ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Έδειξαν τα δόντια τους
Εξαιρετική και αποτελεσματική στο Αγρίνιο η Κ15…
Η εντυπωσιακή πορεία της Κ15 που έχει μόνο νίκες στο πρωτάθλημα της Super League συνεχίστηκε και στο Αγρίνιο όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με 0-6 του Παναιτωλικού.
Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το paokfc.gr:
Ο Δικέφαλος απέδωσε όμορφο, επιθετικό κι αποτελεσματικό ποδόσφαιρο έχοντας την κυριαρχία καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και μετουσιώνοντας την υπεροχή του σε αρκετά γκολ.
Το σκορ άνοιξε στο 10′ ο Τεμερτζόγλου έπειτα από ασίστ του Τσέλιου, ο οποίος στο 17′ από δημιουργός έγινε σκόρερ για το 0-2 μετά από πάσα του Γκορτεζιάνι. Στο 40′ ο Αβεντισιάν εκτέλεσε κόρνερ κι ο Καλτσίδης με κεφαλιά έκανε το 0-3, ενώ στο 43′ ο Αλτιντζής έδωσε την τελική πάσα κι ο Γκορτεζιάνι έκλεισε το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο Γρηγοριάδης στο 62′ με σέντρα σουτ πέτυχε το 0-5 και στο 70′ ο Θεοδωρίδης με ατομική προσπάθεια και σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-6. Δύο λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ είχε και δοκάρι με τον Σαπουντζή.
Η Κ15 αγωνίστηκε με τους: Μακρή, Γρηγοριάδη, Αβεντισιάν (55′ Τσοπούρογλου), Κιουρτζίδη (55′ Σαπουντζή), Καλτσίδη (48′ Λαγωνίδη), Καραμπέρη, Τεμερτζόγλου, Καλαϊτζή (48′ Παναγιώτου), Αλτιντζή (48′ Θεωδορίδη), Γκορτεζιάνι, Τσέλιο.
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Γιάννης Μιχαηλίδης για να εκτιμηθεί το πρόβλημα του τραυματισμού που αποκόμισε.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.
Έτσι, ο Έλληνας αμυντικός συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, σε μια εξέλιξη που έρχεται λίγο μετά την επισημοποίηση της παραμονής του στον ΠΑΟΚ έως το 2030.
Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
Το εμπόδιο της ΑΕΚ ξεπεράστηκε και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο πρωτάθλημα και το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Aktor (01.11, 19:00).
Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι προπονήθηκαν σε υψηλή ένταση, αρχικά με προθέρμανση κι έπειτα ακολούθησε rondo, passing game, παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι μικρού χώρου.
O Λουσέ έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Πέλκας και Μιχαηλίδης συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας τους. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε ότι έχει υποστεί θλάση πρώτου προς δευτέρου βαθμού και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται συνεχώς.
Την Παρασκευή (30.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.
Πρώτος και με διαφορά συνεχίζει να είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς στη λίστα των παικτών του ΠΑΟΚ με τις περισσότερες ασίστ έως τώρα στη σεζόν.
Ο Σέρβος διεθνής ήταν αυτός που δημιούργησε το γκολ του Σορετίρε για το 2-1 των ασπρόμαυρων απέναντι στην ΑΕΚ.
Αυτή ήταν η ασίστ νούμερο 6 στη φετινή σεζόν για τον Ζίβκοβιτς, με τις υπόλοιπες πέντε να έχουν καταγραφεί οι τέσσερις στο πρωτάθλημα και η μία στην Ευρώπη.
Για μια ακόμη σεζόν ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεχωρίζει για τη δημιουργικότητα του, κάτι που έκανε και την περασμένη αγωνιστική χρονιά όταν ολοκλήρωσε με 20 ασίστ.
Η συνεισφορά του στο συγκεκριμένο τομέα είναι τεράστια όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του στους ασπρόμαυρους με τον Ζίβκοβιτς να έχει μοιράσει συνολικά 74 ασίστ.
Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας έκλεισε την Πέμπτη (29/10).
Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος Elabet αν και προηγήθηκε, ηττήθηκε 3-1 από τον Ατρόμητο και έτσι η ομάδα του Περιστερίου αναρριχήθηκε στην 5η θέση.
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Τρίτη 27 Οκτωβρίου
Πανσερραϊκός - Νίκη Βόλου 0-1
Αστέρας AKTOR - Κηφισιά 0-2
Τετάρτη 28 Οκτωβρίου
Μαρκό - Ολυμπιακός 0-2
Νέστος Χρυσούπολης - Καλαμάτα 0-2
Παναθηναϊκός - Άρης 2-1
ΑΕΛ - ΟΦΗ 1-0
ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 3-1
Πέμπτη 29 Οκτωβρίου
Βόλος Elabet-Ατρόμητος 1-3
Η βαθμολογία
1. Ολυμπιακός – 9 βαθμοί (9-2) | 3 αγώνες
2. Παναθηναϊκός - 9 βαθμοί (5-1) | 3 αγώνες
3. ΠΑΟΚ – 7 βαθμοί (4-1) | 3 αγώνες
4. ΑΕΚ – 6 βαθμοί (11-4) | 3 αγώνες
---------------------------------------------------
5. Ατρόμητος – 6 βαθμοί (4-2) | 3 αγώνες
6. Καλαμάτα – 5 βαθμοί (5-3) | 3 αγώνες
7. ΟΦΗ – 4 βαθμοί (3-0) | 2 αγώνες
8. Αστέρας AKTOR – 4 βαθμοί (4-3) | 3 αγώνες
9. Κηφισιά - 4 βαθμοί (4-4) | 3 αγώνες
10. Άρης – 4 βαθμοί (3-3) | 3 αγώνες
11. ΑΕΛ – 4 βαθμοί (2-5) | 3 αγώνες
12. Νίκη Βόλου - 3 βαθμοί (1-4) | 3 αγώνες
-------------------------------------------------
13. Βόλος Elabet – 1 βαθμός (5-8) | 3 αγώνες
14. Μαρκό – 1 βαθμός (2-5) | 3 αγώνες
15. Νέστος Χρυσούπολης – 0 βαθμοί (0-7) | 3 αγώνες
16. Πανσερραϊκός – 0 βαθμοί (1-10) | 3 αγώνες
Η 5η αγωνιστική (2/12/26)
Άρης - Πανσερραϊκός
Ατρόμητος - Νέστος Χρυσούπολης
Καλαμάτα - ΠΑΟΚ
Κηφισιά - ΑΕΛ
Νίκη Βόλου - Μαρκό
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
ΟΦΗ - Βόλος
ΑΕΚ - Αστέρας AKTOR




