Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Πρώτη φορά, τόση ησυχία»

Ο Ισπανός αμυντικός έζησε για πρώτη φορά, τόση… ησυχία σε ένα γήπεδο.

Νίκος Μοσχοβίτης

«Πρώτη φορά, τόση ησυχία»

Ο Κρέσπο έκανε άλλη μία «γεμάτη» εμφάνιση χθες στο «Κλ. Βικελίδης» και έστειλε και αυτός το μήνυμα του για την εμπειρία που έζησε.

«ΠΑΟΚ. Απόψε μετά από 90 λεπτά σε ένα γήπεδο, άκουσα τη σιωπή» έγραψε ο Ισπανός, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

                      

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζίβκοβιτς: «Ο ΠΑΟΚ δεν τα παρατάει ποτέ»

Οι δηλώσεις του Σέρβου μεσοεπιθετικού ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς κλήθηκε να σχολιάσει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να υπόσχεται στους φιλάθλους της ομάδας ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν πρόκειται να τα παρατήσουν. Παράλληλα, τοποθετήθηκε και για το τελευταίο κακό διάστημα του Δικεφάλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάσταση του ΠΑΟΚ: 

«Είναι δύσκολη περίοδος για εμάς αλλά είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το παιχνίδι με την ΑΕΚ και νομίζω πως θα πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει το πρόβλημα του:

«Έχουμε βρει τι φταίει, τα αναλύσαμε αρκετά, μιλήσαμε μεταξύ μας πάρα πολύ, εντοπίσαμε τα προβλήματα και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για να τα λύσουμε εντός αγωνιστικού χώρου».

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ είναι στην ίδια κατάσταση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα:

«Έχουμε πιθανότητες για το πρωτάθλημα, τίποτα δεν έχει τελειώσει, βλέπουμε μόνο μπροστά και όχι τι έγινε στο παρελθόν και θα δώσουμε απάντηση, παλεύοντας για τον τίτλο μέχρι τέλους» επισήμανε μεταξύ άλλων ο Σέρβος μεσοεπιθετικός προσθέτοντας:

Για το τι παιχνίδι περιμένει:

«Περιμένω ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες αλλά από τη δική μας πλευρά θα μπούμε αποφασισμένοι, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να δείξουμε τι ομάδα είμαστε, πως έχουμε μία καλή ομάδα και ίσως χρειαστούμε και μία δόση τύχης που δεν είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια και θέλουμε μία νίκη».

Για τον κόσμο:

«Ας το κάνουμε όλοι μαζί. Εμείς ως παίκτες του ΠΑΟΚ δεν θα τα παρατήσουμε και θα το αποδείξουμε αύριο στο γήπεδο οπότε καλώ τους φίλους της ομάδας να έρθουν να μας δουν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ Β: Η αποστολή για Αιολικό

Οι επιλογές του Αλέξη Αλεξιάδη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ Β φιλοξενείται από τον Αιολικό, την Δευτέρα (29/4, 16:00), στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των Play-Out στην Super League 2.

Η ομάδα του Αλέξη Αλεξιάδη βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς και είναι μια ανάσα από την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της στην δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Μοναστηρλής , Ναντέρ, Παναγιώτου, Παντεκίδης, Τσοπούρογλου, Κωττάς, Μανωλιούδης, Τασιούρας, Δεληγιάννης, Γιαξής, Τσίκος, Γρόσδης, Ρουμιάντσεβ, Γκούμας, Σπυράκος, Σμυρλής, Κανίς, Μπράντονιτς, Πανίδης, Σαποβάλοφ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιατί διαμαρτύρονται οι Ολυμπιακοί;

Η ανακοίνωση της «Θύρα 7» και η αποχή απ’ το γήπεδο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η «Θύρα 7» με ανακοίνωση της στα social media, γνωστοποίησε πως η κερκίδα των οργανωμένων του Ολυμπιακού θα παραμείνει κλειστή για το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής των Play-Off, με τη Λαμία.

Ο λόγος είναι η διαμαρτυρία των φιλάθλων του Ολυμπιακού για δικαστικές εξελίξεις με την εγκληματική οργάνωση που δρούσε όλον αυτόν τον καιρό και οδήγησε στην δολοφονία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, τον περασμένο Δεκέμβριο, έξω από το κλειστό του Ρέντη.

Με όλα τα στοιχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητα τις τελευταίες ημέρες, τις συλλήψεις, αλλά και τα γεγονότα με τα σοβαρά επεισόδια και τη δολοφονία, μπορεί ο καθένας εύλογα να αναρωτηθεί. Γιατί διαμαρτύρονται οι Ολυμπιακοί;

Τι αναφέρει η ανακοίνωση:

«Αύριο στον αγώνα με την Λαμία το πέταλο θύρες 3-7,θα μείνει κλειστό για λόγους διαμαρτυρίας.
Η εν λόγω διαμαρτυρία αφορά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις για την ΣΤΗΜΕΝΗ δήθεν εγκληματική οργάνωση.
Σε ένδειξη σεβασμού που περνάνε ανακριτή αύριο οι υπόλοιποι ,δεν θα αναφερθούμε σε λεπτομέρειες του ΦΙΑΣΚΟΥ.
Αυτό θα γίνει σε δεύτερο χρόνο,όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία.
Ζητάμε την κατανόηση από τα υπόλοιπα αδέρφια μας, κατόχους διαρκείας, αλλά η κατάσταση κάνει την συγκεκριμένη απόφαση επιβεβλημένη! Υ.Γ Αδέρφια ΓΕΡΑ ώς την ΛΕΥΤΕΡΙΑ!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ