ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Διευκρινήσεις Σαββίδη!
Ο Ιβάν Σαββίδης βρέθηκε τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Υόρκη και ήρθε σε επαφή με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, κάνοντας τους μεταξύ άλλων πολλές και ενδιαφέρουσες δηλώσεις.
Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» ενημερώθηκε για τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρθηκε μέρος αυτών των αναφορών του, αλλά και πρόσφατων δηλώσεων του και επειδή θεωρεί ότι υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση σε όσα ανέφερε, μιλώντας σε συνεργάτες του θέλησε να ξεκαθαρίσει συγκεκριμένα πράγματα.
Αρχικά, αναφορικά με την «καταστροφή του αθηναϊκού ποδοσφαίρου», ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ μιλώντας σε άμεσους συνεργάτες του διευκρίνισε ότι:
«Ασφαλώς δεν εννοούσα συγκεκριμένα τις αθηναϊκές ομάδες, αλλά τη νοοτροπία που διαχωρίζει το κέντρο από την περιφέρεια. Έχει διαπιστώσει ότι το κέντρο είναι ασύδοτο και ανεξέλεγκτο, ενώ ποδοσφαιρικά η περιφέρεια πιο ανεξάρτητη και αγνή. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε εμείς είναι να σταματήσει αυτή η ασυδοσία του κέντρου. Να εξισωθούν όλες οι ομάδες κάτω από πλαίσιο ισονομίας και να γίνουν αυτάρκεις. Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ τη διάλυση καμιάς από τις αθηναϊκές ομάδες!».
Ο κ. Σαββίδης ενημερώθηκε και για την κριτική που δέχτηκε από τον Διονύση Ψωμιάδη, ο οποίος παρερμηνεύοντας τη δήλωση για την ανισονομία που ευνοεί τις ομάδες του κέντρου του έκανε επίθεση, σχολιάζοντας και τον τρόπο που διοικείται η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» απευθυνόμενος και πάλι σε στενούς του συνεργάτες ξεκαθάρισε ότι δε θέλει να κάνει κάποιο επιπλέον σχόλιο πάνω στην επίθεση που δέχτηκε από τον κ. Ψωμιάδη, σεβόμενος την άποψη των συνταξιούχων, τονίζοντας πως «ο καθένας μπορεί να διασκέπτεται και να σχολιάζει τι κάνουμε σωστά και τι όχι, αλλά εμείς βασιζόμαστε στη δική μας γνώμη και όχι σε άλλων».
Ο ομογενής επιχειρηματίες ξεκαθάρισε ακόμα με αφορμή την άδικη κριτική που δέχτηκε και για τη δήλωση του με αφορμή την πικρία που νιώθει για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο ότι ουδέποτε είπε να αλλάξουν οι Έλληνες, αλλά «να αλλάξουμε οι Έλληνες» σε επίπεδο νοοτροπίας, νιώθοντας υπερήφανος που είναι Έλληνας και προβληματισμένος για την κακή νοοτροπία που έχουμε ως λαός γύρω από το ποδόσφαιρο.
Τέλος ο κ. Σαββίδης θέλησε μιλώντας σε κοντινούς συνεργάτες του να δώσει διευκρινήσεις και για τη δήλωση που έκανε σε μία δύσκολη στιγμή μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή σε μερίδα οπαδών, έχοντας αναφέρει «αν εσείς θέλετε εγώ φεύγω».
Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι είναι διατεθειμένος να ακούσει και να σεβαστεί την άποψη του κόσμου, είτε είναι θετική είτε αρνητική, επειδή τη σέβεται. Είναι ακόμα διατεθειμένος να ερευνήσει και καταγγελίες για συγκεκριμένα λάθη και παραλήψεις και από πλευράς του, ωστόσο αυτό δε θέλει να αφορά μόνο μία μικρή μερίδα που τον προσέγγισε με θυμό μετά από συγκεκριμένες δύσκολες συνθήκες και αφού είχε προηγηθεί μία οδυνηρή ήττα και ένα κακό παιχνίδι για τον «Δικέφαλο».
Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, την περασμένη Κυριακή και την ίδια στιγμή, οι "ασπρόμαυροι" είδαν τον Γιάννη Μιχαηλίδη να αποχωρεί με πρόβλημα από το γήπεδο.
Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε τραυματίας στο 53ο λεπτό του αγώνα με τους Κρητικούς και τη θέση του πήρε ο Παντελής Χατζηδιάκος, ενώ αμέσως σήμανε... συναγερμός.
Ο Έλληνας στόπερ ένιωσε ένα τσίμπημα στον προσαγωγό και αναμένεται να υποβληθεί σήμερα σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.
Προφανώς, όπως και οι Δημήτρης Πέλκας και Τομ Λουσέ και ο Μιχαηλίδης τίθεται νοκ άουτ με φόντο το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει μέσα στην μέρα για τον Έλληνα αμυντικό.
Ο ΠΑΟΚ καλείται να αφήσει πίσω του τη σκληρή ήττα από τον ΟΦΗ και πλέον, σε πρώτο πλάνο μπαίνει το αυριανό (20:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ, στο Κύπελλο.
Ο Αλέσιο Λίσι και οι παίκτες του θα βρεθούν το απόγευμα στο γήπεδο, για μία τελευταία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, με τον Ιταλό να καταλήγει στις τελικές του αποφάσεις για το σχήμα που θα παρατάξει απέναντι στην Ένωση.
Για τον Λίσι, δεδομένα εκτός θα είναι οι Δημήτρης Πέλκας και Τομ Λουσέ, που συνεχίζουν τη θεραπεία τους και το παλεύουν πλέον με φόντο τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ υπάρχει και το θέμα του Γιάννη Μιχαηλίδη, που κι αυτός είναι εκτός.
Από εκεί και πέρα, όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι, με τον Λίσι να καλείται να φρεσκάρει την ομάδα του, ενώ υπάρχει και το θέμα των νέων που είναι υποχρεωτικοί στο Κύπελλο.
Ο ΣΦ ΠΑΟΚ Αμπαλαέα εγκαινιάζει το νέο του σπίτι το Σάββατο και έστειλε το δικό του μήνυμα, με φόντο μία σημαντική ημέρα για όλους.
Αναλυτικά:
Στην εποχή της πόζας, της ιδεολογικής σύγχυσης, της εφήμερης παρουσίας στο πλευρό του συλλόγου και του ιντερνετικού μπλα μπλα κάποιοι επιλέγουμε να παραμείνουμε πιστοί στις παραδόσεις μας και να συνεχίσουμε να μιλάμε μόνο μέσα από τις πράξεις μας. Όσοι σχετικοί, ξέρουνε πολύ καλά για τι πράγμα μιλάμε, και όσοι το ξεχάσανε θα τους το θυμίσουμε.
Το Σάββατο 31/10 από τις 17:00 και μετά εγκαινιάζεται ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Ένας χώρος μάζωξης όλων των αγνών και πιστών στρατιωτών του Δικέφαλου Αετού που ως μοναδικό στόχο έχει την αναγέννηση και τον αναπροσανατολισμό του Οπαδικού Κινήματος.
Πάντα σταθεροί στις αρχές μας αλλά έτοιμοι να αλλάξουμε ότι χρειάζεται ή να ποδοπατήσουμε όποιον χρειάζεται βάζουμε μια γερή βάση για το ξεκίνημα του δεύτερου αιώνα ζωής του ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΟΚ.
ΟΛΟΣ Ο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.
ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ, ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΤΟ ΝΕΟΠΑΟΚΤΣΗΔΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΝΕ. ΕΜΕΙΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ. ΕΜΕΙΣ ΜΑΘΑΜΕ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΓΚΑΥΛΑ ΜΑΣ. ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΜΑΣ ΓΕΝΙΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ.
ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΟΚ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΒΑΡΙΑ, ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ…
Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή 13.
Σάββατο 31/10/26, Ώρα: 17:00
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε….
Οπαδικό Κίνημα Αμπαλαέα 1993….
Ανατολικός Τομέας Θεσσαλονίκης




