Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατομικό για Καγκάβα και Κρέσπο

Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν βασικοί στο "Γ. Καραϊσκάκης" και προπόνηση με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Στέργιος Αναστασιάδης

Ατομικό για Καγκάβα και Κρέσπο

Από την πλευρά του, ο Σίντζι Καγκάβα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και αύριο θα ενσωματωθεί στην ομάδα, κάτι που ισχύει και για τον Άνχελ Κρέσπο που έχασε το χθεσινό ντέρμπι λόγω τραυματισμού. 

Παράλληλα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε και επίσημα πως ο Λέο Ζαμπά ολοκλήρωσε το ειδικό πρόγραμμα στη Βραζιλία, ενώ αναλύοντας το χθεσινό παιχνίδι αλλά και την επόμενη ημέρα, έγραψε: 

“Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ήταν ένα ματς που είτε θα μπορούσε να βάλει και πάλι τον ΠΑΟΚ στο κυνήγι της κορυφής είτε να του δείξει πως πρέπει να κινηθεί για τη συνέχεια.

Το τελικό αποτέλεσμα δεν αφήνει πολλά περιθώρια για comeback, αλλά η εικόνα της ομάδας δείχνει πως είναι στο σωστό δρόμο δημιουργίας ενός συνόλου με προοπτικές και μέλλον.

Σίγουρα, τα τελευταία λεπτά και τα δύο γκολ… λέρωσαν την εμφάνιση του ΠΑΟΚ, όμως τα στοιχεία που ο Δικέφαλος παρουσίασε και στα δύο ματς με τον Ολυμπιακό μαρτυρούν την εξέλιξη και τις δυνατότητες.

Έτσι, παρά τη δεδομένη απογοήτευση, ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να δουλεύει χωρίς να χάνει το μυαλό ή τη συγκέντρωσή του. Για να γίνει καλύτερος, πιο δυνατός, με λιγότερα λάθη και μεγαλύτερη διάρκεια.

Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στρέφει πλέον την προσοχή του στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό στο γήπεδο της Τούμπας για την 20η αγωνιστική της Super League Interwetten 2020-21. H δουλειά ξεκίνησε το πρώι της Πέμπτης (28.01) στη Νέα Μεσημβρία”. 

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κεντρικό πρόσωπο ο Γιώργος Σαββίδης (pics)

Χαμόγελα ξανά για όλη την οικογένεια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Μία ημέρα μετά τα γενέθλια του Ιβάν Σαββίδη, ο γιος του, Γιώργος είναι αυτός που βρίσκεται στο επίκεντρο.

Ο Γιώργος Σαββίδης γιορτάζει τα δικά του γενέθλια σήμερα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε τις δικές της ευχές, μέσα από τα social media της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εύχεται στον Γιώργο Σαββίδη υγεία, χαρές, ευτυχία και στιγμές μεγάλης υπερηφάνειας με τον ΠΑΟΚ!".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν αλλάζει… στέγη ο Κουλιεράκης

Σημαντική στιγμή για τον νεαρό στόπερ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Διανύει μία γεμάτη σεζόν σε όλα τα επίπεδα και συνεχώς, βλέπει όλο και περισσότερα βλέμματα να στρέφονται επάνω του.

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης από τη δική του μεριά, έχει στραμμένη την προσοχή του στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και την ίδια στιγμή, έδωσε τα χέρια με το μανατζερικό γραφείο που τον εκπροσωπεί, με φόντο την ανανέωση της συνεργασίας τους.

"Με μεγάλη χαρά και βαθιά αίσθηση ευθύνης, ανακοινώνουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό του @paok_fc , Κωνσταντίνο Κουλιεράκη @konstantinos_koulierakis.

Ο Κωνσταντίνος δεν ξεχωρίζει μόνο για το μοναδικό του ταλέντο, αλλά για το ήθος και την προσωπικότητά του, που τον καθιστούν πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Εμείς, στην PROSPORT, είμαστε περήφανοι που θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του, υποστηρίζοντας κάθε του βήμα και προσφέροντας τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονούμε να χαράξουμε μαζί μια λαμπρή πορεία στο μέλλον", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Prosport Ltd. (@prosport_gr)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές ενόψει ΠΑΟΚ

Παίρνει τις αποφάσεις του ο Φατίχ Τερίμ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Όπως ο ΠΑΟΚ, έτσι και ο Παναθηναϊκός ανεβάζει στροφές με φόντο το ντέρμπι της Κυριακής (18:00).

Πλέον, ο Φατίχ Τερίμ έχει στη διάθεσή τους και τους διεθνείς, που επέστρεψαν στην Αθήνα και ξεκίνησαν τη δουλειά.

Χθες, ακολούθησαν αποθεραπεία οι Μπακασέτας, Ιωαννίδης, Ζέκα, Ακαϊντίν, ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν έκαναν το δικό τους πρόγραμμα, καθώς αμφώτεροι παραμένουν στα... pits.

Σήμερα αναμένεται να μπουν στο πρόγραμμα και οι Σπόραρ, Τσέριν και Βέρμπιτς, με τον Τερίμ να καταλήγει στις τελικές του επιλογές ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ