Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΣΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ στο «πλευρό» του Στοχ (pics)

Τα μηνύματα τους για τον Σλοβάκο.

Ραφαήλ Γκαϊδατζής

ΠΣΑΠ και ΠΑΕ ΑΕΚ στο «πλευρό» του Στοχ (pics)

Με ανάρτηση του στα social media ο Μίροσλαβ Στοχ αποκάλυψε ότι βρέθηκε θετικός σε τεστ για τον κορωνοϊό, με τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να καθησυχάζει σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

Τόσο ο ΠΣΑΠ, όσο και η ΠΑΕ ΑΕΚ, έστειλαν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης προς τον παίκτη του ΠΑΟΚ και του ευχήθηκαν να επιστρέψει πιο δυνατός.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πιθανές αλλαγές ενόψει ΠΑΟΚ

Οι σκέψεις Τερίμ για το παιχνίδι της Κυριακής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των Play-Off με τον ΠΑΟΚ και ο Φατίχ Τερίμ είναι πιθανό να προχωρήσει σε δυο με τρεις αλλαγές, συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στο τέρμα θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι. Στην άμυνα είναι πιθανές δυο αλλαγές. Τετράδα από δεξιά προς τα αριστερά με Βαγιανίδη, Αράο, Γιενβτάι και Μλαντένοβιτς. Βιαγιαννίδης και Γιεντβάι δηλαδή, αντί των Ακαϊντίν, Κότσιρα.

Αλλαγή αναμένεται και στα χαφ. Αντί του Πέρεθ θα είναι ο Μπερνάρ, μαζί με Τσέριν και Μπακασέτα. Στις πλευρές θα δούμε τον Παλάσιος και έναν εκ των Μαντσίνι, Βέρμπιτς. Στην κορυφή αναμένεται ο Φώτης Ιωαννίδης.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις τελευταίες προπονήσεις του Παναθηναϊκού. Για παράδειγμα, ερωτηματικό είναι για την ώρα η κατάσταση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος αγωνίστηκε για 120 λεπτά στον αποκλεισμό της Εθνικής από την Γεωργία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγωνιστική που μπορεί να κρίνει πολλά

Δυο…εξάποντα ντέρμπι μεταξύ των τεσσάρων που διεκδικούν το πρωτάθλημα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό για την δεύτερη αγωνιστική των Play-Off, στην Stoiximan Super League, και σε συνδυασμό με το άλλο μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, μπορεί να διαμορφωθεί μια ολόκληρη κατάσταση στη βαθμολογία.

Φυσικά και οι 8 αγωνιστικές που θα απομένουν το βράδυ της Κυριακής, είναι πολλές, ωστόσο ανάλογα με τα αποτελέσματα αυτής της δεύτερης στροφής, μπορεί να έχουμε συγκεκριμένες συνθήκες.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση ήττας του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ στην «OPAP Arena», οι «ερυθρόλευκοι» θα μείνουν στο -8 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Διαφορά που είναι εξαιρετικά δύσκολο να καλυφθεί στη συνέχεια, επομένως ο Ολυμπιακός πιθανότατα να μείνει εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Άλλωστε, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν και τα προημιτελικά της Ευρώπης. Από δυο πολύ απαιτητικά και υψηλής έντασης παιχνίδια, που δεν θα έχουν οι άλλοι.

Ως προς την Κυριακή που έρχεται ωστόσο, για να μην προτρέχουμε, φυσικά και θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο και το αποτέλεσμα του Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ. Τα δυο αυτά παιχνίδια είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Ο ΠΑΟΚ θέλει πάση θυσία τη νίκη, σε όλα τα παιχνίδια μέχρι τη Μπριζ, ούτως ώστε παραμείνει στη διεκδίκηση του τίτλου μέχρι το φινάλε της σεζόν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Τα τελευταία δευτερόλεπτα που τον πλήγωσαν

Ο Δικέφαλος στερήθηκε δις τον θρίαμβο στις τελευταίες στιγμές στη «Λεωφόρο»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για τη δεύτερη αγωνιστική των Play-Off.

Σε ένα γήπεδο που πληγώθηκε δυο φορές φέτος στις καθυστερήσεις, εκεί όπου στερήθηκε τον θρίαμβο για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αρχικά, για την 7η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί το προβάδισμα (1-2) μέχρι το φινάλε και τον Γερεμέγεφ να σκοράρει στην τελευταία φάση.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και στον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου. Ο Δικέφαλος του Βορρά, με την πλάτη στον τοίχο, έπρεπε να ανατρέψει το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα. Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική και ολοκληρωτική εμφάνιση, για 120 λεπτά, κατάφερε να προηγηθεί με 0-2 και να έχει στα χέρια του σκορ πρόκρισης.

Ο τραυματισμός του Μπάμπα, διάσειση στο κεφάλι που έστειλε τον Γκανέζο στο νοσοκομείο, ανάγκασε τον ΠΑΟΚ να παίξει με 10 παίκτες για τα τελευταία λεπτά της παράτασης και εκεί ο Λημνιός, πάλι στην τελευταία φάση, μείωσε σε 1-2 και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι. Τα όσα απίστευτα συνέβησαν στη «ρώσικη ρουλέτα», έδωσαν την πρόκριση στον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ να πληγώνεται και πάλι στα...χασομέρια.

Σαν κάτι να χρωστάει η ποδοσφαιρική μοίρα στην ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στο συγκεκριμένο γήπεδο. Κάτι που «καίγεται» να πάρει την ερχόμενη Κυριακή, για να διατηρηθεί σε τροχιά τίτλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ