Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανανεωμένη και ελκυστική!

Τον πρώτο επίσημο αγώνα της για τη σεζόν 2020-21 δίνει αυτή την ώρα η Κ17 του ΠΑΟΚ, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού στην Τούμπα.

Στέργιος Αναστασιάδης

Ανανεωμένη και ελκυστική!

Με αυτή την αφορμή, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέθεσε αφιέρωμα για τους Περσινούς Πρωταθλητές Ελλάδας, αναφέροντας: 

“Κυρίαρχοι στα διεθνή τουρνουά, πρωταθλητές με την Κ15, πρωταθλητές με την Κ17, όντας ένα χρόνο μικρότεροι κατά κανόνα από τους αντιπάλους τους κι αποφασισμένοι να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο. Η Κ17 της σεζόν 2020-21 μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα την Κυριακή 20.09 στις 11.00 αντιμετωπίζοντας τον Παναιτωλικό στη Σουρωτή.

Το πρωτάθλημα της Super League για την Κ17 θα διεξαχθεί σε 3 γύρους, ήτοι 21 ματς για την κάθε ομάδα, προφανώς σε δύο ομίλους. Ο ΠΑΟΚ στον Β’ όμιλο θα συναγωνιστεί με τους: Αρη, Παναιτωλικό, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΛ, Βόλο, Ξάνθη και Λαμία. Στον α’ όμιλο θα αγωνιστούν οι:  Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος, Απόλλων Σμύρνης. Ο πρωταθλητής θα αναδειχθεί μέσα από την διαδικασία του Final Four.

Την ανανεωμένη Κ17 απαρτίζουν οι γεννημένοι το 2004 (πρωταθλητές με την Κ17 τη σεζόν 2019-20, πρωταθλητές και με την Κ15 τη σεζόν 2018-19) – κάποιοι από τους οποίους μάλιστα προωθήθηκαν ήδη στην Κ19, αλλά και στην Α’ ομάδα ( Γιώργος Κούτσιας )  – όπως και αρκετά παιδιά γεννημένα το 2005, που κατά κύριο λόγο θα ανήκουν από φέτος στη νεοσύστατη Κ16, ωστόσο θα έχουν συμμετοχές φυσικά και στο πρωτάθλημα της Super League.

Υπάρχουν δε, όπως κάθε σεζόν αποχωρήσεις, αλλά και προσθήκες. Στο PAOK Academy, λοιπόν, καλωσορίζουμε τον Αλέξανδρο Λυπηρίδη από την ΑΜΣ Νικόπολη, τον Κωνσταντίνο Θωμαϊδη, που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ μετά από ένα διάλειμμα στους Μπέμπηδες, τον Στυλιανό Κατσαμπή από τον Αγροτικό Αστέρα, τον Χρήστο Ιορδανίδη από την Δόξα Δράμας, τον Γεώργιο Χουρδάκη από τον Ολυμπιακό Πειραιώς (να σημειωθεί ότι είναι γεννημένος το 2005) και τον Λουκά Μάρτο από τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου.

Το προφίλ της Κ17

Τερματοφύλακες: Δημήτρης Μοναστηρλής, Ευάγγελος Τρίγκατζης, Αλέξανδρος Λυπηρίδης

Αμυντικοί: Μάριος Σινανάι, Ελευθέριος Τασιούρας, Αγγελος Ζίλο, Ιωάννης Τσαλουκίδης, Γεώργιος Χουρδάκης

Μέσοι: Ζήσης Τσίκος, Γεώργιος Κουλούρης, Βίκτωρ Ρούμιαντσεβ, Πέτρος Χατζηαλεξιάδης, Θεόδωρος Καλόγηρος, Κωνσταντίνος Θωμαϊδης, Στυλιανός Κατσαμπής

Επιθετικοί: Λάμπρος Σμυρλής, Μάριος Μπάμπουρας, Αλέξανδρος Κεδίκογλου, Νικόλαος Σπυράκος, Γεώργιος Κούτσιας, Θεόδωρος Σπυριδόπουλος, Χρήστος Ιορδανίδης, Λουκάς Μάρτος

Το τεχνικό team

Προπονητής: Απόστολος Παπαβασιλείου
Β’ προπονητής: Δημήτριος Ταξίδης
Γυμναστής: Ευάγγελος Αλεξόπουλος
Προπονητής τερματοφυλάκων: Μιχαήλ Ψωμιάδης
Αναλυτής video: Αλέξανδρος Θεοδωρίδης
Γιατρός: Αργύριος Καραβέλης
Φυσικοθεραπευτής: Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης
Φροντιστής: Ευστράτιος Αριζάνης
Γενικός αρχηγός: Σταύρος Σαράφης

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του Νάσου

Κανείς δεν ξέχασε τον αδικοχαμένο φίλο του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το μνημόσυνο για τον Νάσο Κωνσταντίνου, τελέστηκε σήμερα στο μνημείο που υπάρχει στο σημείο που τραυματίστηκε θανάσιμα, από τον παπά-Χρήστο.

Στεφάνι στη μνήμη κατέθεσε τόσο η ΠΑΕ, όσο και ο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Έδεσσας, παρόντες στην τελετή, ήταν περίπου 200 φίλοι του ΠΑΟΚ, ενώ το τμήμα πόλο του συλλόγου, άφησε συμβολικά ένα σκουφάκι στη μνήμη του αδικοχαμένου Νάσου, που κανείς δεν ξεχνάει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη φυλακή ο αρχηγός της Θύρας 7

Του προσάπτεται η κατηγορία του αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο αποκαλούμενος και ως «Κοντός», προφυλακίστηκε για τη δολοφονία του αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, με τη δικογραφία να αναφέρει πως… «Με την άφιξη του στο γήπεδο Μελίνα Μερκούρη, τροποποίησε το σχέδιο επίθεσης, το οποίο αν και αρχικά ήταν να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας του αγώνα, τελικά με απόφαση του, έλαβε χώρα μετά το πέρας του 1ου σετ».

Επίσης, σύμφωνα με τη δικογραφία, φορώντας καπέλο, ήταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, συνομίλησε με τον μάνατζερ του γνωστού τράπερ, ο οποίος βρισκόταν στη κερκίδα των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού, δίπλα της πλαϊνής πόρτας, φορώντας μαύρο αμάνικο μπουφάν και μπλούζα σκουρόχρωμη. Στη συνέχεια, αμφότεροι εξήλθαν του γηπέδου, ανέμεναν εξωτερικά του γηπέδου, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και όταν αυτοί εξήλθαν τους μοίρασαν τα πολεμοφόδια και τους έδωσαν εντολή να τους ακολουθήσουν και όταν αυτοί εκτοξεύσουν τα αντικείμενα που κρατούσαν, δηλαδή ο « Κοντός» τον αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό και ο μάνατζερ τη ναυτική φωτοβολίδα, να ρίξουν με τη σειρά τους τα αντικείμενα που είχε στην κατοχή του ο καθένας προς τις Αστυνομικές Δυνάμεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απώλεια για την Κ19

Έμεινε στο 3-3 με τον Άρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κ19 του ΠΑΟΚ απομακρύνθηκε κι άλλο από τη διεκδίκηση του τίτλου, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει στο Φίλυρο τον Άρη.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0, με τον ΠΑΟΚ να μειώνει με τον Καλαϊτσίδη στο 58′, ενώ στο 72′ με κοντινό πλασέ ισοφάρισε με τον Αδάμ.

Στο 81’, ο Άρης ξαναπήρε το προβάδισμα και στις καθυστερήσεις, ο Μύθου ισοφάρισε, ενώ λίγο νωρίτερα, είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στις 12 Μαΐου, στο επόμενο παιχνίδι του, έχοντας απόσταση τριών βαθμών από τους Ερυθρόλευκους, με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Νικολακούλης, Αδάμ, Πολυκράτης (25′ λ.τ. Αβράμπος), Καστίδης (85′ λ.τ. Κοσίδης), Πασαχίδης, Σνάουτσνερ (46′ Παπαγεωργίου), Πολιτάκης (70′ Γκιτέρσος), Καλαϊτσίδης, Μπάμπουρας (46′ Μύθου), Καλόγηρος, Χατσίδης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ