Connect with us

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο πιο γραφικός παράγοντας του πρωταθλήματος»

Ανακοίνωση – απάντηση στον Αλέξη Κούγια εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, φανερά ενοχλημένη από το ότι ο ισχυρός άντρας της ΑΕΛ και γνωστός ποινικολόγος, χαρακτήρισε μαϊμού το περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη!

Στέργιος Αναστασιάδης

«Ο πιο γραφικός παράγοντας του πρωταθλήματος»

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ούτε ασχολήθηκε ποτέ, ούτε σκοπεύει να ασχοληθεί με τον πλέον γραφικό παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο φαντασιομανής Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εξυπηρετώντας τα κατά περιόδους αφεντικά του, εδώ και ένα χρόνο δεν κάνει τίποτα άλλο από το να κατηγορεί την ΑΕΚ και τους ανθρώπους της εξυφαίνοντας σενάρια επιστημονικής φαντασίας, για μία ακόμα φορά έπιασε στο στόμα του την ομάδα μας χαρακτηρίζοντας «μαϊμού» το περσινό μας πρωτάθλημα.  Μαϊμού με ειδικότητα στις κωλοτούμπες είναι ο ίδιος και το γνωρίζει όλη η Ελλάδα» ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΚ, ως απάντηση στις χθεσινές τοποθετήσεις του Αλέξη Κούγια (διαβάστε τις ΕΔΩ και ΕΔΩ)

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: 433 μέρες χωρίς νίκη απέναντι στην ΑΕΚ!

Η τελευταία φορά που οι «ασπρόμαυροι» κέρδισαν την ομάδα του Αλμέιδα.

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ ξεχωρίζει στην 8η στροφή των playoffs, με τους γηπεδούχους να καίγονται για νίκη και την «Ένωση» να ψάχνει το «τρίποντο» που θα της δώσει το πρωτάθλημα στα... χέρια!

Μετά το...επεισοδιακό πρωτάθλημα του 2017-18 ο «Δικέφαλος του Βορρά» δημιούργησε μία απίστευτη παράδοση κόντρα στους «κιτρινόμαυρους», η οποία έλαβε τέλος όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Ματίας Αλμέιδα. Σε επτά παιχνίδια ανάμεσα σε Λουτσέσκου και Αλμέιδα, ο ΠΑΟΚ μετράει μία νίκη, μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Η τελευταία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ ήταν στις 19 Φεβρουαρίου 2023 για τον δεύτερο γύρο της Super League 1, με τους «ασπρόμαυρους» να επικρατούν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Νάρεϊ και Κουλιεράκη.

Εκείνο το ντέρμπι χαρακτηρίστηκε από την ένταση, το πάθος, τις μονομαχίες και χρωματίστηκε έντονα από μια στιγμή μαγείας του Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ πεσμένος έκανε τρεις επαφές, η μία με τον ώμο του, έστρωσε τη μπάλα στο δεξί του πόδι και την έδωσε στον Νάρεϊ που με σουτ νίκησε τον Αθανασιάδη δίνοντας το προβάδισμα με 1-0 (14’) στους «ασπρόμαυρους». Ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο συγκεντρωμένος στο δεύτερο μέρος, ήταν η ομάδα που κυριάρχησε στο χορτάρι της Τούμπας κάτι που επισφραγίστηκε με ένα δεύτερο γκολ. Στο 62ο λεπτό ο Κουλιεράκης με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ο «Δικέφαλος του Βορρά» πήρε προβάδισμα με 2-0, το οποίο έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Από εκείνο το παιχνίδι μέχρι και σήμερα έχουν περάσει 433 μέρες χωρίς νίκη για τον ΠΑΟΚ σε συνολικά έξι αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τον αυριανό αγώνα -εκτός των άλλων- να είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να επιστρέψει ο «Δικέφαλος» στις νίκες απέναντι στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

https://www.youtube.com/watch?v=b2BIOlKYzzs

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Νάσο: «Κανείς δε ξεχνά… Αθάνατος!»

Το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Ο ΠΑΟΚ δεν ξεχνά και τιμά τη μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου.

Με ανάρτηση στα social media, ο «δικέφαλος του Βορρά» αναφέρθηκε στον αδικοχαμένο οπαδό της ομάδας, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή πριν από επτά χρόνια σε ηλικία 24 ετών.

«Επτά χρόνια χωρίς τον Νάσο... Κανείς δεν ξεχνά... Αθάνατος!», αναφέρει ο ΠΑΟΚ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επτά χρόνια χωρίς τον Νάσο Κωνσταντίνου…

“Μαύρη” μέρα για την οικογένεια του ΠΑΟΚ

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ

Η 27η Απριλίου, είναι μία από τις πιο άσχημες ημερομηνίες για την οικογένεια του ΠΑΟΚ.

Στις 27 Απριλίου του 2017, πριν από επτά χρόνια, μετά τη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού άνανδροι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στον Νάσο Κωνσταντίνου και στον φίλο του, στο ύψος της οδοντιατρικής σχολής του ΑΠΘ επί της οδού Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα ο Νάσος να διασχίσει κάθετα τον δρόμο στην προσπάθειά του να ξεφύγει.

Διερχόμενο όχημα τον χτύπησε και του προκάλεσε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, για να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου και τις επόμενες ημέρες να νοσηλευτεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Τελικά, στις 4 Μαΐου 2017 και μόλις στα 24 του, ο Νάσος έχασε την άνιση μάχη και κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, αλλά και όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ, που φυσικά δεν τον έχει ξεχάσει…

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ