ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Χωρίς Όλσεν και Κάτσε στον επαναληπτικό!
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό παιχνίδι με την Καλλονή, στον επαναληπτικό της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο «Δικέφαλος» θέλει να καλύψει την ήττα του στο πρώτο παιχνίδι στη Μυτιλήνη με 2-1, προκειμένου να… τσεκάρει το εισιτήριο του στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δούλεψε πολύ με την ομάδα του πάνω στην τακτική, προετοιμάζοντας τους παίκτες του για τον αυριανό αγώνα, έχοντας συγκεκριμένες απαιτήσεις για την αγωνιστική τους συμπεριφορά σε άμυνα και επίθεση.
Στο σημερινό πρόγραμμα υπήρξε δουλειά με ασκήσεις προσομοίωσης, εν μέσω των οποίων ο Κροάτης τεχνικός διέκοπτε πολλές φορές την εκτέλεση τους για να κάνει παρατηρήσεις και να δώσει συγκεκριμένες οδηγίες τόσο για την ανάπτυξη όσο και για τη συνολική αμυντική λειτουργία.
Ροντρίγκεζ και Κόστα ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης κι επανένταξης, ενώ όσον αφορά στον Παναγιώτη Γλύκο δούλεψε σε συγκεκριμένες ασκήσεις με τον προπονητή τερματοφυλάκων με στόχο να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό στην αγωνιστική δράση.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Τούντορ στο τέλος της προπόνησης ο Ρόμπιν Όλσεν δε συμπεριλήφθηκε στα πλάνα για τον αυριανό αγώνα, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να στέλνει μήνυμα στον Σουηδό πορτιέρο, έχοντας πλέον περισσότερες αμφιβολίες για την αστάθεια που δείχνει στις εμφανίσεις του.
Εκτός πλάνων στο αυριανό παιχνίδι βρίσκεται και πάλι ο Έργκους Κάτσε, με τον Τούντορ να προτιμά τους Χαρίση, Τσίμιροτ και Τζιόλη για τη μεσαία γραμμή.
Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:
Μελίσσας, Σιαμπάνης, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Σκόνδρας, Κίτσιου, Τζιόλης, Χαρίσης, Γκολάσα, Τσίμιροτ, Πέλκας, Δημητριάδης, Μακ, Μυστακίδης, Ζάιρο, Αθανασιάδης και Μπερμπάτοφ.
Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας έκλεισε την Πέμπτη (29/10).
Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος Elabet αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε 3-1 από τον Ατρόμητο και έτσι η ομάδα του Περιστερίου αναρριχήθηκε στην 5η θέση.
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Τρίτη 27 Οκτωβρίου
Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου 0-1
Αστέρας AKTOR - Κηφισιά 0-2
Τετάρτη 28 Οκτωβρίου
Μαρκό - Ολυμπιακός 0-2
Νέστος Χρυσούπολης - Καλαμάτα 0-2
Παναθηναϊκός - Άρης 2-1
ΑΕΛ - ΟΦΗ 1-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-1
Πέμπτη 29 Οκτωβρίου
Βόλος Elabet-Ατρόμητος 1-3
Η βαθμολογία
1. Ολυμπιακός – 9 βαθμοί (9-2) | 3 αγώνες
2. Παναθηναϊκός - 9 βαθμοί (5-1) | 3 αγώνες
3. ΠΑΟΚ – 7 βαθμοί (4-1) | 3 αγώνες
4. ΑΕΚ – 6 βαθμοί (11-4) | 3 αγώνες
---------------------------------------------------
5. Ατρόμητος – 6 βαθμοί (4-2) | 3 αγώνες
6. Καλαμάτα – 5 βαθμοί (5-3) | 3 αγώνες
7. ΟΦΗ – 4 βαθμοί (3-0) | 2 αγώνες
8. Αστέρας AKTOR – 4 βαθμοί (4-3) | 3 αγώνες
9. Κηφισιά - 4 βαθμοί (4-4) | 3 αγώνες
10. Άρης – 4 βαθμοί (3-3) | 3 αγώνες
11. ΑΕΛ – 4 βαθμοί (2-5) | 3 αγώνες
12. Νίκη Βόλου - 3 βαθμοί (1-4) | 3 αγώνες
-------------------------------------------------
13. Βόλος Elabet – 1 βαθμός (5-8) | 3 αγώνες
14. Μαρκό – 1 βαθμός (2-5) | 3 αγώνες
15. Νέστος Χρυσούπολης – 0 βαθμοί (0-7) | 3 αγώνες
16. Πανσερραϊκός – 0 βαθμοί (1-10) | 3 αγώνες
Η 5η αγωνιστική (2/12/26)
Άρης - Πανσερραϊκός
Ατρόμητος - Νέστος Χρυσούπολης
Καλαμάτα - ΠΑΟΚ
Κηφισιά - ΑΕΛ
Νίκη Βόλου - Μαρκό
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
ΟΦΗ - Βόλος
ΑΕΚ - Αστέρας AKTOR
Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έως το 2030 θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιάννης Μιχαηλίδης όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ!
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Δικέφαλο, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δήλωσε:
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ έως το 2030. Είναι μια στιγμή περηφάνιας για μένα. Είναι τεράστια χαρά να αγωνίζομαι για αυτόν τον σύλλογο, έχοντας περάσει από όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες του.
Προφανώς, έχω οικογενειακούς δεσμούς με τον σύλλογο, κάτι που έχει τεράστια σημασία για όλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη που μου έδειξε ότι με θέλει εδώ και φυσικά τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.
Πετύχαμε σημαντικά επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι έχουμε ακόμη να καταφέρουμε πραγματικά σπουδαία πράγματα».
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Επίσημη η ανανέωση Μιχαηλίδη στον ΠΑΟΚ! (vid)
Μέχρι το 2030 στην Τούμπα ο διεθνής αμυντικός – Η ανακοίνωση του Δικεφάλου
Μέσα από το PAOK24 είχατε διαβάσει τις προηγούμενες ημέρες για τη συμφωνία που πέτυχαν ΠΑΟΚ και Γιάννης Μιχαηλίδης, προκειμένου οι δυο πλευρές να συνεχίσουν μαζί μέχρι το 2030.
Μια συμφωνία που επισημοποιείται πλέον και με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με τον 26χρονο διεθνή κεντρικό αμυντικό να παραμένει κάτοικος Τούμπας για αρκετά χρόνια ακόμη!
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δικεφάλου:
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μιχαηλίδη έως τις 30 Ιουνίου 2030.
Ο Γιάννης ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2016 και εντάχθηκε στην Κ17. Αν και μέχρι τότε αμυντικό χαφ, έκανε άμεσα αισθητή την παρουσία του στην αμυντική γραμμή αρχικά της Κ19, με την οποία πανηγύρισε τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα. Προωθήθηκε στην Α’ ομάδα του ΠΑΟΚ τον Μάρτιο του 2019, δούλεψε πολύ για να εξελιχθεί και πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στις 15 Ιανουαρίου 2020 με αντίπαλο τον ΟΦΗ στην Τούμπα.
Έκτοτε, έχει καταγράψει συνολικά 166 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ μετράει ένα Πρωτάθλημα, ένα Κύπελλο Ελλάδας, έντεκα γκολ και επτά ασίστ.
Ο Μιχαηλίδης θα μείνει εδώ! Θα συνεχίσει να είναι ένας από εμάς και να παλεύει με την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι το 2030!Mετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Γιάννης Μιχαηλίδης δήλωσε:
«Είμαι ενθουσιασμένος που θα βρίσκομαι στον ΠΑΟΚ έως το 2030. Είναι μια στιγμή περηφάνιας για μένα. Είναι τεράστια χαρά να αγωνίζομαι για αυτόν τον σύλλογο, έχοντας περάσει από όλες σχεδόν τις ηλικιακές κατηγορίες του.
Προφανώς, έχω οικογενειακούς δεσμούς με τον σύλλογο, κάτι που έχει τεράστια σημασία για όλους μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια Σαββίδη που μου έδειξε ότι με θέλει εδώ και φυσικά τον κόσμο της ομάδας για την στήριξη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια.
Πετύχαμε σημαντικά επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια και πιστεύω ότι έχουμε ακόμη να καταφέρουμε πραγματικά σπουδαία πράγματα».
https://www.youtube.com/watch?v=Rjgb87iniQ4




