Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικά στο Αγρίνιο το ΠΑΣ – Παναθηναϊκός

Απορρίφθηκε η προσφυγή του ΠΑΣ

Αντώνης Τσακαλέας

Οριστικά στο Αγρίνιο το ΠΑΣ – Παναθηναϊκός

Το διαιτητικό δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα κατά της απόφασης της ΕΠΟ για αλλαγή έδρας του προημιτελικού με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος και θα γίνει στο Αγρίνιο. Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κατά της ΕΠΟ για την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων περί αλλαγής της έδρας διεξαγωγής του εξ αναβολής αγώνα της 7ης φάσης (1η αγωνιστική) του Κυπέλλου Ελλάδος ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός».

ΣΧΟΛΙΑ

ΕΥΡΩΠΗ

Λίβερπουλ: Νέα γκέλα και επεισόδιο Σαλάχ – Κλοπ!

Ενταση ανάμεσα στον Αιγύπτιο και τον Γερμανό τεχνικό

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε ματς η Λίβερπουλ αδυνατεί να πάρει το «τρίποντο» της νίκης στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο, σε αναμέτρηση για την 35η αγωνιστική της Premier League, και τέθηκε ουσιαστικά νοκ-άουτ από τη μάχη του τίτλου.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου (43΄) με τον Μπόουεν. Η Λίβερπουλ ξεκίνησε ιδανικά το δεύτερο ημίχρονο, αφού κατάφερε να ισοφαρίσει μόλις στο 48΄ με τον Ρόμπερτσον, ενώ στο 65΄ πραγματοποίησε την ανατροπή μετά από αυτογκόλ του Σούτσεκ. Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε ο Μιχαϊλ Αντόνιο στο 77΄.

Το χειρότερο για τη Λιβερπουλ ήταν ο τσακωμός Σαλάχ - Κλοπ την ώρα που ο Γερμανός είχε σηκώσει τον Αιγύπτιο για να τον περάσει στο ματς. Τότε, χωρίς να γνωρίζουμε την αιτία, οι δύο άνδρες ενεπλάκησαν σε μία έντονη λογομαχία, με τον Σαλάχ να χειρονομεί και να φωνάζει, και τον Κλοπ να κουνά ειρωνικά το κεφάλι του. Ο έμπειρος πλάγιος επιθετικός, μάλιστα, προσέγγιζε τον προπονητή του και χρειάστηκε η επέμβαση του Νούνιεζ, ώστε να απομακρυνθεί. Κατά την αποχώρηση της ομάδας από το γήπεδο, ο Σαλάχ δεν επιχείρησε να χαλαρώσει την κατάσταση, αλλά αντιθέτως απέδειξε ότι υπάρχει τεράστια ένταση στις τάξεις της ομάδας. Περνώντας από τη μικτή ζώνη είπε στους δημοσιογράφους «Θα ανάψει… φωτιά σήμερα αν μιλήσω».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικές δοκιμές!

Η τελευταία προπόνηση, οι “σίγουροι” για το ντέρμπι και τα ερωτηματικά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας βρίσκονται αυτή την ώρα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, καθώς στις 17:30 είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προπόνηση με την οποία θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα (19:30).

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναμένεται να επικεντρώσει τις προσπάθειες των παικτών του στην τακτική που θα ακολουθήσουν κόντρα στους "κιτρινόμαυρους" του Ματίας Αλμέιδα, ενώ μέσω των ασκήσεων, του οικογενειακού "διπλού" και της δουλειάς στις "στημένες" φάσεις, θα προκύψουν οι έντεκα που θα πάρουν αύριο φανέλα βασικού!

Με τους Κοτάρσκι, Κουλιεράκη, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Μπράντον να μοιάζουν πάντως "σίγουροι", ενδιαφέρον παρουσιάζει το αν ο Ρουμάνος προπονητής δώσει το χρίσμα για το δεξί άκρο της άμυνας στον Γιόνι Ότο ή στον Αντελίνο Βιεϊρίνια, το ποιον εκ των Μαγκομέντ Οζντόεφ, Στέφαν Σβαμπ θα επιλέξει για "παρτενέρ" του Μεϊτέ και το ποιος εκ των Γιάννη Κωνσταντέλια, Τόμας Μουργκ θα επωμιστεί τον ρόλο του βασικού επιτελικού μέσου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα γκολ πληρώνουν στην Ισπανία!

Δράση έχουμε στην Ισπανία με πολύ δυνατές αναμετρήσεις σήμερα και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά!

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 33η αγωνιστική στην Α' Ισπανίας συνεχίζεται με 4 αγώνες σήμερα. Ξεχωρίζει το ντέρμπι, Ατλέτικο – Μπιλμπάο, για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτά είναι τα προγνωστικά της Primera Division (27/04/24).

Λας Πάλμας – Χιρόνα

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Λας Πάλμας

Η Λας Πάλμας… πετάει χαρταετό εδώ και καιρό. Στη Θέλτα προηγήθηκε 1-0, απώλεσε κλασική ευκαιρία για δεύτερο τέρμα και ακολούθως… χάθηκε από τον χάρτη. Το τελικό 1-4 την κολακεύει κιόλας. Ίσως, βέβαια, όφειλε και η αντίπαλός της να τη σεβαστεί.

Ανάλυση Χιρόνα

Η Χιρόνα «καθάρισε» σαν… αυγό την Κάντιθ (4-1). Με το Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε, τώρα κοιτάει τη 2η θέση ώστε να πάρει ένα εισιτήριο για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Επίσης, θέλει να βγάλει πρώτο σκόρερ τον Ντόβμπικ (18 γκολ αυτή τη στιγμή).

Προγνωστικά στο Λας Πάλμας – Χιρόνα

Η Λας Πάλμας έχει ξεμείνει από στόχους και το δείχνει συνεχώς με την εικόνα της στους αγωνιστικούς χώρους. Γι’ αυτό και μετράει 5 σερί ήττες και 8 συνολικά αγώνες δίχως «τρίποντο». Η Χιρόνα από την άλλη, έχασε στις 5/5 εξόδους. Το «2» είναι πολύ χαμηλό (γύρω στο 1.77). Αξίζει, όμως, το Goal/Goal, το οποίο έφεραν οι δύο ομάδες στις 7/9 μεταξύ τους συναντήσεις στο «Γκραν Κανάρια».

Το Goal/Goal πληρώνει 1.68 στην Betsson στα προγνωστικά για την Primera Division (27/04/24).

Αλμερία – Χετάφε

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Αλμερία

Η Αλμερία ήταν πολύ καλή στο 1-2 με τη Βιγιαρεάλ. Λύγισε στο 90+3’ έχοντας νωρίτερα αρκετές και σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το «τρίποντο». Συνεχίζει να παλεύει όλα της τα παιχνίδια, αλλά και να δείχνει σταθερή βελτίωση. Τώρα, βέβαια, είναι πια αργά.

Ανάλυση Χετάφε

Η Χετάφε συνεχίζει και εκείνη να παίζει στα ίσια τα ματς παρότι έχει μείνει προ πολλού χωρίς στόχο. Το έδειξε αυτό και στο 1-1 με τη Σοσιεδάδ όπου ο αγώνας «έσβησε» στο τελευταίο ημίωρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν δεύτερη σερί ισοπαλία της.

Προγνωστικά στο Αλμερία – Χετάφε

Παντελώς αδιάφορη αναμέτρηση, αλλά αμφότερες οι ομάδες δε θα κάνουν… αγγαρεία. Τουλάχιστον με όσα μας έχουν δείξει έως τώρα. Και εδώ θα πάμε στο Goal/Goal, παρότι ήταν No Goal τα 5/5 μεταξύ τους στο «Μεντιτεράνεο». Κι αυτό, επειδή τόσο η Αλμερία όσο και η Χετάφε δεν έχουν λόγο να «κλειστούν». Επίσης, η γηπεδούχος μετράει και 3/4 Goal/Goal στη βάση της, όλα ήταν και Over.

Το Goal/Goal δίνει 1.82 στο Pamestoixima.

Αλαβές – Θέλτα

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Αλαβές

Η Αλαβές έκανε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση με την Ατλέτικο (2-0) σε ένα ματς στο οποίο παίχτηκε πάρα πολύ το «2». Έκλαψε κόσμος τόσο στο σημείο όσο και στα γκολ, αφού η φιλοξενούμενη παρουσιάστηκε ανίκανη να σκοράρει. Εξάλλου, πήγε στο «+10» από τη σωτηρία.

Ανάλυση Θέλτα

Η Θέλτα βρήκε… μπόσικη τη Λας Πάλμας (4-1) και πήρε ένα κομβικότατο «τρίποντο» στη μάχη για την παραμονή. Εάν δε χαλάρωνε, πάντως, η αντίπαλός της θα ηττούνταν 3-0 στο ημίωρο! «Ανοιξε» η άμυνα των Νησιωτών και έκανε το… πάρτι η ομάδα του Ιάγκο Άσπας.

Προγνωστικά στο Αλαβές – Θέλτα

Περίεργο ματς, διότι η Αλαβές γύρισε αουτσάιντερ παρότι προέρχεται από το καλύτερο παιχνίδι της φέτος. Επίσης, δεν υπάρχει και κάτι από το παρελθόν τους που να δικαιολογεί αυτές τις τιμές. Σίγουρα παίζει ρόλο το κίνητρο, το οποίο αφορά στη Θέλτα, η οποία παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά και η Ατλέτικο είχε κίνητρο και έφαγε δύο. Θα κοιτάξουμε, πάντως, δεξιά…

To Χ2 έχει 1.45 στη Novibet στα προγνωστικά για την Primera Division (27/04/24).

Ατλέτικο – Μπιλμπάο

Τηλεοπτική μετάδοση: Novasports 1 HD

Ανάλυση Ατλέτικο

Η Ατλέτικο ήταν… άθλια στην έδρα της Αλαβές (0-2). Την έχει… καταστρέψει η πράσινη εμφάνιση που φοράει στα εκτός έδρας παιχνίδια! Όποτε τη βάζει, χάνει με κάτω τα χέρια. Κρατάει, πάντως, στα χέρια της το εισιτήριο για το ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ανάλυση Μπιλμπάο

Η Μπιλμπάο πέταξε δύο βαθμούς με τη Γρανάδα, οι οποίοι μπορεί να της στερήσουν το Τσάμπιονς Λιγκ στο τέλος της σεζόν. Ήταν καλύτερη της αντιπάλου της, σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν πήρε το «τρίποντο» κι αυτό μετράει. Απόψε παίζει την 4η θέση στη Μαδρίτη.

Προγνωστικά στο Ατλέτικο – Μπιλμπάο

Η Ατλέτικο βολεύεται και με την ισοπαλία, αλλά δε θα αγωνιστεί γι’ αυτή, καθώς πλην του εισιτηρίου για το Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει και τη ρεβάνς για τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου από τη νυν αντίπαλό της (0-1, 0-3). Η Μπιλμπάο πάλι, δείχνει να… παραπατάει έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου και κινδυνεύει να χάσει την 4η θέση. Εάν συμβεί αυτό στο τέλος, θα φταίει αποκλειστικά η ίδια. Λογικά θα έχει… ξύλο το ματς. Επομένως, πάμε με το Over 4,5 κάρτες, το οποίο έφεραν στα 4/4 μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης στο «Μετροπολιτάνο».

Το Over 4,5 κάρτες στο 1.65 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Primera Division – Betmarket επιλογές (27/04/24)

27/04, 15:00    Λας Πάλμας – Χιρόνα            Goal/Goal @1.68

27/04, 17.15    Αλμερία – Χετάφε      Goal/Goal @1.82

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ