Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο ΠΑΟΚ δεν σταματάει ποτέ, να πετύχουμε γκολ στην Τούμπα!»

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα της Ρωσίας παραχώρησε ο Μάρκους Μπεργκ, εξωτερικεύοντας τις σκέψεις του για το παιχνίδι της περασμένης Τρίτης στη Ρωσία και τη ρεβάνς στην Τούμπα την ερχόμενη Τετάρτη.

Στέργιος Αναστασιάδης

«Ο ΠΑΟΚ δεν σταματάει ποτέ, να πετύχουμε γκολ στην Τούμπα!»

Αναλυτικά, μιλώντας στην “Sport Express”, ο αρχηγός της Κράσνονταρ και πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, είπε: 

Για το πως νιώθει μετά από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα γιατί υπάρχει μπροστά μας ένας δύσκολος αγώνας ρεβάνς. Πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό, γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα από ότι στον πρώτο αγώνα. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το πετύχουμε». 

Για το αν είχε εξτρά κίνητρο ως αρχηγός: “Φυσικά! Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι αρχηγός της Κράσνονταρ και μάλιστα σε έναν εντός έδρας αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, σε κάθε παιχνίδι που παίζω δίνω πάντα το 100% και προσπαθώ να δείξω όλες τις ηγετικές μου ικανότητες. Προσπάθησε να ενθαρρύνω όλα τα παιδιά και όλοι υποστηρίξαμε ο ένας τον άλλον”. 

Για το χαμένο πέναλτι του ΠΑΟΚ: “Ο Ματβέι είναι ένας σπουδαίος τερματοφύλακας που βοηθάει την Κράσνονταρ να κερδίζει. Αν και είναι νέος, είναι ήδη αρκετά έμπειρος και αποτελεί σημαντικό μέρος της ομάδας. Έχει μπροστά του ένα λαμπρό μέλλον. Όταν απέκρουσε το πέναλτι και μας κράτησε στο ματς, ένιωσα μια πραγματική ανακούφιση”.

Για τις στιγμές έντασης που υπήρξαν στο παιχνίδι και το αν είχαν οδηγίες από τον προπονητή τους να πιέσουν τον ΠΑΟΚ: “Όχι, το παιχνίδι ήταν μεγάλης έντασης, οπότε και εγώ έπρεπε να παίξω σκληρά. Ο ΠΑΟΚ παίζει συχνά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και έχω παίξει απέναντι τους αρκετές φορές, οπότε γνωρίζω καλά το στυλ και την σκέψη τους. Αυτή η ομάδα δεν σταματάει ποτέ, παίζει πάντα με όλη της την καρδιά και παλεύει για κάθε μπαλιά. Πρέπει να είμαστε σε θέση να παίξουμε σε τέτοιους αγώνες, να είμαστε δυνατοί στο γήπεδο και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το ματς στην Ελλάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι για αυτό. Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά”.

Για τον Καμπελά και την επιστροφή του στη δράση: “Ο Ρεμί είναι ένας φανταστικός παίκτης. Το είδατε ότι χάρη σε αυτόν κερδίζουμε. Επίσης ο Βίκτορ Κλάεσον επέστρεψε από τραυματισμό και παίζει απίστευτα καλά. Φυσικά δεν ήμασταν στην καλύτερη κατάσταση πέρσι και εγώ ο ίδιος δεν ήμουν απολύτως έτοιμος, γιατί μπήκα αργά στην ομάδα. Τώρα η Κράσνονταρ έχει γίνει πιο ισχυρή και έχει πιο μεγάλη ποιότητα. Είμαι βέβαιος ότι αυτή η ομάδα μπορεί κάνει την υπέρβαση. Θα παλέψουμε για αυτό”.

Για το δοκάρι που είχε ο ΠΑΟΚ πριν το δεύτερο γκολ της Κράσνονταρ: “Ναι ο ΠΑΟΚ είχε δοκάρι αλλά είχαμε και εμείς ευκαιρίες. Ίσως όχι τόσο μεγάλες, αλλά κάναμε φάσεις. Με το δικό μας στυλ, μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμα περισσότερες στιγμές στο δεύτερο παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να σκοράρουμε στο έδρα του ΠΑΟΚ. Εμείς θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι έγινε στο Κράσνονταρ και να παίξουμε σαν να είναι το σκορ στο 0-0, το καθήκον μας είναι να κερδίσουμε. Το κυριότερο που πρέπει να σκεφτόμαστε είναι ότι το σκορ είναι 0-0. Πρέπει να πάμε στην Ελλάδα για να κερδίσουμε και να μην σκεφτούμε τίποτα άλλο. Πρέπει να πιστέψουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Είναι σαφές ότι πρόκειται για έναν σκληρό αγώνα, αλλά είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε δυσκολίες”.

Για τη ρεβάνς της Τούμπας και το αν η Κράσνονταρ πρέπει να βελτιωθεί στην άμυνα: “Έχουμε μια ισχυρή ομάδα που μπορεί να λύσει αυτό το πρόβλημα και να παίξει καλύτερα. Παίζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο και όλοι οι παίκτες ασχολούνται με την δημιουργία φάσεων. Στην Ευρώπη πρέπει να ενεργούμε πιο έξυπνα και να είμαστε λιγότερο εκτεθειμένοι στην άμυνα”.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι παίζουμε στην Τούμπα!

Το PAOK24 News ήταν για ακόμη ένα βράδυ κοντά σας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Χορταστική» η ζωντανή εκπομπή του PAOK24 News by GAS24 το βράδυ της Τετάρτης.

Στ. Κόλκας, Δ. Τσορμπατζόγλου, Σ. Αναστασιάδης με ρεπορτάζ, σχόλια και αναλύσεις για όλα τα θέματα της «ασπρόμαυρης» επικαιρότητας και κυρίως το μεγάλο παιχνίδι που έχει μπροστά του ο «Δικέφαλος του Βορρά» κόντρα στη Μπριζ.

Δείτε την εκπομπή στο παρακάτω βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=S07_yWYkL9Y

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τελευταίο Sold Out στην Τούμπα!

Η τελευταία φορά που στην Τούμπα δεν έπεφτε… καρφίτσα!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

«Καπνός» μέσα σε ελάχιστα λεπτά έγιναν τα εισιτήρια της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόσμο του Δικεφάλου να ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους, το οποίο χαρακτηρίζεται -και όχι άδικα- από πολλούς, ως ένα από τα σημαντικότερα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας.

Τα «μαγικά» χαρτάκια της αυριανής αναμέτρησης έγιναν ανάρπαστα καθώς λίγα λεπτά μετά την κυκλοφορία τους στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ το πρωί της Τρίτης (16/4), δεν υπήρχε εισιτήριο ούτε για δείγμα! Το αυριανό θα είναι το πρώτο Sold Out κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Τούμπα το βράδυ της Πέμπτης δεν θα πέφτει... καρφίτσα για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο οποίο τα εισιτήρια έγιναν ανάρπαστα από τον κόσμο της ομάδας ήταν στις 14 Απριλίου 2022 και στη ρεβάνς κόντρα στη Μαρσέιγ και πάλι για τη φάση των «8» του Europa Conference League. Aπό τότε μέχρι και το παιχνίδι με τους Βέλγους υπήρχαν πολλά παιχνίδια που η Τούμπα ήταν γεμάτη, όμως για πρώτη φορά εξαντλήθηκε και το τελευταίο εισιτήριο που υπήρχε διαθέσιμο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα των Συνδέσμων για το παιχνίδι με τη Μπριζ

Η ανακοίνωση των οργανωμένων για τον αυριανό αγώνα με τους Βέλγους.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Σύνδεσμοι Φίλων Οργανωμένων Οπαδών του ΠΑΟΚ εν όψει της αυριανής αναμέτρησης κόντρα στην Μπριζ για τον δεύτερο προημιτελικό του UECL.

Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση: «Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΣ δίνει άλλη μια ευρωπαϊκή μάχη .Γινόμαστε ο 12ος παίκτης και με όπλο την φωνή μας και μόνο σπρώχνουμε την ΟΜΑΔΑ σε άλλη μια ιστορική πρόκριση!Τα μάτια στους οργανωτές και στα παιδιά που ομορφαίνουν την κερκίδα, τα κινητά στην τσέπη και 90 λεπτά ή όσο χρειαστεί ηχητικής βίας.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ