Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίθανη Mίλαν! Έσπασε ρεκόρ με γκολ στα έξι δευτερόλεπτα από τη σέντρα! (vid)

Το 0-1 ήρθε… σε χρόνο dt!

Αντώνης Τσακαλέας

Απίθανη Mίλαν! Έσπασε ρεκόρ με γκολ στα έξι δευτερόλεπτα από τη σέντρα! (vid)

Στην αναμέτρηση Σασουόλο – Μίλαν, οι φιλοξενούμενοι έγραψαν ιστορία με τον Ραφαέλ Λεάο, ο οποίος πέτυχε το πιο γρήγορο γκολ της Serie A, με τη συμπλήρωση 6 δευτερολέπτων! Το προηγούμενο ρεκόρ κρατούσε από το 2001, με γκολ που είχε επιτευχθεί με τη συμπλήρωση οκτώ δευτερολέπτων.

Δείτε το γκολ… από τα αποδυτήρια

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μετά τον Αλμέιδα δεν τη γλιτώνει και ο Αθανασιάδης (vid)

Αυτονόητη η κλήση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βίντεο που έχετε δει μέσα από το PAOK24, αποδεικνύουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο Ματίας Αλμέιδα δεν προκλήθηκε από κανέναν Μάκη Γκαγκάτση, όπως κι από κανέναν άλλο άνθρωπο του ΠΑΟΚ, παρά τα όσα προσπαθεί να «επικοινωνήσει» (και τα έχει κάνει ακόμα χειρότερα) η ΑΕΚ.

Σε ένα νέο βίντεο που αποκαλύπτει το PAOK24, γίνεται ακόμα πιο κατανοητό ότι οι προκλήσεις από πλευράς AEK, μετά την ήττα στην Τούμπα, ήταν συνεχόμενες και οι άνθρωποι της ήταν αυτοί που επιδίωξαν την ένταση.

Ο τερματοφύλακας Γιώργος Αθανασιάδης, λίγα λεπτά μετά από το δικό του λάθος από το οποίο ξεκίνησε το γκολ της νίκης του Σάστρε, πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια μαζί με άλλο ένα μέλος της ομάδας του, απειλούσε κόσμο που βρισκόταν στη θέση του εκείνη τη στιγμή και μάλιστα φαίνεται να κάνει χειρονομίες για ραντεβού έξω από το γήπεδο!

[video width="368" height="624" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/441040747_7822165221161835_549863179154720761_n.mp4"][/video]

Στο βίντεο που βλέπετε είναι ξεκάθαρη η κίνηση του Αθανασιάδη και θεωρείται αυτονόητη η κλήση και γι’αυτόν από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Κι έπονται κι άλλα για τα «παλικάρια» του Αλμέιδα…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτέθηκαν οι Ραν Ταν Πλαν της ενημέρωσης

Το PAOK24 σας παρουσιάζει βίντεο που φαίνεται πως και η ένταση με Γκαγκάτση δημιουργείται από τον Αλμέιδα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως διαβάσατε νωρίτερα μέσα από το PAOK24, μετά την κλήση της Δ.Ε.Α.Β. στον προπονητή της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, από πλευράς Ένωσης, διέρρευσε ένα βίντεο μέσα από το οποίο γίνεται να προσπάθεια να πειστεί αυτός που το βλέπει, ότι όλο το ξέσπασμα του Αργεντινού τεχνικού, ο οποίος έφτασε στο σημείο να πιάσει από το λαιμό αστυνομικό της Δ.Ε.Α.Β., ξεκίνησε από τον... Μάκη Γκαγκάτση.

Όποιος παρακολουθήσει και εκείνο το βίντεο, που υποτίθεται ότι βγήκε προς υπεράσπιση του Αλμέιδα, καταλαβαίνει πολύ καλά ότι ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, δίνει το χέρι στον Αργεντινό τεχνικό και αυτός του επιτίθεται!

Από το παρακάτω βίντεο που σας παρουσιάζει το PAOK24, μπορείτε να το καταλάβετε ακόμα καλύτερα, πως ο Γκαγκάτσης αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2, δίνει το χέρι στον Αλμέιδα και αυτός στη συνέχεια, κάτι του λέει σε έντονο ύφος και ακολουθούν οι σκηνές... απείρου κάλλους με αρνητικό πρωταγωνιστή τον προπονητή της ΑΕΚ.

[video width="320" height="320" mp4="https://www.paok24.com/wp-content/uploads/2024/04/440709284_7585989258145606_5824554240385171313_n.mp4"][/video]

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: «Δεν υπάρχει θέμα Τερίμ»

Διέψευσε ρεπορτάζ για άμεση απομάκρυνση του Τούρκου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη, ο Παναθηναϊκός έμεινε εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και οι αντιδράσεις του κόσμου, ήταν πολλές τόσο για τον Φατίχ Τερίμ όσο και για ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τελευταία 24ωρα, προέκυψε έντονη φημολογία καθώς και δημοσιεύματα για την άμεση απομάκρυνση του Τούρκου τεχνικού από τον πάγκο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός τα διέψευσε επισήμως, αναφέροντας:

«Σχετικά με δημοσιεύματα και αναφορές, η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ