Connect with us

Ο stoiximan χορηγός στον μαραθώνιο

Κάλεσμα στους δρομείς όλης της χώρας, να δηλώσουν συμμετοχή και να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία στον ΝΝ 11ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», την Κυριακή 3 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη, απεύθυναν από την πρωτεύουσα τα στελέχη της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής της Βόρειας Ελλάδας, στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης των δύο Βασικών Υποστηρικτών της διοργάνωσης.

Σταύρος Κόλκας

Ο stoiximan χορηγός στον μαραθώνιο

 

Στην Συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (23/02) στο εντευκτήριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πειραιώς, στο Μικρολίμανο, παρουσιάστηκαν η ΝΝ Hellas ως Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης και η εταιρεία Stoiximan.gr ως ο Μέγας Χορηγός αυτής.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν, μεταξύ άλλων, ο Chief Marketing Officer της NN Hellas, κ. Christian Bohlke, o Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr, κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, κα Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ και Πρόεδρος της Επιτροπής Μαραθωνίων Δρόμων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου (EAA), κ. Παναγιώτης Δημάκος, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Ε., κ. Γιάννης Ποδιώτης, ο Γενικός Διευθυντής της διοργάνωσης, κ. Δρόσος Χριστόπουλος, η εκπρόσωπος Μάρκετινγκ της διοργάνωσης, κα Φανή Χαλκιά, καθώς και ο Πρόεδρος της διαφημιστικής εταιρείας ABOVE, που έχει αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι της φετινής διοργάνωσης, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου. Την εκδήλωση παρουσίασε η Διευθύντρια Επικοινωνίας της διοργάνωσης, Κατερίνα Σεφερλή.

 

Ακολουθούν οι τοποθετήσεις των ομιλητών:

 

Christian Bohlke (Chief Marketing Officer της NN Hellas): «Ευχαριστούμε την Οργανωτική Επιτροπή, που μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε στη διοργάνωση για δεύτερη χρονιά. Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που φέτος έχουμε τη δυνατότητα να αποτελούμε τον Ονομαστικό Χορηγό της διοργάνωσης. Η χορηγία του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» αποτελεί για εμάς ένα πετράδι στο στέμμα του Ομίλου της ΝΝ. Το τρέξιμο αποτελεί ένα θεματικό γεγονός για την ΝΝ, αφού σε όλο τον κόσμο υποστηρίζουμε Μαραθωνίους και άλλους αγώνες δρόμου.

Και φυσικά για την ΝΝ Hellas είναι πολύ σημαντική υπόθεση ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», αφού δραστηριοποιείται ενεργά στον τομέα των ασφαλειών ζωής και υγείας. Προωθούμε το μήνυμα της υγιούς ζωής μέσα από το σύνθημα “Live Well” και το να ζεις καλά συνδέεται στενά με το τρέξιμο και με το να έχεις έναν δραστήριο τρόπο ζωής».

 

Πάνος Κωνσταντόπουλος (Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr): «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Stoiximan.gr η έμπρακτη στήριξη του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», μιας διοργάνωσης που συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις που διεξάγονται στη χώρα μας, προσελκύοντας χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες δρομείς, αλλά κυρίως προσελκύοντας χιλιάδες πολίτες που αγαπούν τον αθλητισμό, αποτελώντας πια μέρος της ιστορίας της Θεσσαλονίκης.

Η Stoiximan.gr, υλοποιώντας το πλάνο της για επένδυση στον ελληνικό αθλητισμό, συμμετέχει στο Μαραθώνιο ως Μεγάλος Χορηγός, ευθυγραμμιζόμενη πλήρως με τον σκοπό αλλά και το μήνυμα αυτής της διοργάνωσης. Ο σκοπός είναι η προαγωγή της γενικότερης συμμετοχής στον αθλητισμό μέσα από μια τέτοια μαζική εκδήλωση. Το μήνυμα είναι η προβολή ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Βασική μας αποστολή αποτελεί η στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και των διοργανώσεων αυτών που προάγουν αυτό που ονομάζουμε μαζικό αθλητισμό και προάγουν υψηλά πρότυπα, αναδεικνύοντας τις αρετές και τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι και της ευγενούς άμιλλας. Πρόκειται για μια κορυφαία διοργάνωση, μία εκδήλωση με κοινωνικό χαρακτήρα θα έλεγα, που πραγματοποιείται σε μία πόλη ταυτόσημη με την αθλητική παιδεία και τις επιτυχίες στον αθλητισμό.

Αναπτύσσουμε σημαντική κοινωνική δράση μαζί με τις ομάδες και τους αθλητές τους οποίους υποστηρίζουμε ως χορηγοί (ΠΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΕ Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΕ Πλατανιας, ΠΑΕ Βεροια, ΠΑΕ Πανθρακικος και ΑΡΗΣ Θεσσαλονικης), και στηρίζουμε ιδρύματα στη Βόρειο Ελλάδα. Το ίδιο θα κάνουμε και στον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», με τις ομάδες της Βορείου Ελλάδος, Άρη, Πανθρακικό και Βέροια να έχουν φυσικά σημαίνοντα ρόλο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι όλοι θα συμβάλουμε, από τη θέση που μας αναλογεί, στην υλοποίηση μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης, που θα δώσει χαρά στους συμμετέχοντες και θα παρακινήσει τους θεατές ώστε να συμμετάσχουν και αυτοί του χρόνου. Αυτό θα είναι το κέρδος για όλους μας».

 

Βούλα Πατουλίδου (Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής): «Όταν ξεκινούσε αυτή η προσπάθεια πριν από 11 χρόνια, κάποιοι αναρωτιόντουσαν ‘μα καλά, αυτοί είναι τρελοί;’. Σήμερα, ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» έχει καταξιωθεί και έχει μπει στο διεθνές καλεντάρι, αποτελώντας έναν θεσμό που σηματοδοτεί πάρα πολλά. Ξεκινάμε από την Πέλλα και φτάνουμε στη Θεσσαλονίκη, μέσα από μία διαδρομή που φέτος έχει βελτιωθεί και είναι πολύ καλύτερη από τα προηγούμενα χρόνια, γιατί ο στόχος είναι αυτός, να βελτιώνεσαι διαρκώς. Το βασικότερο είναι ότι μέσα από αυτή τη διοργάνωση, πέρα από το αγωνιστικό πρόγραμμα, τα πιτσιρίκια αρχίζουν να εκπαιδεύονται για θέματα όπως τι είναι το περιβάλλον και τι είναι το ‘δεν φοβάμαι και συμμετέχω’.

Παράλληλα, αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο μόνιμο αθλητικό γεγονός στην Ελλάδα. Ίσως είναι το πιο σημαντικό μήνυμα στην εποχή μας το ότι μπορούμε να αντισταθούμε, δημιουργώντας δεσμούς μέσα από το τρέξιμο, κάποιοι μπορούν να κερδίσουν διακρίσεις και χειροκρότημα, αλλά τίποτε από όλα αυτά δεν θα γινόταν χωρίς την στήριξη των εταιρειών. Έπαψε να υπάρχει ο κρατικός κορβανάς, αλλά δεν έπαψε η ευαισθησία, η συνεργασία, η αλήθεια όσων ζητάς, προκειμένου να σου δώσουν.

Γι’ αυτό ευχαριστώ από καρδιάς τον Ονομαστικό Χορηγό και τον Μέγα Χορηγό, γιατί δύσκολα θα μπορούσε να γιγαντωθεί ο Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» χωρίς τη δική τους υποστήριξη».

 

Γιάννης Ποδιώτης (Γενικός Γραμματέας Ο.Ε.): «Κάνουμε μια προσπάθεια χρόνο με το χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι και φτάσαμε στο σημείο να βρισκόμαστε σήμερα σε μία Συνέντευξη Τύπου στο Μικρολίμανο, απαριθμώντας όσα έχουμε καταφέρει μέσα σε μια δεκαετία. Ευχαριστούμε τον Ονομαστικό Χορηγό και τον Μέγα Χορηγό, είμαστε βέβαιοι ότι θα έχουμε και φέτος ένα πολύ ωραίο αγώνα δρόμου και σας καλούμε όλους στη Θεσσαλονίκη για να τον ζήσουμε μαζί από κοντά».

 

Παναγιώτης Δημάκος (Αντιπρόεδρος ΣΕΓΑΣ): «Ο ΣΕΓΑΣ έχει ως κόσμημα τον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Τον έχει υπό την αιγίδα του κάθε χρόνο, πράγμα που σημαίνει ότι είναι μία διοργάνωση η οποία διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, την ασφάλεια και την αξιοπιστία που θα πρέπει οι δρομείς να έχουν κατά τη διάρκεια ενός τόσο μεγάλου αγώνα. Ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Στίβου, έχω να σας πως ότι είναι μία διοργάνωση ενταγμένη στο καλεντάρι αυτής, πράγμα που σημαίνει ότι έχει διεθνή απήχηση. Είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε πολλές διεθνείς συμμετοχές από δρομείς της Κεντρικής και την Ανατολικής Ευρώπης, όπως και από τα Βαλκάνια. Θέλω να ευχαριστήσω τους χορηγούς, χωρίς τους οποίους δεν γίνεται τίποτε, αλλά κυρίως θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους της διοργάνωσης: Την κα Πατουλίδου, τον κ. Ποδιώτη, τον κ. Χριστόπουλο και όλη την τεχνική ομάδα που κρύβεται πίσω από όλο το δημιούργημα που λέγεται Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Εύχομαι καλή επιτυχία και απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους δρομείς, από την πρωτεύουσα όπου βρισκόμαστε και απ’ όλη την Ελλάδα, να συμμετάσχουν σ’ αυτήν την τόσο σπουδαία διοργάνωση».

 

Δρόσος Χριστόπουλος (Γενικός Διευθυντής διοργάνωσης): «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ γι’ αυτήν την εκδήλωση. Πριν από δέκα χρόνια, μια ομάδα ανθρώπων στον ΜΕΑΣ Τρίτων Θεσσαλονίκης κατόρθωσε και έφερε στην Ελλάδα τη διοργάνωση με την ονομασία Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Λίγοι πίστευαν ότι θα φτάναμε εδώ όπου φτάσαμε. Τελικά αυτή η ομάδα αποδείχθηκε ικανή και ενέπνευσε πολλά άξια στελέχη, που δεν ήταν μόνο του Τρίτωνα. Καταρχήν ήταν ό,τι καλύτερο είχε η Θεσσαλονίκη, κατόπιν ό,τι καλύτερο είχε η Βόρειος Ελλάδα και μετά ό,τι καλύτερο είχε ολόκληρη η χώρα μας, αφού χάρη στην άψογη συνεργασία που έχουμε με τον ΣΕΓΑΣ, εντάσσονται στην ομάδα μας κάποια από τα ικανότερα στελέχη της Ομοσπονδίας.

Η Ελλάδα έχει την κορωνίδα των Μαραθωνίων δρόμων του κόσμου, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Καταφέραμε μέσα σε δέκα χρόνια να κάνουμε την AIMS να στείλει σε όλους τους δρομείς ανά τον κόσμο ενημερωτικό μήνυμα, αναφέροντας ότι αξίζει τον κόπο να επισκεφθείτε την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχει μία εξίσου όμορφη και άριστη από πλευράς υποστήριξης των δρομέων διοργάνωση, που επίσης έχει ιστορικό χαρακτήρα και πρόκειται για τον Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».

Στο σημείο όπου φτάσαμε, όμως, χρειαζόμαστε τη δύναμη των δύο μεγάλων εταιρειών που μας υποστηρίζουν, για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Όπως στην αρχαία Ελλάδα οι διοργανωτές των άρτια οργανωμένων αγώνων είχαν σε περίοπτη θέση τους υποστηρικτές τους, γιατί χάρη σ’ αυτούς εξασφάλιζαν υψηλό ποιοτικό επίπεδο στους αγώνες, έτσι και εμείς χαιρόμαστε που έχουμε κοντά μας αυτές τις δύο μεγάλες δυνάμεις, οι οποίες πέραν των δυνατοτήτων που έχουν για την ενίσχυση των διοργανώσεών μας, έχουν κάνει στρατηγική επιλογή τους την ένταξή τους σε αυτές, συμμετέχοντας και οι ίδιες ενεργά στο δρομικό κίνημα.

Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ ως απόρροια αυτής της σχέσης, είναι ότι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι και ήδη καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να το πετύχουμε. Σ’ αυτούς που θα επισκεφθούν την πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη, για να ζήσουν τη δεύτερη μεγαλύτερη γιορτή της χώρας, η υπόσχεσή μου είναι ότι θα περάσουν πάρα πολύ ωραία. Θα περάσουν ωραία, γιατί θα βρίσκονται σ’ έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο τερματισμού, στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην αναπλασμένη παραλία της Θεσσαλονίκης, θα δουν χιλιάδες παιδάκια να τερματίζουν στον παράλληλο Δρόμο 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων, αμέσως μετά θα δουν να τερματίζει το κύμα δρομέων του Δρόμου 10.000μ., κατόπιν θα δουν τον τερματισμό των Μαραθωνοδρόμων, τους οποίους θα μπορούν να τους παρακολουθούν και από γιγαντοοθόνη. Όλοι αυτοί οι θεατές, μαζί με τους δρομείς των 5.000μ. που μπορεί να ξεπεράσουν και τις 15.000 σε αριθμό, θα πάνε στην συνέχεια στο διπλανό Δημαρχιακό Μέγαρο, για να πλημμυρίσουν και αυτοί με την σειρά τους την πόλη

Θα κάνουμε λοιπόν τα πάντα, εμείς, η Τεχνική Επιτροπή μας, η Οργανωτική Επιτροπή μας και οι δύο μεγάλοι υποστηρικτές μας, έτσι ώστε ο ΝΝ 11ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» να είναι καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά και να προσφέρει στην πόλη και στη χώρα μας μία ακόμη εκδήλωση που εκτός από αθλητικό χαρακτήρα διαθέτει επίσης πολιτιστικό, κοινωνικό, ιστορικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό και τουριστικό χαρακτήρα».

 

Φανή Χαλκιά (εκπρόσωπος Μάρκετινγκ της διοργάνωσης): «Αυτή είναι η πρώτη φορά που μία Συνέντευξη Τύπου του Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» λαμβάνει χώρα στην πρωτεύουσα, αλλά όπως θα δείτε και φέτος, πρόκειται για μία διοργάνωση που αφορά τους πάντες: Πέρσι είχαμε συμμετοχή από αθλητές 53 χωρών και αυτή τη φορά αναμένεται να είναι ακόμα περισσότερες. Επίσης, είναι η διοργάνωση με το μεγαλύτερο σε συμμετοχή Δρόμο 5.000μ. στην Ελλάδα.

Για δεύτερη χρονιά έχουμε μαζί μας την NN Hellas, που φέτος γίνεται Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, ενώ παράλληλα καλωσορίζουμε την Stoiximan.gr ως Μέγα Χορηγό και της ευχόμαστε καλή αρχή».

 

Γιάννης Παπαδημητρίου (Πρόεδρος ABOVE): «Το σημαντικότερο για μία διαφημιστική εταιρεία είναι να της δίνονται δυνατότητες να αναδείξει τη δουλειά της. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΜΕΑΣ Τρίτων γι’ αυτή την ευκαιρία. Αντίστοιχα, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ονομαστικό Χορηγό ΝΝ Hellas και στο Μέγα Χορηγό Stoiximan.gr, που με την υποστήριξή τους βοηθούν να αναδειχθεί μία ποιοτική προσπάθεια».

 

Η επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού προγράμματος του ΝΝ 11ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», καθώς και των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης, η οποία εκτός από την αθλητική της διάσταση διαθέτει πολιτιστικό, κοινωνικό, ιστορικό, περιβαλλοντικό, επιστημονικό και τουριστικό χαρακτήρα, είναι προγραμματισμένη να γίνει σε Συνέντευξη Τύπου που θα δοθεί την Τετάρτη 23 Μαρτίου, στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεκαθαρίζει του Ράχμαν Μπάμπα

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των Play-Off του πρωταθλήματος.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βλέπει σε όλο το διάστημα των εθνικών ομάδων τον Ράχμαν Μπάμπα να μην προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και ο Γκανέζος μπακ παραμένει ερωτηματικό για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής έχει συμπληρώσει 3 εβδομάδες εκτός δράσης, με την τελευταία του παρουσία να είναι στην επική πρόκριση επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, για τους "16" του Europa Conference League.

Έκτοτε δεν έχει λάβει μέρος σε καμία από τις προπονήσεις με το υπόλοιπο σύνολο του Λουτσέσκου, πραγματοποιώντας όλον αυτόν τον καιρόν ατομικό πρόγραμμα. Απομένουν δυο προπονήσεις, για να ανακοινώσει ο ΠΑΟΚ την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα, και σε αυτές θα φανεί το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος ο Μπάμπα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΣ

Κύπελλο Ανδρών: Παρουσία θεατών οι αγώνες του Final-4 στη Λάρισα

Η διευκρινιστική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης διευκρινίζει ότι οι αγώνες του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδος Βόλεϊ ανδρών που είναι προγραμματισμένοι για το διήμερο 29-30 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ. Νεάπολης στη Λάρισα, θα διεξαχθούν κανονικά με την παρουσία θεατών στις κερκίδες.

Η απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού η οποία ανακοινώθηκε από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, αφορά αποκλειστικά και μόνο την απαγόρευση «οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων των φιλάθλων των ομάδων Α.Ο.Ν.Σ ΜΙΛΩΝ, Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ., ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο., κατά τη διεξαγωγή του FINAL 4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών».

Η Ε.Ο.ΠΕ. ούτως ή άλλως από την πρώτη στιγμή είχε ανακοινώσει ότι όσοι επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες δια ζώσης έπρεπε να κάνουν αίτηση προεγγραφής θέσης εισόδου και η προθεσμία ολοκληρώθηκε στις 27 Μαρτίου και οι σχετικές λίστες έχουν δοθεί ήδη στην ΕΛ.ΑΣ. για τον καθιερωμένο έλεγχο που γίνεται τα τελευταία χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις της Ομοσπονδίας.

Ως εκ τούτου το κλειστό της Νεάπολης στη Λάρισα το διήμερο 29-30 Μαρτίου θα φιλοξενήσει τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ανδρικού βόλεϊ και εκατοντάδες φίλους του αθλήματος που θα παρακολουθήσουν υψηλού επίπεδου θέαμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Πρωινός και πλήρης στην προπόνηση

Ο Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία για Παναθηναϊκό, έχοντας όλο το γκρουπ του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στο «Απόστολος Νικολαΐδης» από τον Παναθηναϊκό (31/3, 18:00), στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off, στην Stoiximan Super League.

Παιχνίδι το οποίο, σε συνδυασμό και με το ΑΕΚ - Ολυμπιακός, μπορεί να διαμορφώσει νέες συνθήκες στον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να «σβήσει» την ήττα της πρεμιέρας από τον Άρη.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου συνεχίζει την προετοιμασία της ομάδας του για το εν λόγω παιχνίδι, έχοντας πλέον τη δυνατότητα να υπολογίζει σε όλους τους διεθνείς που απουσίασαν τις προηγούμενες μέρες με τις εθνικές τους ομάδες.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ