Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουργκ: «Μοιάζει με ήττα»

Και ο Αυστριακός στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ απέναντι στην ΑΕΛ.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

Μουργκ: «Μοιάζει με ήττα»

Ο Δικέφαλος άφησε βαθμούς στο Αλκαζάρ στο πρώτο παιχνίδι του 2021 με τον Τόμας Μουργκ να επισημαίνει ότι στον ΠΑΟΚ έλειψε το καθαρό μυαλό, ενώ σαφώς σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι χαμένες ευκαιρίες.

Συγκεκριμένα, είπε στην κάμερα της NOVA:

«Συμφωνώ ότι μοιάζει λίγο με ήττα το σημερινό αποτέλεσμα, γιατί στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πολλές ευκαιρίες και το παιχνίδι θα μπορούσε να είναι διαφορετικό. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε καθόλου και η πρώτη ευκαιρία που έκανε ήταν το γκολ που πέτυχε.

Στο δεύτερο ημίχρονο μας έλειψε λίγο το καθαρό μυαλό στις αποφάσεις που πήραμε. Ακόμη και έτσι θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Είμαστε τυχεροί που σκοράραμε στο τέλος και αυτό το αποτέλεσμα είναι σαν ήττα για εμάς.

Όταν ο αντίπαλος είναι πίσω από την μπάλα και στην πρώτη του ευκαιρία πετυχαίνει γκολ, είναι λογικό ότι θα έχεις δυσκολίες να βρεις χώρους για να πετύχεις το γκολ που θέλεις.

Αν είχαμε πετύχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο, το παιχνίδι θα ήταν τελείως διαφορετικό, γιατί η Λάρισα θα έπρεπε να βρει μπροστά, θα έπρεπε να παίξει. Όταν έχει το σκορ υπέρ της δεν είχε αυτή την υποχρέωση. Πρέπει λοιπόν να είμαστε καλύτεροι σε αυτά τα παιχνίδια και να σκοράρουμε όταν έχουμε αυτές τις ευκαιρίες.

Δουλεύουμε αρκετά στις προπονήσεις στο επιθετικό κομμάτι, στις προπονήσεις τα γκολ έμπαιναν, σήμερα δεν μπήκαν, υπάρχουν τέτοιες στιγμές στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν κάναμε και τις επιλογές που έπρεπε.

Δεν παίξαμε γρήγορα, αλλά γενικά δουλέψαμε πάρα πολύ. Πιστεύω δεν έχει να κάνει με τα πρόσωπα, πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά και αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι ότι δεχόμαστε εύκολα γκολ».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μητσοτάκης, ΠΑΟΚ και… Luben (vid)

Όλα τα… τυχαία γεγονότα μαζεμένα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η γνωστή χιουμοριστική σελίδα «Luben» ετοίμασε ένα μικρό βίντεο, για όσα… συνέβησαν στον ΠΑΟΚ μετά την ατάκα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα.

Απολαύστε το…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Δ.Ε.Α.Β. καλεί τον ΠΑΟΚ!

Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στη Λαμία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Κλήση σε ακρόαση από τη Διαρκή Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας, δέχθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με αφορμή την πρόσφατη παρουσία των φίλων της ομάδας στο ΔΑΚ Λαμίας. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Τετάρτη, με την ανακοίνωση της ΔΕΑΒ να αναφέρει:

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει:

Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024.

Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Κούγια

Για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Stoiximan Super League, επέβαλλε ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για δύο αγωνιστικές, στον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξη Κούγια, για όσα είπε μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και αφορούσαν το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ.

Για τον ίδιο αγώνα, επιβλήθηκε ποινή ύψους 2.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ στον Παναθηναϊκό επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 3.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ