Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Καλύτερη της ΑΕΚ η Κάραμπαγκ

Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια στην Ευρώπη

Editorial

Καλύτερη της ΑΕΚ η Κάραμπαγκ

Μία μέρα μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ενώ (λογικά) εμπεδώσαμε ότι ο Δικέφαλος του Βορρά κέρδισε, μπορούμε να πάμε παρακάτω…

 

Ο επόμενος αγώνας του ΠΑΟΚ είναι κόντρα στην Κάραμπαγκ, ομάδας που εκτιμούμε ότι αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη της ΑΕΚ. Το πιο επικίνδυνο μάλιστα είναι ότι επειδή οι Αζέροι δεν έχουν το όνομα, ελάχιστοι αντιλαμβάνονται την αξία τους… (Πολύ άσχημο και αυτό για τον ΠΑΟΚ που παραδοσιακά έχει πρόβλημα με τέτοιες ομάδες που έχουν αξία, αλλά όχι όνομα και φήμη…).

 

Αν λοιπόν ο ΠΑΟΚ έχει αυτή την χθεσινή απόδοση κόντρα στους Αζέρους, θα πάθει χοντρή ζημιά… Όσο πιο σύντομα το καταλάβουν οι παίκτες του, τόσο καλύτερα…

 

Για παράδειγμα… Αν την Πέμπτη ο ΠΑΟΚ χάσει τόσες μονομαχίες όπως χθες όπου οι κιτρινόμαυροι τους εξέθεσαν, δεν πρόκειται να πάρουν το ματς. Είναι δυνατόν οι προσωπικές μάχες σε αγώνα της Τούμπας να φθάνουν ποσοστιαία στο 41-59 και στον αέρα στο 34-66; Απαράδεκτο…

 

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ πίεσε ψηλά με έξι παίκτες κοντά στο 1/3 της επίθεσής της… Πώς είναι δυνατόν να εγκλώβισε τόσο πολύ τον ΠΑΟΚ; Σα να επικρατούσε φόβος στον ΠΑΟΚ, σα να έπαιζε εκτός έδρας, σε ματς όπου πολύ-πολύ σπάνια έβαλε στην αντίπαλη περιοχή πάνω από δύο παίκτες του….

 

Από την άλλη ήταν ένας ακόμη αγώνα χωρίς ιδιαίτερους διακριθέντες για τον ΠΑΟΚ… Κανείς δεν πρωταγωνίστησε και αυτό είναι πολύ σύνηθες για τους μεσοεπιθετικούς και φυσικά για τους επιθετικούς.

 

Επί προσθέτως αισθανόμαστε ότι κάποιοι παίκτες έχουν ήδη λυγίσει στο βάρος του ντεφορμαρίσματος και της κριτικής που είναι αυτονόητη σε ομάδα του μεγέθους του ΠΑΟΚ.   

 

Το ματς της Πέμπτης είναι από τα πιο κρίσιμα της χρονιάς και μία πιθανή γκέλα θα σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ «πρέπει» να πάρει αποτέλεσμα στην Ιταλία. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να περάσει στους 32 και μία χαλαρή αντιμετώπιση αυτής της αναμέτρησης δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή…

 

Από εκεί και πέρα είναι αλήθεια ότι πέρασαν 27 περίπου ώρες και δεν σημειώθηκε εξέλιξη στο θέμα της φωτοβολίδας που εκτοξεύθηκε στην Τούμπα. Όλος ο κόσμος που πηγαίνει στο γήπεδο πρέπει σύντομα να μάθει ότι αυτός ο τύπος και βρέθηκε και τιμωρήθηκε, χωρίς βέβαια να υπάρξει δημοσιοποίηση των στοιχείων του.

 

Τέλος… Κάτι που αφορά κυρίως τον Ιβάν Σαββίδη…

 

Αυτό που κάνει η ΑΕΚ και ο περίγυρος της με τον βοηθό Ευθυμιάδη για μία αμφισβητούμενη υπόδειξη σε κόρνερ, είναι δείγμα… Χαλίφη! Το να επιτίθεσαι με αυτό τον τρόπο κατά ενός ανθρώπου για μία και μόνο οριακή φάση, δείχνει πρόθεση να κερδίσεις τα επόμενα σφυρίγματα, δείχνει πρόθεση να εκβιαστούν (ποδοσφαιρικά πάντα) οι επόμενοι…

 

Ο ΠΑΟΚ αυτά τα «κόλπα» δεν τα ξέρει… Όλοι οι άλλοι κάτω, είναι επιστήμονες σε αυτές τις καταστάσεις…

 

Ας έχουν το νου τους στην Μικράς Ασίας, γιατί αυτό που γίνεται από χθες με τον βοηθό και τους δύο-τρεις πόντους στον αέρα, είναι απαράδεκτο και ύπουλο…

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Mία καρδιά, μία φωνή, μία ανατροπή! (vid)

O θρίαμβος του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ… αλλιώς: Η “χορταστική” παρακάμερα του χθεσινού ντέρμπι της Τούμπας!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ένα βίντεο διάρκειας 9,5 λεπτών, με τα καλύτερα στιγμιότυπα της παρακάμεράς της από το χθεσινοβραδινό ντέρμπι της Τούμπας, "ανέβασε" πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον λογαριασμό που διατηρεί στο Youtube.

Η άφιξη των "ασπρόμαυρων" στην Τούμπα, η προθέρμανση, τα γκολ των ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου από... μέσα, οι αντιδράσεις του πάγκου αλλά και της κερκίδας, οι έντονοι πανηγυρισμοί στο φινάλε, όλα συγκεντρωμένα σε ένα βίντεο:

Απολαύστε το:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Αποφάσισε η ΕΠΟ για τον τελικό!

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για το γήπεδο και την ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Δεν είναι... Πρωταπριλιά! Η ΕΠΟ αποφάσισε για την ημερομηνία και το γήπεδο του τελικού του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των Play off του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μάϊου στην Αθήνα".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διάνοια ο Ντέλιας, η έκρηξη Ιωαννίδη – Αλμέιδα! (vid)

Δεν χάνεται σήμερα το βράδυ το 5o επεισόδιο του Football Factory!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το 5o επεισόδιο του Football Factory,  με την συνδρομή της Stoiximan, της Puma, της Oddsium και του Regency Casino, σήμερα στις οθόνες σας, σε Youtube και ΤV 100 στις 22:00!

Ένα ακόμα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο για το ελληνικό Πρωτάθλημα με τις νίκες του ΠΑΟΚ, Άρη και Ολυμπιακού.

Ο εντυπωσιακός Γιάννης Κωνσταντέλιας, η έκρηξη του Ματίας Αλμέιδα με την λήξη του ντέρμπι και ο αγανακτισμένος Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Ζήσης Βρύζας αναλύει πως μια ομάδα παίρνει τα στοιχεία και την προσωπικότητα του προπονητή της και πως αυτό συνδέεται με τους Μεντιλίμπαρ, Λουτσέσκου, Αλμέιδα, και Τερίμ.

Μη ξεχάσετε να αφήσετε γενικώς τα σχόλια σας και αν θέλετε να μόνο να ακούσετε την εκπομπή του Football Factory, θα την βρείτε σε όλες τις Podcast πλατφόρμες.

KANTE SUBSCRIBE ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ

www.youtube.com/channel/UCGf_W8E7JDoq...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL

Facebook: www.facebook.com/footballfactoryshow/

Instagram: www.instagram.com/football_factory_show?igsh=eDVrMGJibXRidzUz

TikTok: www.tiktok.com/@football.factory.show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ