Connect with us

ΑΣ

Μάγιο η τρίτη ξένη του ΠΑΟΚ

Ποια είναι η Αμερικανίδα που έρχεται στη Θεσσαλονίκη για την γυναικεία ομάδα μπάσκετ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Μάγιο η τρίτη ξένη του ΠΑΟΚ

Με αστραπιαίες κινήσεις η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ σχεδιάζει το ρόστερ της επόμενης σεζόν με τον Δικέφαλο να έχει συμφωνήσει ήδη από τα μέσα του καλοκαιριού με τρεις ξένες παίκτριες για τη νέα χρονιά.

Μετά τις Ακλ και Φλούκερ, οι ασπρόμαυροι συμφώνησαν και με την Νουκίγια Μάγιο η οποία για πρώτη φορά θα αγωνιστεί εκτός των ΗΠΑ.

Η 22χρονη σούτινγκ γκάρντ / σούτινγκ φόργουορντ είναι μία από τις παίκτριες που αρέσκεται στο να καρφώνει όταν βρίσκει ανοιχτό χώρο στο γήπεδο, κάτι που δεν έχουμε συναντήσει έως σήμερα στα ελληνικά γήπεδα στο γυναικείο μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια, Nukiya Mayo, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Γεννημένη στο Bronx της Νέας Υόρκης το 1998, η Nukiya Mayo έχει ύψος 191cm και αγωνίζεται τόσο ως Shooting Guard, όσο και Shooting Forward.

Απόφοιτη του Towson University, η νεαρή Αμερικανίδα θα αφήσει την γενέτειρα χώρα της για πρώτη φορά στην καριέρα της, για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να ντυθεί στα ασπρόμαυρα.

Με γεμάτες χρονιές, ούσα η βασική πυλώνας των πορειών που έκανε το Towson στο NCAA, η Nukiya Mayo έρχεται διψασμένη να εξερευνήσει τα αχαρτογράφητα για την ίδια ευρωπαϊκά μπασκετικά… νερά.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια στο NCAA, έχοντας μέσο όρο 16,1 πόντους, 7.7 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ.

Προσόν που θα την κάνει να ξεχωρίσει από την ελληνική πραγματικότητα του γυναικείου μπάσκετ, είναι το γεγονός πως η Nukiya επιδίδεται εύκολα σε καρφώματα εφόσον βρει τον κατάλληλο χώρο. Μάλιστα, αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, όπου παίκτρια θα έχει ιδιαίτερη ευχέρεια στα καρφώματα.

Μετά την συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, η Nukiya Mayo δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα αγωνιστώ με τα χρώματα του ΠΑΟΚ. Έχω μάθει για την ιστορία της ομάδας, τις αξίες που πρεσβεύει και ότι εκφράζει τόσους ανθρώπους στον πλανήτη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον έφορο, κ. Βασίλη Αγγελίδη και τον προπονητή, Βασίλη Μασλαρινό, για αυτή την ευκαιρία. Θα δώσω το 100% μου σε κάθε προπόνηση και αγώνα. Ακόμα και αν δεν μπορέσουν κάποιοι από τους φίλους του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να έρθουν στο γήπεδο να μας υποστηρίξουν, λόγω της ιδιαίτερης συνθήκης του κορωναϊού, υπόσχομαι εγώ και οι συμπαίκτριες μου να κάνουμε τα πάντα ώστε να τους δίνουμε χαρές με τα αποτελέσματα μας. Θα σας δω όλους σύντομα στη Θεσσαλονίκη. Μείνετε ασφαλείς! Πάμε ΠΑΟΚ!».

ΣΧΟΛΙΑ

ΑΣ

Έφτασε τις 250 συμμετοχές ο αρχηγός!

Συνεχίζει να γράφει το κοντέρ για το Νικολαΐδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τις 250 συμμετοχές με την φανέλα του ΠΑΟΚ, έφτασε στο παιχνίδι κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας, ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας Χάντμπολ, Νίκος Νικολαΐδης.

Ο Νίκος Νικολαΐδης, σύμφωνα πάντα με την «Ασπρόμαυρη Βίβλο», συμπλήρωσε τις 250 συμμετοχές με τον Δικέφαλο στο στήθος, στο νικηφόρο αγώνα του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΑΕΣΧ Πυλαίας με 28-20.

Έτσι. ο αρχηγός του ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη τετράδα συμμετοχών στην ιστορία του τμήματος Χάντμπολ ανδρών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Η ώρα της πρώτης μεγάλης μάχης του ΠΑΟΚ

Ομάδα και κόσμος δίνουν ραντεβού στη Μίκρα με στόχο την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 13:30, στο Εθνικό Γυμναστήριο Μίκρας 3, θα διεξαχθεί ο πρώτος προημιτελικός της Futsal League B', ανάμεσα στον ΠΑΟΚ mαteco και τον Κένταυρο.

Ο... δρόμος για την άνοδο στην Super League, το τμήματος Ποδοσφαίρου Σάλας του ΠΑΟΚ mαteco, ξεκινάει από την Θεσσαλονίκη, εκεί όπου ο Δικέφαλος θέλει να κάνει το πρώτο μεγάλο βήμα πρόκρισης στο Final-4 του πρωταθλήματος.

Άπαντες στο τμήμα Ποδοσφαίρου Σάλας του Δικεφάλου, κάνουν ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, να δώσει δυναμικό παρών στην Μίκρα, στηρίζοντας την προσπάθεια των «ασπρόμαυρων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Με ελεύθερη είσοδο το ΠΑΟΚ – ΑΕΛ

Την Κυριακή στο γήπεδο των Νέων Επιβατών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο Δημοτικό Γήπεδο Νέων Επιβατών, θα διεξαχθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 16:00, ο αγώνας μεταξύ του ΠΑΟΚ Morris και της ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

Οι παίκτριες του ΠΑΟΚ καλούν τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό τους, ώστε να πανηγυρίσουν μαζί του ακόμα ένα τρίποντο, το οποίο θα τις φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ