Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αφετηρία για σερί!

Υποχρεωμένος να καταγράψει την 11η διαδοχική νίκη του εις βάρος του Παναιτωλικού είναι σήμερα ο ΠΑΟΚ, στο ξεκίνημα μίας σειράς αγώνων μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου όπου ο Δικέφαλος είναι το φαβορί σε όλους!

Στέργιος Αναστασιάδης

Αφετηρία για σερί!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, σχετικά με το σημερινό παιχνίδι (17:15), αναφέρεται: 

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό στο Νέο Φάληρο, έπεσε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και πλέον κοιτάζει και πίσω τον Παναθηναϊκό.

Έτσι η νίκη με τον Παναιτωλικό του είναι απαραίτητη, ωστόσο η ομάδα του Αγρινίου με τις τόσες απώλειες, κοιτάζει και αυτή πίσω της τη Λαμία.

Ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Ολυμπιακό και έμεινε πλέον 15 βαθμούς από την κορυφή, πέφτοντας στην τέταρτη θέση. Πλέον και αυτή την προνομιούχο θέση θα πρέπει να αγωνιστεί για να την κρατήσει, αφού ο Παναθηναϊκός έχει πλησιάσει στους δύο βαθμούς.

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την τρίτη ήττα του στο πρωτάθλημα, που είναι και τρίτη στα εννέα τελευταία παιχνίδια, αφού δεν είχε χάσει κανένα από τα 10 πρώτα.

Δέχεται πολύ ευκολότερα γκολ, αφού στα πρώτα 13 παιχνίδια δεν είχε δεχτεί πάνω από ένα γκολ, αλλά στα έξι τελευταία του έχουν βάλει από τρία γκολ Ατρόμητος και Ολυμπιακός και δύο η ΑΕΚ.

Είναι αήττητος στα εννέα ματς της έδρας του, 11 επεκτείνοντας και πέρσι. Έχει να χάσει από την 1η Ιουλίου, όταν τον νίκησε η ΑΕΚ. Έχει έξι νίκες και πέντε ισοπαλίες στο διάστημα αυτό.

Ο Παναιτωλικός

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω από την ισοπαλία στα δύο τελευταία παιχνίδια στην έδρα του με τη Λαμία και τον Ατρόμητο και πλέον παραμένει 12οςστη βαθμολογία, αλλά η Λαμία τον πλησίασε στους τρεις βαθμούς.

Η νίκη επί του ΟΦΗ είναι η μοναδική στα οκτώ τελευταία παιχνίδια του, όπου έχει χάσει τέσσερα. Ωστόσο έχει δύο από τα εννέα τελευταία, αφού δεν είχε νίκη στα δέκα πρώτα.

Ο Παναιτωλικός έχει χάσει τρία πέναλτι από τα οκτώ που έχει κερδίσει. Τα δύο τα έχασε στις μοναδικές νίκες του! Μάλιστα ο Παναιτωλικός έχει εκτελέσει οκτώ πέναλτι, με έξι διαφορετικούς παίκτες.

Δεν έχει ακόμα νίκη εκτός έδρας, με πέντε ήττες και τέσσερις ισοπαλίες. Έχει να κάνει «διπλό» από τις 11 Ιουλίου, όταν νικώντας στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο έκανε άλμα παραμονής στην κατηγορία.

Μεταξύ τους

Ο ΠΑΟΚ νίκησε στον πρώτο γύρο με 3-1, στο ντεμπούτο του Πάμπλο Γκαρσία στον πάγκο του, ενώ ο Παναιτωλικός είχε τον Λουτσιάνο σαν υπηρεσιακό προπονητή, αφού είχε απομακρυνθεί ο Μάκης Χάβος.

Ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει και τα δέκα τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα, δώδεκα μαζί με δύο παιχνίδια Κυπέλλου το 2017. Οι δύο πιο πρόσφατες περιπτώσεις, που ο ΠΑΟΚ δεν νίκησε τον Παναιτωλικό, ήταν και οι δύο στην Τούμπα το 2015.

Η ιστορία

Νίκες ΠΑΟΚ: 17
Ισοπαλίες: 2
Νίκες Παναιτωλικού: 2

Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ

Νίκες ΠΑΟΚ: 8
Ισοπαλίες: 1
Νίκες Παναιτωλικού: 1

Στον πρώτο γύρο

01.11.2020: Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 1-3
(54’ πέναλτι Αριγίμπι – 18’ κεφαλιά Σφιντέρσκι, 88’ φάουλ Νινούα, 90’ πέναλτι Τσολάκ)

Πέρσι

25.08.2019: ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 2-1
(27’ κεφαλιά Σφιντέρσκι, 76’ σουτ Μίσιτς – 90’ σουτ Ντάλσιο)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλαμπ Μπριζ: Στη Θεσσαλονίκη ακόμη και οι… τιμωρημένοι!

Τι προκύπτει για τους τραυματίες και την προετοιμασία των Βέλγων με φόντο τον ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η Κλαμπ Μπριζ κινείται σε ρυθμούς ΠΑΟΚ κι ετοιμάζεται για την αναχώρησή της με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Οι Βέλγοι θα ξεκινήσουν νωρίς το πρωί το ταξίδι τους και ενδεικτικό της σημασίας που δίνουν άπαντες εντός κι εκτός ομάδας στο αυριανό ματς (22:00) είναι το γεγονός ότι -σύμφωνα με τα media της χώρας- αναμένεται να ταξιδέψουν και οι Τιάγκο, Μέχελε και Ντε Κάιπερ.

Οι τρεις τους δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής, μετά τις κάρτες που πήραν στο πρώτο ματς, ωστόσο, θα ακολουθήσουν κανονικά την υπόλοιπη αποστολή, ενώ ακόμη δεν υπάρχει οριστική απάντηση για τους τραυματίες.

Οι Βέλγοι σημειώνουν πως ο Νίκι Χάγιεν θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Μινιολέ, Σκοβ Όλσεν, Ντένις Οντόι και Κάσπερ Νίλσεν.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας και ο 24χρονος Δανός εξτρέμ, που βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση τη φετινή σεζόν με απολογισμό 23 γκολ και 8 ασίστ σε 46 παιχνίδια, αισθάνονται πλέον πολύ καλύτερα, ενώ οι δύο τελευταίοι ανεβάζουν συνεχώς ρυθμούς.

Ο Χάγιεν ευελπιστεί πως θα μπορέσει να έχει στη διάθεσή του τουλάχιστον έναν από αυτούς, με φόντο την αυριανή ρεβάνς, με την Κλαμπ Μπριζ να μετράει αντίστροφα για την άφιξή της στη Θεσσαλονίκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τακτική και ατομικό για δύο

Πώς συνεχίζει την προετοιμασία του ο “Δικέφαλος”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ έχει στραμμένη την προσοχή του στην σπουδαία ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ και συνεχίζει την προετοιμασία του, με φόντο μία μεγάλη "μάχη".

Οι "ασπρόμαυροι" βρέθηκαν και την Τρίτη στο γήπεδο, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει αρκετή τακτική με έμφαση στην επιθετική λειτουργία, ενώ στο τελευταίο μέρος του οι παίκτες έπαιξαν τουρνουά υψηλής έντασης.

Οι Μάρκος Αντόνιο και Νάσμπεργκ ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της με μία προπόνηση που θα ξεκινήσει το απόγευμα στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Νωρίτερα, στις 12:00, στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου της Τούμπας θα διεξαχθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, του Ράζβαν Λουτσέσκου, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να εκπροσωπεί τους ποδοσφαιριστές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ: “Ποτέ ξανά στην Τούμπα όσοι πούλησαν τα εισιτήριά τους”

Το μήνυμα του ΠΑΟΚ για τα περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Τα εισιτήρια του ΠΑΟΚ-Κλαμπ Μπριζ έγιναν... καπνός μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, ωστόσο, την ίδια στιγμή παρατηρήθηκαν και μία σειρά από περιστατικά μεταπώλησης, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ να στέλνει το δικό της, πολύ ξεκάθαρο μήνυμα.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων και μάλιστα σε αισχροκερδείς τιμές, μέσα από διάφορες πλατφόρμες στο διαδίκτυο.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μην αγοράζουν εισιτήρια από τα συγκεκριμένα site, καθώς η συγκεκριμένη συναλλαγή είναι παράνομη, αφού παραβιάζει τον ισχύοντα αθλητικό νόμο.

Οι κάτοχοι, που πούλησαν τα εισιτήριά τους μέσω της προαναφερθείσας διαδικασίας, θα αποκλειστούν διά βίου από το γήπεδο μας. Παράλληλα τα στοιχεία τους είναι στη διάθεση της Ασφάλειας, η οποία θα προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τιμωρηθούν όσοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την αγάπη κάποιων φιλάθλων για την ομάδα τους, με στόχο το προσωπικό κέρδος.

Όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια μέσω της συγκεκριμένης διαδικασίας, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να λάβουν έγκυρο, ονομαστικό εισιτήριο για να έρθουν στο γήπεδο την Πέμπτη, καθώς αυτό που έχουν ήδη αγοράσει θα ακυρωθεί.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα δείξει καμία ανοχή σε ανάλογα περιστατικά και θα προχωρήσει σε κάθε δυνατή ενέργεια, προκειμένου να προστατεύσει τους φιλάθλους της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ