Connect with us

ΑΣ

Καταγγελία του ΠΑΟΚ

Όλα τα γεγονότα στον αγώνα πόλο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και η αναλυτική ανακοίνωση του ΑΣ

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Καταγγελία του ΠΑΟΚ

Από το Σάββατο το PAOK24 αναφέρθηκε σε όσα φοβερά συνέβησαν στον αγώνα πόλο Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ τον οποίο οι πράσινοι κέρδισαν με δύο γκολ διαφορά.

Πριν από λίγο ο ΑΣ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση και καταγγέλλει με λεπτομέρειες ότι ακριβώς συνέβη:

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο ΑΣ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την μεταχείριση της ομάδας πόλο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που διεξήχθη στο Ιλίσιο κολυμβητήριο Αθηνών το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου .
Η απαράδεκτη μεταχείριση αφορά αφ’ ενός την ασφάλεια των αθλητών , προπονητών , παραγόντων της ομάδας μας και αφ’ ετέρου τις διαιτητικές αποφάσεις που στέρησαν κάθε δυνατότητα διεκδίκησης του αγώνα.
Στον τομέα της ασφάλειας οι παράγοντες της ομάδας μας, πριν την έναρξη του αγώνα , ενημέρωσαν τον αλυτάρχη για την ανάγκη αλλαγής θέσης των πάγκων και της τοποθέτησης τους στην απέναντι πλευρά. Ο λόγος ότι εφάπτονται με την κερκίδα η οποία βρίσκεται στο ίδιο ύψος με το κιγκλίδωμα είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Επίσης υπήρχε το περσινό προηγούμενο όταν στα μισά του παιχνιδιού , για λόγους ασφαλείας , κρίθηκε επιβεβλημένη η αλλαγή.
Δυστυχώς τα γεγονότα δικαίωσαν τους ανθρώπους μας αφού 3΄πριν τη λήξη του β΄ οκτάλεπτου ο προπονητής της ομάδας μας δέχθηκε επίθεση και μάλιστα μπουκάλι με νερό αναγκάζοντας τον αλυτάρχη να προβεί στο αυτονόητο. (Σχετικά υπάρχει αναγραφή στο Φ.Α.)
Στο σημείο αυτό να πούμε ότι διαβάζοντας την ανακοίνωση του ΠΑΟ και ο πιο αδαής αντιλαμβάνεται ότι αυτά είναι λεγόμενα για προσωπική τους κατανάλωση και εντυπώσεις.
Εμείς δείξαμε στον 1ο γύρο όπως και πέρυσι τον αθλητικό πολιτισμό και την φιλοξενία. Φαίνεται ότι ο Παναθηναϊκός έχει άλλη αντίληψη.
Όσον αφορά, τα αναγραφόμενα περί αριθμών ποινών , αναφέρουμε ότι η επιλογή της τακτικής είναι σημαντικός παράγοντας και η ομάδα που περνάει διπλάσιες μπάλες στους φουνταριστούς έχει σαφώς περισσότερες δυνατότητες να κερδίσει ποινές. Προσθέτουμε ότι οι ποινές που κερδίσαμε πρακτικά είναι 4 λιγότερες αφού αφορούν κακώς ακυρωθέν πέναλτι, αμοιβαία αποβολή , αποβολή και πέναλτι και διπλή αποβολή.
Τέλος για λόγους «στατιστικής» 5 από τις αποβολές που κέρδισε ο Παναθηναϊκός ήταν στην επίθεση μας και μία στη μεταφορά από την επίθεση στην άμυνα μας.
Στον τομέα της διαιτησίας ήταν εξαιρετικός παραλογισμός από τον διαιτητή κ.Κωνσταντινίδη να μετατρέψει κόκκινη κάρτα σε παίκτη του Παναθηναϊκού, για βίαιο και αντιαθλητικό παιχνίδι , απέναντι στον αθλητή μας Σολανάκη σε διπλή αποβολή με αντικατάσταση. Ως γνωστόν η κόκκινη κάρτα επισύρει ποινή 4 λεπτών με παίκτη λιγότερο για την ομάδα του παίκτη που την δέχεται με ότι αυτό συνεπάγεται για την ομάδα που έχει το πλεονέκτημα.

Η φάση έγινε στα μισά του 4ου οκταλέπτου (3’43’’ πριν τη λήξη) και ο Παναθηναϊκός θα συνέχιζε, μέχρι τέλους , με λιγότερο παίκτη.
Στη διάρκεια του αγώνα σε πολλές φάσεις οι αμυντικοί της αντιπάλου ομάδας δεν τιμωρήθηκαν με αποβολή ενώ πίεζαν, από πάνω, με δύο χέρια για βύθιση του φουνταριστού μας και μάλιστα στην προσπάθεια απεμπλοκής υπήρχε συνεχές άρπαγμα από τον λαιμό.(ορισμός αποβολής)
Τέλος να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας αντί τα τελευταία 4 λεπτά να παίξει με παίκτη παραπάνω, έπαιξε χωρίς τους φουνταριστούς της αφού πριν την αποβολή με αντικατάσταση του αθλητή μας Σολανάκη , αποβλήθηκε με αντικατάσταση και ο άλλος φουνταριστός μας Νικολαϊδης όταν στη προσπάθεια απεμπλοκής του απώθησε τον αντίπαλο. Η πράξη θεωρήθηκε ικανή ; να επισύρει αυτή την ποινή.
Η ομοσπονδία θα πρέπει να εξετάσει τους κανόνες ασφαλείας του συγκεκριμένου κολυμβητηρίου. Εμείς δηλώνουμε ότι ποτέ πλέον δεν θα δεχθούμε οι πάγκοι να βρίσκονται στη πλευρά που δημιουργείται πρόβλημα ασφαλείας για την αποστολή μας.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ο ΑΣ ΠΑΟΚ είναι το πρώτο σωματείο στην Ελλάδα που καλλιεργεί 19 αθλήματα και μάλιστα πρωταγωνιστεί. Μην ξεχνάμε τα περσινά πρωταθλήματα και κύπελλα στο βόλεϊ ανδρών, στο χαντμπολ ανδρών και γυναικών , στο γυναικείο ποδόσφαιρο , τους τόσους πρωταθλητές σε ατομικά αθλήματα και γενικά τις πρωταγωνιστικές πορείες όλων των τμημάτων μας.

Μάλλον κάποιοι δεν συνειδητοποιούν το μέγεθος ,την προσφορά και την δυναμική του σωματείου μας. ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΒΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Η μέρα του Γιαννάκη! (pics)

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο πιο πιστός οπαδός του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Πάντα δίπλα στην ομάδα, αφοσιωμένος, αγνός, πιστός στην μεγαλύτερη του αγάπη, ο Γιαννάκης έχει σήμερα (28/4) την τιμητική του! Ο γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ γιορτάζει τα γενέθλια του με τους ΑΣ και ΚΑΕ να του εύχονται με μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Χρόνια Πολλά στο Γιαννάκη μας, που έχει σήμερα τα γενέθλια του! Είναι πάντα εδώ, μαζί μας, μαζί με τον ΠΑΟΚ. Ένα φωτεινό παράδειγμα αφοσίωσης, αγάπης, υπομονής και επιμονής» έγραψε από πλευράς του ο μπασκετικός ΠΑΟΚ.

«Γενέθλια έχει, ο πιο πιστός οπαδός μας, ο Γιαννάκης μας! Του ευχόμαστε υγεία, και πολλές «ασπρόμαυρες» χαρές με τον μεγάλο ΠΑΟΚ.
Χρόνια πολλά Γιαννάκη μας!» είναι το μήνυμα του Ερασιτέχνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Να ξεμπερδεύει…

Ο ΠΑΟΚ για την πρόκριση στους τελικούς σήμερα κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs της Α1 χάντμπολ γυναικών με τον ΠΑΟΚ να φιλοξενείται στις 14:00 από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας στο Σπίτι του Χάντμπολ στη Μίκρα.

Έστω και δύσκολα, ο Δικέφαλος έκανε πριν λίγες ημέρες το ένα από τα δύο βήματα για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Εκεί βρίσκεται ήδη η Νέα Ιωνία, με τις «ασπρόμαυρες» να θέλουν σήμερα να πάρουν τη νίκη για να μη χρειαστεί να δώσουν και τρίτο ματς απέναντι σε αν μη τι άλλο ένα αξιόμαχο σύνολο.

Η Μαρία Μεντεσίδου δήλωσε:

«Η ομάδα είναι ένα βήμα πριν την πρόκριση στους τελικούς. Η Πυλαία είναι ένας δύσκολος αντίπαλος ο οποίος παίζει με πάθος και θέληση, όπως και το έδειξε στον πρώτο ημιτελικό. Εμείς από πλευράς μας, είδαμε και αναλύσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε και θα πάμε στο αυριανό παιχνίδι με συγκέντρωση και πειθαρχία στο πλάνο μας, προκειμένου να πάρουμε τη δεύτερη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=NZLKy5Q9FEI

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Σεϊρεκίδης: «Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Η αποτίμηση του πρώτου αγώνα από τον προπονητή του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η ανδρική ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Αθήνα από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των plaoyoffs της Handball Premier.

Ο προπονητής των κυπελλούχων Ελλάδας, Στέλιος Σεϊρεκίδης, δήλωσε:

«Δεν ήμασταν όσο καλοί θα έπρεπε, για να πάρουμε ένα τέτοιο μεγάλο παιχνίδι. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι.

Σίγουρα κοιτάμε μπροστά, έχουμε ακόμα μία ευκαιρία στην έδρα μας, την οποία πρέπει να αξιοποιήσουμε με τον καλύτερο τρόπο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ