Connect with us

Ιατρικές εξετάσεις για τρεις

Γεμάτο είναι το πρόγραμμα για τα τρία νέα αποκτήματα της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ, που πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Ιατρικές εξετάσεις για τρεις

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΑΣ:

Ιατρικές εξετάσεις πέρασαν οι τρεις ξένες αθλήτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, Nukiya Mayo, Rebbeca Akl και Channon Fluker, προκείμενου να αξιολογηθεί ορθοπεδικά η ετοιμότητα τους.

Ο γιατρός και μέλος του ΔΣ του Συλλόγου μας, κ. Διονύσης Νικηφόρος, πραγματοποίησε συγκεκριμένες ασκήσεις στις παίκτριες, μένοντας ευχαριστημένος από την κατάσταση των αθλητριών.

Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις ξένες αθλήτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ έχουν ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα, συμμετέχοντας από την πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας, κάτι που θα βοηθήσει στην αμεσότερη και καλύτερη ένταξη τους στο σύνολο που θέλει να δημιουργήσει ο προπονητής, Βασίλης Μασλαρινός, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και στο οποίο περίοπτη θέση έχει φυσικά η βοήθεια από το… εξωτερικό.

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το αγγλικό combo που πληρώνει στο 2,65

Σημαντική επιλογή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η αναμέτρηση της Μπράιτον με την Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει στο σημερινό κουπόνι και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά.

Η ανάλυση και τα προγνωστικά στοιχήματος του αποψινού (25/04/24) αγώνα ανάμεσα στην Μπράιτον και τη Μάντσεστερ Σίτι από το Betmarket.

Μπράιτον και Μάντσεστερ Σίτι κοντράρονται στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής και το Betmarket έχει την ανάλυση του αγώνα και τα προγνωστικά.

Προγνωστικά (25/04/24): Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι

Ανάλυση Μπράιτον

Σε μέτρια κατάσταση η Μπράιτον το τελευταίο διάστημα, καθώς αγνοεί το τρίποντο της νίκης σε επίπεδο πρωταθλήματος εδώ και 4 αγωνιστικές (0-2-2), ενώ ανασταλτικά δίνει δικαιώματα, αφού έχει δει την εστία της να παραβιάζεται 6 φορές σε αυτούς τους αγώνες. Βέβαια, μπροστά στο κοινό της είναι από τα σύνολα που αντλούν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι έχει ηττηθεί μόνο από την Άρσεναλ στα τελευταία 13 εντός έδρας παιχνίδια της (6-6-1), με την επιθετική της γραμμή μάλιστα να έχει αποτύχει να βρει γκολ μόλις σε 2 εξ αυτών.

Ανάλυση Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται από την πρόκριση στον τελικό του FA Cup επί της Τσέλσι (1-0), σε ένα ματς πάντως που η εικόνα που παρουσίασε δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και πιο δίκαιο θα ήταν οι δύο ομάδες να οδηγηθούν στην παράταση (1,05 τα XGoals της αντιπάλου της έναντι 0,79 δικών της). Γενικότερα, έδειξε λίγο επηρεασμένη από τον πρόσφατο αποκλεισμό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως συνήθως στις εγχώριες διοργανώσεις λειτουργεί σαν... ρομπότ. Τώρα, σε επίπεδο πρωταθλήματος έρχεται από 3 διαδοχικές νίκες, πιάνοντας την κορυφή της βαθμολογίας και έπεσε ουσιαστικά από εκεί το περασμένο Σαββατοκύριακο όπου είχε τις Κυπελλικές υποχρεώσεις και δεν αγωνίστηκε.

Προγνωστικά στο Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι (25/04/24)

Στόχος πλέον της Μάντσεστερ Σίτι είναι το νταμπλ και είναι ξεκάθαρα στο χέρι της, αφού αν κερδίσει στον τελικό απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πάρει όλους τους αγώνες της μέχρι το τέλος στην Πρέμιερ Λιγκ θα το καταφέρει. Δύσκολη η έξοδος στην Μπράιτον, όμως η γηπεδούχος δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, ενώ στερείται και κάποιου χειροπιαστού κινήτρου. Το σύνολο του Γκουαρντιόλα έχει δείξει πως έχει το know how για να... καθαρίζει τέτοια ματς, οπότε το 1,44 κατά μέσο όρο στο διπλό είναι δικαιολογημένο.

Για καλύτερη απόδοση μπορούμε να συνδυάσουμε στα προγνωστικά στοιχήματος του αποψινού (25/04/24) αγώνα ανάμεσα στην Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Σίτι το διπλό με το Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται στο 2,65 από την Stoiximan, με τη γηπεδούχο να βρίσκει μίνιμουμ ένα τέρμα εντός έδρας σε 11/13 πιο πρόσφατα δείγματα της και τη φιλοξενούμενη να έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της μακριά από τη βάση της μόλις μία φορά στις 9 τελευταίες εξόδους της σε επίπεδο πρωταθλήματος.

Betmarket Επιλογές

25/04, 22:00 Μπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 2 & Goal/Goal @ 2,65

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σαμάτα και τα γκολ που δεν έρχονται

Δεν μπορεί να προσφέρει ο Τανζανός

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Έμεινε μακριά από το γκολ για ένα ακόμη παιχνίδι και έδειξε για μία ακόμη φορά, πως δεν μπορεί σε κανένα σημείο να αποτελέσει το φορ που έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ.

Ο Αλί Σαμάτα παραμένει δίχως γκολ μέσα στο 2024 και πλέον, πραγματικά μοιάζει και δύσκολο να αλλάξει αυτό.

Η τελευταία φορά που βρήκε δίχτυα ο Τανζανός επιθετικός, ήταν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, στις 12 του Νοέμβρη του 2023, ενώ συνολικά σε 40 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει να επιδείξει μόλις 3 γκολ και 4 ασίστ.

Το μόνο που έχει καταφέρει ο Σαμάτα μέσα στο 2024, είναι να δώσει δύο ασίστ, με την πρώτη να είναι τον περασμένο Φλεβάρη στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και τη δεύτερη στο εντός έδρας ματς με τη Λαμία, στο ξεκίνημα των πλέι οφ.

Ο Σαμάτα σκοράρει 3 γκολ σε 26 τελικές κι είναι κι αυτό ενδεικτικό της κατάστασής του από τη στιγμή που φόρεσε τα ασπρόμαυρα, καθώς σπάνια πλέον επιχειρεί τελική ακόμη κι όταν αγωνίζεται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ… ξανά

Η πρώτη μάχη μετά το απρόοπτο και οι ημερομηνίες της σειράς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Σάββατο 27/4 θα ξεκινήσει η ημιτελική σειρά των playoffs της Handball Premier μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν μειονέκτημα έδρας.

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στην έδρα της Ένωσης στις 18:00 στο κλειστό του Καματερού.

Υπενθυμίζεται ότι η σειρά ήταν να ξεκινήσει το προηγούμενο Σάββατο, όμως η ομαδική τροφική δηλητηρίαση που «χτύπησε» την αποστολή του ΠΑΟΚ, άλλαξε τα δεδομένα.

Οι ημερομηνίες:

1η αγωνιστική Σάββατο 27/4 (ΚΓ Καματερού 18:00) ΑΕΚ- ΠΑΟΚ

Αν προκριθεί ο Ολυμπιακός στον τελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 25-26/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

Αν αποκλειστεί ο Ολυμπιακός στον ημιτελικό του European Cup

2η αγωνιστική ΤΕΤ 15/5 ΠΑΟΚ- ΑΕΚ
3η αγωνιστική ΣΚ 18-19/5 ΑΕΚ- ΠΑΟΚ (εάν χρειαστεί)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ