στην ανάγκη; Δες το όλο γεμάτο! Μην κάνεις πίσω, μην λυγίσεις, μην αφήσεις την αλήθεια να σε λυγίσει. Φτιάξε τη δική σου πραγματικότητα.

Δες για παράδειγμα τον Ολυμπιακό. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χωρίς τίτλο. Ε και; Είναι πρωταθλητής σε άλλους τομείς. Σηκώνει άλλα… τρόπαια.

Πρωταθλητής στο… youtube

Το πιο… φρέσκο. Χθες λοιπόν κυκλοφόρησε ένα ποστ της ομάδας του Πειραιά στα social media, για τους 100.000 συνδρομητές στο youtube και φυσικά τα περισσότερα μέσα, έσπευσαν να το παίξουν πανηγυρικά! Πρωταθλητής στο youtube λοιπόν!

Έχουμε και… εισιτήρια κυρίες-οι

Κατηγορία, εισιτήρια! Ναι! Κι εδώ πρώτος ο Ολυμπιακός… Πρωταθλητής δηλαδή. Αφιερώματα, ρεπορτάζ, στοιχεία, νούμερα… Όλα οδηγούν σε ένα συμπέρασμα. Ο Ολυμπιακός μετράει μία ακόμη πρωτιά και ο ΠΑΟΚ βλέπει την… σκόνη του, ακολουθώντας στη δεύτερη θέση. 21.073 μέσο όρο ο ένας, 18.113 ο άλλος. Πρωταθλητής στα εισιτήρια λοιπόν!

Πρωταθλητής β’γύρου

Υπάρχει ο κανονικός πρωταθλητής. Ο ΠΑΟΚ δηλαδή. Υπάρχει ο πρωταθλητής χειμώνα. Ο ΠΑΟΚ δηλαδή. Φέτος όμως μάθαμε ότι υπάρχει και ο πρωταθλητής β΄γύρου. Στο ματς της Τούμπας, όπου ουσιαστικά άνοιξε η ψαλίδα, ο Ολυμπιακός έχασε και μάλιστα κατά κράτος, αλλά δεν έχει σημασία. Αν κερδίσει και στα δύο παιχνίδια με Λαμία και ΑΕΛ θα φτάσει τους 42 βαθμούς και θα είναι πρώτος! Είναι κι αυτή μία κατάκτηση και θα πρέπει να το σημειώσουμε. Πρωταθλητής β’ γύρου λοιπόν!

Σκορ και θέαμα!

“Ο Ολυμπιακός παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο”. “Ο Ολυμπιακός προσέφερε σκορ και θέαμα”. “Ο Ολυμπιακός χόρτασε τον κόσμο του με γκολ και θέαμα”. Λίγα μόνο, από τα πολλά που γράφτηκαν το τελευταίο διάστημα. Δεν σημειώνεις ότι οι αντίπαλοι ήταν στην πλειοψηφία τους αδιάφοροι και… όλα καλά. Και το μήνυμα σου το περνάς και πάλι αυτό που μένει είναι ότι ο Ολυμπιακός είναι ο καλύτερος.

Και ο Μαρτίνς… “ξέσπασε” αυθόρμητα

Μετά τα αυθόρμητα ρεπορτάζ σε ιστοσελίδες και εφημερίδες, ακολούθησε φυσικά και το πολύ αυθόρμητο ποστάρισμα του Πέδρο Μαρτίνς στο twitter.

“Περήφανος να έχω για σπίτι το Καραϊσκάκη”, ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός, ποστάροντας μαζί και μία φωτογραφία από την κατάταξη των εισιτηρίων. Λογικά ο Μαρτίνς θα σημειώσει και στο βιογραφικό του, ότι η ομάδα του τη σεζόν 2019/20 ήταν πρωταθλήτρια στα εισιτήρια στην ελληνική Super League, τόσο που το χάρηκε φέτος.

Δύο αγωνιστικές μένουν ακόμη για το φινάλε, ενώ αν όλα πάνε καλά, την Κυριακή θα έχουμε την στέψη στην Τούμπα. Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί κάτι μας λέει ότι θα ακολουθήσουν πολλά ακόμη “ρεπορτάζ”, γεμάτα ενδιαφέρον, για τους -κατά φαντασίαν- πρωταθλητές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Μπριζ, η Τούμπα και το μεγάλο βράδυ (vid)

Κάνουν focus στην Τούμπα οι Βέλγοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Από την πρώτη στιγμή της άφιξής της στη Θεσσαλονίκη, η Κλαμπ Μπριζ καταγράφει πολλές στιγμές της ομάδας μέσα από τα social media της.

Οι Βέλγοι βρέθηκαν στην Τούμπα χθες το απόγευμα και όπως φαίνεται, ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους του γηπέδου, παίρνοντας μία "γεύση" από το γήπεδο που θα τους φιλοξενήσει απόψε (22:00).

Οι παίκτες του Νίκι Χάγιεν ξεκίνησαν σήμερα τη μέρα τους με μία πρωινή βόλτα στην ηλιόλουστη Θεσσαλονίκη και πλέον, μετρούν κι αυτοί αντίστροφα για το αποψινό παιχνίδι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Οι αποφάσεις του Λουτσέσκου και ο “τελικός”

Τι ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει μία ακόμη ανατροπή, για να πάρει το εισιτήριο με φόντο την ημιτελική φάση του Europa Conference League και τα βλέμματα όλων στρέφονται στην Τούμπα.

Οι "ασπρόμαυροι" θα υποδεχθούν την Κλαμπ Μπριζ σε ένα γήπεδο που θα είναι γεμάτο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να καταλήγει στις οριστικές του αποφάσεις, σε μία φάση όπου αρκετοί ποδοσφαιριστές του έχουν ταλαιπωρηθεί από μία ίωση που έχει "χτυπήσει" την ομάδα.

"Ήταν καλό που είχαμε αυτές τις ημέρες για να προετοιμαστούμε και είχαν το χρόνο να επανέλθουν και κάποιοι παίκτες, αλλά αυτό είναι ένα παιχνίδι που απαιτεί ψυχολογική προετοιμασία. Για κάποιους είναι ένα παιχνίδι ζωής! Τι πιο ωραίο; Δεν μπορώ να πω ότι είναι το πιο σημαντικό, όλα τα ματς είναι σημαντικά", ανέφερε χθες ο Λουτσέσκου κι αυτή είναι όλη η αλήθεια κι η ιστορία της αποψινής βραδιάς.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός έχει κάποια ερωτηματικά και δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρο το τελικό του πλάνο, με τους Μπάμπα, Κεντζιόρα και Κουλιεράκη να μοιάζουν σίγουροι για την άμυνα και τους Βιεϊρίνια και Όττο να διεκδικούν μία θέση.

Στη μεσαία γραμμή, το δίδυμο Σβαμπ-Μεϊτέ έχει ένα μικρό προβάδισμα, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Οζντόεφ και μεσοεπιθετικά, όλα δείχνουν ότι απόψε θα μπει στο βασικό σχήμα ο Μουργκ, με τον Τάισον και θέση διεκδικεί και ο Ντεσπόντοφ, ενώ και στην κορυφή υπάρχει ερωτηματικό, με έναν εκ των Μπράντον-Σαμάτα να ξεκινά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ψηφίζει” Θεσσαλονίκη η Κλαμπ Μπριζ (vid)

Πρωινό χαλάρωμα πριν το μεγάλο παιχνίδι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αντίστροφη μέτρηση για το αποψινό, πολύ σημαντικό παιχνίδι της Τούμπας έχει ξεκινήσει και τόσο ο ΠΑΟΚ, όσο και η Κλαμπ Μπριζ κινούνται σε ρυθμούς αγώνα.

Οι Βέλγοι, από χθες εξέφρασαν τη μεγάλη ικανοποίησή τους για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη Θεσσαλονίκη και σήμερα, ξεκίνησαν τη μέρα τους με μία πρωινή βόλτα.

"Καλημέρα! Πάμε για μία χαλαρωτική βόλτα", ανέφερε η Κλαμπ Μπριζ στα social media της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ